DJ Hlo- Wiki, възраст, гадже, нетно състояние, височина, кариера

DJ Хло е добре позната южноафриканска певица, диджей, композитор, инфлуенсър в социалните медии, бизнесдама и предприемач от Дърбан. С невероятните си диджейски способности тази африканка си спечели репутация в музикалния свят. Знайте всичко за Възраст на DJ Hlo, Гадже на DJ Hlo, Нетна стойност на DJ Hlo, Кариера на DJ Hlo, и още

Бързи факти

Пълно истинско име Насочете се към Mthalane.
Сценично име DJ Хло.
Възраст (към 2021 г.) на 24 години.
Професия Певица, диджей, рапър, автор на песни, влиятел в социалните медии, бизнесдама и предприемач.
Дата на раждане 1997 г.
Място на раждане Дърбан, Южна Африка.
Сегашен адрес Дърбан, Южна Африка.
образование Завършвам.
Алма матер Университетът на Куа-Зулу Натал.
Колеж Хауърд.
Нетна стойност -4 милиона USD (приблизително).
Националност Южноафрикански.
Етническа принадлежност Смесен (африкански произход).
Религия Кристиян.
Зодия Скорпион.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 5″.
Тегло (прибл.) В килограми: 54 кг .

DJ Hlo Възраст и ранен живот

DJ Hlo е роден в Дърбан, Южна Африка през 1997 г . Тя е 25 годишен от 2022 г. Hlosiwe Mthalane е нейното истинско рождено име. Hlo започва да практикува музика на седемгодишна възраст, вдъхновен от мелодиите на Dj Zinhle и Brand Fassi. Тя също отиде в музикална институция. Тя получава бакалавърска степен по социални науки от Университета на Куа-Зулу Натал.

Височина и тегло на DJ Hlo

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Тя е висока 5 фута 5 инча и тежи около 54 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има черни очи.  DJ Хло

DJ Хло

DJ Hlo Нетна стойност

Колко струва нетната стойност на DJ Hlo? Hlosiwe Mthalane генерира пари от своята певческа кариера, както и от компенсирани партньорства с нощни клубове и звукозаписни компании. Нетната стойност на DJ Hlo се оценява на между - милиона USD (приблизително) към октомври 2022 г. В Дърбан този диджей се радва на богат начин на живот.

кариера

Тази прекрасна жена започва да пее от ранна възраст. През 2017 г. тя си сътрудничи с певци на Gqom и Amapiano поради афинитета си към този жанр. Тогава тя започва своята професионална музикална кариера. Основната концентрация на Hlo е върху диджейството. Тя става известен диджей в нацията след придобиване на професионални таланти. Сега тя е добре известна като DJ Hlo. Mthalane също пусна редица музикални видеоклипове. Като DJ тя участва в различни концерти на живо, клубове и танцови фестивали. DJ е издал и голям брой песни и музикални албуми. Според съобщенията нейната песен Isibani вече доминира в интернет. Песента на DJ Hlo беше обявена за Песен на годината на Ukhozi FM за 2021 г. Не само това, но Hlo си сътрудничи с редица известни музиканти. Hlosiwe Mthalane също е говорил на редица събития и семинари.

DJ Hlo гадже и срещи

С кого се среща DJ Hlo? DJ Hlo има много фенове в социалните медии и в музикалната индустрия. Феновете й обикновено са любопитни за любовния й живот и статуса на връзката й. Текущият статус на връзката на Hlosiwe Mthalane е необвързан, според източници. През септември 2021 г. DJ Hlo сподели снимка с дете и го разкри като неин син. Според докладите името на сина на DJ е Kwando. От това е видно, че Хло е имала връзка. Hlosiwe мълчи за бащата и предишния любовник на бебето си. Освен това Хло се радва на прекрасен живот в Южна Африка с детето и семейството си.

Популярни Публикации