Доминик Коджуангко - Wiki, възраст, нетна стойност, гадже, срещи, височина

Доминик Кожуангко е известен филипински модел, предприемач, бивш журналист, звезда в социалните медии, дете на знаменитост, медийно лице и интернет звезда. Нейният моден лейбъл „The Collective“ е добре известен в нацията. Знайте всичко за Доминик Коджуангко - Wiki, възраст, нетна стойност, гадже, срещи, височина

Бързи факти

Пълно истинско име Доминик Барето Кожуангко.
Известно име Доминик Кожуангко.
Дата на раждане 22 април 1995 г.
Възраст (към 2021 г.) на 26 години.
Място на раждане Филипините.
Сегашен адрес Сан Франциско, Калифорния, Съединени щати.
Професия Модел, предприемач и звезда в социалните медии.
Нетна стойност 5-6 милиона щатски долара (приблизително).
Информация за контакт Електронна поща: [имейл защитен]
Религия християнството.
Етническа принадлежност азиатски.
Зодия Телец.
образование Завършил моден дизайн.
Асоциирана степен по мърчандайзинг и маркетинг.
Училище/Колеж Британското училище Манила.
Институт Марангони.
Моден институт по дизайн и мърчандайзинг.
Националност филипинка.

Възраст и ранен живот на Доминик Кожуангко

Той е роден във Филипините на 22 април , хиляда деветстотин деветдесет и пет. Доминик Барето Кожуангко е пълното й име. Тя има на 26 години на възраст (към 2021 г.). Според нейния профил във Facebook, тя в момента живее в Сан Франциско, Калифорния, САЩ. Доминик завършва средното си образование в The British School Manila от 2009 до 2013 г. Тя също така получава сертификат за международен бакалавър. Освен това тя учи в Istituto Marangoni от 2013 до 2017 г., като получава бакалавърска степен по изкуства (с отличие) по мода/дизайн на облекло. Тя се записва в FIDM (Моден институт за дизайн и мърчандайзинг) през 2018 г. и се дипломира с асоциирана степен по мърчандайзинг и маркетинг.

Височина и тегло на Доминик Кожуангко

Cojuangco е наоколо 5 фута и 7 инча висок (170 см). Тя тежи около 56 килограма (в паундове: 123 фунта). Тя има великолепна черна коса, която пада до раменете й и прекрасни кафяви очи.  Доминик Кожуангко

Доминик Кожуангко

Доминик Коджуангко Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Доминик Кожуангко? Доминик Барето Кожуангко и нейното семейство водят богат и заможен начин на живот. Тя притежава прекрасна къща с всички удобства и скъпи устройства. Компанията й осигурява постоянен източник на пари. Нейното нетно състояние се оценява на порядъка на 5-6 милиона щатски долара към октомври 2022 г.

кариера

Cojuangco започва работа като журналист на свободна практика в списание Preview, след като завършва гимназия. Тя започва работа като журналист във Philippine Tatler през декември 2015 г. В допълнение към образованието си по моден дизайн, тя работи във Fashion Scout Events като тоалет и асистент в социалните медии. Тя работи като асистент за социални медии в MAC Cosmetics от 2015 до 2018 г. Освен това тя започва работа в Benefit Cosmetics Company през април 2019 г. като стажант по глобален дигитален маркетинг и стажант по глобална електронна търговия за една година.

Тя стартира своята линия за красота „The Collective“ през май 2020 г. Тя е съосновател и директор на марката „The Collective“. Тя продава различни продукти за косата, лицето и тялото, наред с други неща. Клиентите могат първо да определят своя тип кожа и след това да закупят подходящия продукт. Хората дадоха много страхотни оценки на продуктите на „The Collective“ и се насладиха на идеята си за „купуване на продукта въз основа на типа кожа“.

Доминик Кожуангко Гадже и срещи

С кого се среща Доминик Кожуангко? Cojuangco е зашеметяваща и умела бизнесдама. Тя е омъжена за Майкъл Хърн от дълго време. Нека ви информирам, че Майкъл Хърн също е бизнесмен. Двамата криеха връзката си зад затворени врати. Не знаем как двойката се е запознала или кога са започнали да се срещат за първи път.

Според вътрешни хора слуховете за връзката им са започнали да циркулират около края на 2019 г. Майкъл и Доминик обявиха годежа си в своите социални медийни сайтове в четвъртък, 14 октомври 2021 г. Те искат да се оженят в близко бъдеще. Много хора, включително семейството на Доминик, изпратиха своите сърдечни поздрави до двойката.

Популярни Публикации