Доминик Холанд - Wiki, възраст, съпруга, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Доминик Холанд е награждаван стендъп комик, автор на седем книги (и все повече) и се е появявал в множество телевизионни и радио предавания. Доминик Холанд е най-известен днес като бащата на Том Холанд, по-известен като Спайдърмен.

Бързи факти

Пълно име: Доминик Холанд
Дата на раждане: 06 май 1967 г
Възраст: 55 години
Пол: Мъжки
Професия: комик
Държава: Великобритания
Височина: 5 фута 6 инча (1,68 м)
Семейно положение: женен
Съпруга Ники Холанд
Нетна стойност 3 милиона долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Лондон
Националност британски
Религия католик
образование Университетът в Лийдс, Мемориалното училище на кардинал Вон
баща Джон Чарлз Антъни Холанд
Майка Тереза ​​Холанд
деца Том Холанд, Хари Холанд, Сам Холанд, Пади Холанд

Биография на Доминик Холанд

Доминик Холанд е роден на 6 май 1967 г. в Лондон, Великобритания. Той е на 55 години към 2022 г., британски гражданин по националност и католик.

По същия начин неговият роден знак е Телец и в момента живее в Лондон. Джон Чарлз Антъни Холанд и Тереза ​​Холанд са имената съответно на бащата и майката на Холанд. Въпреки това няма налична информация за братята и сестрите на Холанд.Доминик Холанд Образование

Що се отнася до образованието му, Холанд посещава Мемориалното училище на кардинал Вон. По-късно Холанд посещава университета в Лийдс, за да изучава текстилен мениджмънт. По време на университетските си години Холанд участва в различни развлекателни дейности и посещава многобройни курсове за обучение, което значително подпомогна неговите презентационни умения.

Доминик Холанд Височина, Тегло

Доминик Холанд е висок 5 фута 6 инча и тежи 70 килограма. Освен това очите на Холанд са кафяви, а косата му е черна. Размерът на обувките на Холанд също е 9,5. (НАС).

  Доминик Холанд

Доминик Холанд (Източник: Pinterest)

кариера

Доминик Холанд започва да играе стендъп комедия в лондонското Comedy Café през 1991 г. Еди Изард се занимава с него през 1993 г. Моноспектакълът на Холанд печели наградата Perrier Best Newcomer в Edinburgh Fringe.

Холанд подкрепи Еди Изард през 1993 г. Холанд се завърна в Единбург през 1994 г. Номинация за награда Perrier през 1996 г. за представление на фестивала в Единбург. 2006 бележи завръщането на Холанд в Единбург. Първото стендъп DVD на Холанд е записано в Tring’s Court Theatre през октомври 2012 г.

Холанд се появява на Central Television After Hours с Хари Хил през 1993 г. През 1998 г. той е капитан на Греъм Нортън Bring Me the Head of Light Entertainment.

Холанд се появява два пъти в Have I Got News For You, They Think It’s Over и The Royal Variety Performance през 1999 и 2000 г. Той е редовен гост в The Wright Stuff.

Дебютът на Holland по Channel 4 беше през 1982 г. в P’tang, Yang, Kipperbang. The Young Person’s Guide to Becoming a Rock Star, 1998. Tube Tales, 1999: Cello Player Три от сценариите на Холанд са избрани, но не са продуцирани.

Боб Монкхаус, Лени Хенри, Хари Енфийлд, Дес О’Конър, Клайв Андерсън и други са използвали работата на Холанд. Само в Америка и The Ripple Effect са комиксите на Холанд. Животът на един човек е третият му роман. Холанд пише рубриката Funny Money в продължение на две години. Книгата е издадена през януари 2013 г.

Награди Доминик Холанд

Холанд е получил няколко награди по време на професионалната си кариера. Той печели наградата Perrier за най-добър новодошъл актьор в Единбург през 1993 г. Освен това неговият сериал на BBC Radio 4 Малкият свят на Доминик Холанд е номиниран за награда за комиксово наследство.

Доминик Холанд Нетна стойност

Холанд е британски комик, който се е появявал в редица предавания и печели добре от работата си. Нетното състояние на Холанд се оценява на около 3 милиона долара, а основният му източник на доходи е актьорската му кариера. Съпругата му Ники Холанд, от друга страна, има нетна стойност от около 1 милион долара. Освен това синът му Том Холанд струва приблизително 25 милиона долара към октомври 2022 г.

Доминик Холанд Съпруга, брак

Доминик Холанд се жени за Никола Елизабет Фрост, известна още като Ники Холанд. Ники е добре позната английска фотографка, която е най-известна като знаменитата съпруга на Холанд. Сега тя е известна като майка на знаменитост на английския актьор Том Холанд.

Том, нейният син, е добре известен с ролята си на Питър Паркър в Spider-Man: Homecoming. Истинската им дата на сватбата обаче не е известна. Том Холанд, Хари Холанд, Сам Холанд и Пади Холанд са четиримата им синове. Освен това няма информация за предишни афери или приятелки на Холанд.

Популярни Публикации