Доминик Пърсел Съпруга, любовен живот, женен, нетно състояние

Доминик Пърсел е прекрасен актьор и невероятните му изпълнения са спечелили милиони и милиарди сърца по целия свят. Той беше страхотен с работата си в Prison Break и The Flash.

Бързи факти

Пълно име Доминик Пърсел
Възраст 51 години
Рождена дата 17 февруари 1970 г
Хороскоп Водолей
Професия актьор
Националност Уолъси, Англия
Етническа принадлежност Бяло
Град на раждане британски
Семейно положение Женен
Връзка с Антониета Колинс

Съпруга и деца на Доминик Пърсел

Преди двойката да избере да се ожени, той се срещаше с приятелката си Ребека Уилямсън. Двойката се жени през 1998 г., но това не е било писано да бъде. Двойката започна да има сериозни проблеми в отношенията си и в резултат на това трябваше да се разведе. През 2008 г. двойката подаде молба за развод. Той има общо четири деца. Децата му приличат на ангели.

През 2011 г. той също се виждаше с приятелката си АннаЛин МакКорд. Тази романтика обаче не се получи и двойката трябваше да се разведе. През 2014 г. те прекратиха романса си. Любовната му история получи нов обрат. Когато той беше поразен от рак на кожата, любовта му АннаЛин отново се появи в живота му.Те започнаха второто си пътуване като приятели, но бързо се влюбиха. Този път обаче нямаше щастлив край и двойката се разведе през 2018 г. Той беше тежко ранен по време на снимките на Prison Break. Това се случи, когато той снимаше в Мароко. За нещастие, погрешно насочен железен прът се блъсна върху главата му и нанесе сериозни наранявания. Той беше в критично състояние поради фрактури на носа и други наранявания. Той беше транспортиран от Маракеш до Казабланка.

Нетна стойност

Доминик Пърсел има приблизителна нетна стойност от милиона към октомври 2022 г. и той е работил наистина усилено, за да постигне това ниво на богатство. Той има красив живот. Обича приключенията и превозните средства и пътува много.

В „Бягство от затвора“ той изигра Линкълн Бъроуз и беше един от ключовите членове на актьорския състав. През 2011 г. той също играе ролята на Ръсел Ганц в Castle. Той също така ослепи като Heat Wave в The Flash (Mick Rory). От 2014 г. до 2016 г. той беше член на актьорския състав на тази програма. През 2007 г. получава награда AACTA за най-добър актьор.

Wiki на Доминик Пърсел

Доминик Пърсел е роден на 17 февруари 1970 г., което го прави на 51 години през 2021 г. Той е роден в Уолъси, Англия. Неговите националности включват Обединеното кралство, Ирландия и Австралия. Той е изключително висок човек, висок 1,85 метра.

Популярни Публикации