Доди Кларк- Биография, възраст, нетна стойност, връзка, височина

Доди Кларк е певец, автор на песни и YouTube личност от Обединеното кралство. Доди Кларк е собственик на множество канали в YouTube, включително „doodleoddle“, „Dodders5“, „DodieVEVO“ и „doddlevloggle.“ Тя е изпълнявала свои песни с други изпълнители в Обединеното кралство, Нова Зеландия, Съединените щати и Европа .

Бързи факти

Пълно име: Дороти Кларк
Дата на раждане: 11 април 1995 г
Възраст: 26 години
Хороскоп: Овен
Късметлийско число: 3
Щастлив камък: Диамант
Щастлив цвят: червен
Най-доброто съвпадение за брак: Лео
Пол: Женски пол
Професия: Певец, автор на песни, автор и YouTuber
Държава: Англия
Височина: 5 фута 7 инча (1,70 м)
Семейно положение: единичен
Разделям Том Лоу
Нетна стойност 450 хиляди долара
Цвят на очите Хейзъл
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Енфийлд
Националност британски
Етническа принадлежност Бял кавказец
образование Училището Левенторп
баща Ралф Кларк
Майка Астрид Кларк
Братя и сестри Две (Iain и Hedy)

Биография на Доди Кларк

Дороти Миранда Кларк е известна като Доди Кларк в дома си. Тя е родена на 11 април 1995 г. и наскоро отпразнува 25-ия си рожден ден. Енфийлд, Лондон, е нейното родно място. Първоначално от Англия, сега тя живее в Съединените американски щати. Ралф Кларк и Астрид Кларк са съответно бащата и майката на Доди. Тя не е споменала професиите на родителите си.

Доди е британка по произход и от бял кавказки етнически произход. Кларк е роден под знака на Овен в астрологичния зодиак. Доди е по-малката сестра на две. Iain е по-големият брат на Iain, а Hedy е по-малката сестра на Iain.Тя посещава училището Leventhorpe в Собриджуърт, Хартфордшър, като част от образователната си подготовка. След като завършва гимназия, Доди се премества в Бат, Англия, с Джейми Джо, който също е Youtuber и художник.

Височина и тегло на Доди Кларк

Доди е висока с височина от 5 фута и 7 инча. Тя има слабо телосложение с тегло около 53 кг. Мерките на тялото й обаче не са налични. Нейните отличителни черти са изпъкналият нос и широката усмивка. Освен това нейните лешникови очи и тъмнокафява коса придават допълнителна красота на лицето й.

кариера

Доди е певец и текстописец, автор и YouTuber с разнообразни способности. Тя е добре известна с кавъри на песни на пиано и укулеле. Кларк също е известна със своите прохладни мелодии, съпоставени с емоционално сложни текстове. Доди Кларк по-късно се концентрира върху собствените си композиции след метеоричния си успех.

Кларк е собственик на множество Youtube канали. Тя и нейната приятелка Алис Уеб стартираха първия си канал в YouTube, наречен „Dodders5“, през август 2007 г. На 1 август 2007 г. тя стартира своя канал. Това е нейният първи канал в YouTube и в момента има над 2,26 хиляди абонати. Освен това, с над 24 хиляди гледания, „Шоуто на Алис и Доди – шоколадова торта и Едуард Кълън =)“ е най-популярният видеоклип в нейния канал. Други популярни видеоклипове в нейния канал в YouTube включват „Специален гост и пеещи х-ове“ и „Кашлица кашлица bilibilibili“.

Доди започна втори канал, doodleoddle. Основният й канал е основан на 7 февруари 2011 г. „Intertwined“, нейната оригинална песен, беше пусната на 24 април. В момента има 2,6 милиона гледания. По същия начин друга нейна оригинална песен е „You“, която също е налична в този канал. „You“ дебютира на шесто място в официалната класация за албуми в Обединеното кралство – позиция с 29 позиции по-висока от върха на Intertwined. Видеоклиповете „She“ и „burned out“ натрупаха милиони гледания.

Повече за кариерата

На 29 януари 2012 г. Gorgeous Dodie стартира нов канал в YouTube. Нейният канал, наречен „doddlevloggle“, е натрупал над 57 милиона гледания до момента. По същия начин „build me up buttercup – cover“ събра 3 милиона гледания, което го прави най-популярното видео на канала. Други видеоклипове с над 2 милиона гледания в нейния канал включват „бихте ли така любезни? – на живо | dodie“, „дори да е лъжа – матова малтийска корица | доди, и лицето ми.

„дори да е лъжа – матова малтийска корица | dodie’ е най-новият видеоклип, чиято премиера беше на 3 октомври 2020 г.

„Всичките ми дъщери – ДЕМО“, „Бий буболечката, написах ти детска приказка, хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха“са само няколко от видеоклиповете в канала й по време на блокирането.

DodieVEVO е друг от нейните канали в YouTube, който тя стартира на 6 декември 2016 г. Най-популярният видеоклип в този канал е „dodie – Sick of Losing Soulmates.“ Третото EP на Dodie, „Human“, беше пуснато в този канал на 18 януари от тази година. В официалната класация за албуми на Обединеното кралство, EP-то достигна номер пет. Най-новият видеоклип на този канал е „dodie-Boys Like You“, който беше пуснат в сътрудничество с Jacob Collier на 27 септември 2019 г.

Доди получи признание като автор с публикуването на книгата си „Тайните за лудите: мании, изповеди и живот“. На 2 ноември 2017 г. тя издаде книгата си официално. Книгата й е комбинация от хумор и автобиография. Той съдържа лични разкази на Доди Кларк, уроци, текстове на песни и снимки. Книгата й има добър рейтинг в Goodreads, Barnes&Noble и Target, за да назовем само няколко.

Нетната стойност на Доди Кларк

С цялата упорита работа и решителност, Доди се утвърди като успешен YouTuber, автор на песни, автор и певица. Освен това единичният й доход не е записан отделно. Очевидно е, че тя е спечелила солидна сума пари. Приблизителната й нетна стойност е достигнала 450 хиляди долара. Тя води луксозен живот сама.

Връзка с Доди Кларк

Мултиталантливият Доди е бисексуален. Тя излезе през 2016 г. Говорейки за състоянието на връзката си, в момента изглежда необвързана. Кларк се наслаждава на най-доброто от необвързания си живот и се фокусира върху кариерата си, а не върху любовния си живот.

Освен това тя е имала връзка преди. Доди се среща с YouTuber и британския режисьор Сами Пол през 2015 г. Дуото обаче не успя да поддържа връзката си и пътищата им се разделиха. По същия начин се говореше, че Кларк се среща с Нейтън Зед през април 2017 г. Според другия онлайн източник също се говори, че двойката се е разделила същия месец.

Друго гадже, за което се говори, беше Евън Едингер през 2017 г. Евън също е YouTuber. За съжаление нещата не се получиха и се наложи да се разделят. Има още един запис от любовния й живот. Също така се казва, че тя е била романтично обвързана с Том Лоу. Към момента Доди живее сам живот.

Популярни Публикации