Do Revenge ще бъде пуснат в Netflix скоро

Направи отмъщение , най-новият черна комедия на Netflix ще бъде пуснат на сайта на 16 септември 2022 г. Филмът, режисиран от Дженифър Кайтин Робинсън, е вдъхновен отчасти от шедьовъра на Алфред Хичкок от 1951 г. „Непознати във влака“. Сюжетът се върти около две гимназистки, които планират да си отмъстят на насилниците си. Камила Мендес и Мая Хоук играят основните роли, а много други играят важни поддържащи роли. Без повече шум, продължете да четете, за да научите за датата на излизане на Do Revenge, сюжета и други факти.

Направете Revenge on Netflix дата на пускане, трейлър, какво да очаквате и повече информация

Премиерата на Do Revenge е насрочена за Netflix в петък, 16 септември 2022 г., в 12:00 часа тихоокеанско време. На 9 август 2022 г. Netflix публикува официалния трейлър на филма, в който Дреа Торес на Камила Мендес казва:

17 години усърдно градих идеалното съществуване. Имах идеалните приятели и идеалния партньор. Но искате ли да знаете докъде ме доведе всичко това? Напълно разрушена. Направи отмъщение

Макс разби живота ми, казва тя, докато удря любовника си. Никога няма да му се размине това. Разказът се формира по-късно, когато Дреа казва на приятелката си Елинор, че трябва да се присъединят и да изпълнят възмездието на другия.

Като цяло тийзърът има причудлив тон, който несъмнено ще се хареса на любителите на черната комедия. Сюжетът изглежда завладяващ и ще бъде интересно да се наблюдава как се развива. Заедно с трейлъра Netflix пусна кратък синопсис на филма, който гласи:

След тайна среща Дреа (Алфа, пропадналото момиче, изобразено от Камила Мендес) и Елинор (бета, новото алтернативно момиче, изиграно от Мая Хоук) се събират, за да проследят взаимно мъчителите си. Отмъщението е изопачена черна комедия на Хичкок с най-ужасяващите главни герои от всички: млади жени.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от камила мендес (@camimendes)

Непознати във влака, картина на Алфред Хичкок, която отчасти вдъхнови филма, има подобен разказ. Във филма един човек, психопат, представя ужасяваща схема за размяна на отмъщение на другия. Въпреки че картината получи смесени отзиви по това време, днес тя се смята за една от най-добрите творби на Хичкок.

Кратък поглед към актьорския състав на Do Revenge

Камила Мендес играе главния герой, Дреа Торес, която се опитва да отмъсти на любовника си, защото я е унижил. Камила изглежда фантастично в клипа, показвайки без усилие многото нюанси на характера си. Очаква се много завършената актриса да осигури яростно представяне. Мендес е най-известна с ролята си на Вероника Лодж в 'Ривърдейл', която играе преди 'Отмъщението'. Тя също се появява във филмите Палм Спрингс, Перфектната среща и Опасни лъжи.

 Направи отмъщение

Мая Хоук също се появява във филма като Елинор, ученичка, която често е измъчвана. Хоук изглежда страхотно в клипа и има отчетливо усещане за комедия, което издига картината на по-високо ниво. Хоук участва в редица филми и телевизионни епизоди, включително Stranger Things, Mainstream и Once Upon a Time in Hollywood на Куентин Тарантино. Освен Хоук и Мендес, филмът включва също Остин Ейбрамс, Талия Райдър и Елиза Бенет в ключови поддържащи роли, сред много други. Do Revenge ще бъде наличен в Netflix на 16 септември 2022 г.

Популярни Публикации