Divya Sridhar- Wiki, възраст, съпруг, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Дивя Шридхар е добре позната индийска актриса, модел, телевизионна личност, медийно лице, влиятелна социална медия и бизнесдама от Бангалор, Карнатака, Индия. Тази зашеметяваща актриса е добре известна в цялата страна с ролите си в ежедневните сапунени сериали на каннада. Тя стана известна след участието си в ролята на Мая в популярната телевизионна драма Keladi Kanmani.

Бързи факти

Истинско име
Дивя Шридхар
Професия Актриса, модел, телевизионна личност, влиятел в социалните медии, медийно лице и предприемач.
Възраст (към 2021 г.) 28 години.
Рождена дата 11 декември 1993 г. (събота)
Родно място Бангалор, Карнатака, Индия.
Сегашен адрес Ченай, Индия.
Зодия Стрелец.
Нетна стойност INR 4-5 Crores (приблизително)
Квалификация Завършвам.
Алма матер Реномиран университет.
каста брамин.
Националност индийски.
Религия индуизъм.
Тегло В килограми: 58 кг
В лири: 128 паунда
Височина Във футове инчове: 5′ 6″

Възраст и ранен живот на Дивия Шридхар

Дивя Шридхар е родена на родителите си в събота, 11 декември 1993 г., в Бангалор, Карнатака, Индия. Тя е родена в индуистко семейство и принадлежи към кастата на брамините. Дивия е на 28 години (към 2021 г.). Всяка година на 11 декември тя реже тортата за рождения си ден. Дивия е добре образована жена. Завършва образованието си в близкото частно училище. След това тя се записва в реномирана институция в Карнатака за по-нататъшно обучение. Завършила е и обучението си по актьорско майсторство. По-късно тя преследва професионална актьорска кариера.

Височина и тегло на Дивя Шридхар

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Divya Sridhar е висока 5 фута 6 инча и тежи около 58 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има черни очи.  Дивя Шридхар

Дивия Шридхар Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Divya Sridhar? Работи и като модел. Дивия спечели и голям брой фенове в социалните мрежи. Дивия получава пари от кариерата си на актьор и модел. Нетната стойност на Divya се оценява на около 4-5 крори INR.

кариера

Дивия е завършена актриса. След като завършва училище, тя започва да се изявява. Работила е и като модел в началото на кариерата си. Шридхар е позирал за редица добре известни компании за заплати и традиционни облекла. Освен това, тази велика актриса е добре известна с ролите си в ежедневните сапунени опери. Нейните телевизионни сериали включват Huch Hudugi, 12 am Madhyarathri, Keladi Kanmani, Vichitra Premi и други. Тя също се е появявала във филми на каннада, тамил и телугу.

Дивя Шридхар Съпруг и брак

Кой е съпругът на Дивя Шридхар? Дивия, актрисата в Келади Канмани, се омъжва. През 2017 г. Divya започва нова връзка с южноиндийския актьор Arnaav (истинско име: Amjath Khan), според Wikipedia. Нека ви разкажа за сътрудничеството на Arnaav и Divya в програмата Keladi Kanmani. След три години ухажване Дивия се омъжи за Арнаав през юни 2022 г.

Дивия обвини съпруга си Арнаав във физическо насилие три месеца след сватбата им. Според Zee News тя е била тормозена от съпруга си и е била откарана в болница за лечение. Според различни медийни източници Шридхар ще бъде бременна през октомври 2022 г.

Няма точна информация за предишния любовен живот на Дивия. Страницата на Sridhar в Instagram включва няколко снимки на очарователно момиче. Тя обаче не споменава връзката си с това момиче.

Личен живот

Популярни Публикации