Дина Шихаби- Wiki, Нетна стойност, Възраст, Гадже, Височина

Дина Шихаби е добре позната актриса от Саудитска Арабия, звезда в социалните медии, медийно лице, модел, инфлуенсър и онлайн личност. Дина Шихаби е най-известна със своите забележителни и единствени по рода си актьорски способности и емоции. Тя е във филмовия бизнес от почти десетилетие. Освен това е взела инструкции по актьорско майсторство в реномиран университет.

  Дина Шихаби възраст

Дина Шихаби

Бързи факти

Пълно истинско име Дина Шихаби.
Дата на раждане 22 септември 1989 г.
Професия Актриса, модел и телевизионна личност.
Възраст (към 2021 г.) на 32 години.
Място на раждане Рияд, Саудитска Арабия.
Зодия Зодия Дева.
Нетна стойност USD 2-3 милиона (приблизително).
Етническа принадлежност Смесени.
Училище/Колеж Училище Ал Мавакеб.
Международно училище на Емирейтс.
Американска академия в Дубай.
Нюйоркски университет.
Американска академия за драматични изкуства.
образование Дипломиране в МВнР.
Религия ислям.
Националност арабско-американски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 7″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 53 кг.

Възраст и ранен живот на Дина Шихаби

Родителите на Шихаби я раждат в Рияд, Саудитска Арабия, на 22 септември 1989 г . Дина Шихаби каза, че е прекарала младостта си на места като Дубай, Бейрут и Саудитска Арабия. Тя и семейството й се преместиха в Ню Йорк, Ню Йорк, САЩ, през 2007 г., за да завършат образованието си и да следват професията си. Тя е на 32 години (към 2021 г.).Дина Шихаби е посещавала много училища в резултат на преместването на родителите й на различни места. Тя посещава училище Al Mawakeb в Дубай, след като завършва основното си училище. Дина също получи образованието си в Emirates International School и Dubai American Academy. По-късно тя учи актьорско майсторство в Американската академия за драматични изкуства от 2008 до 2010 г. Дина Шихабиал също се записва в Нюйоркския университет, където завършва магистърска степен по външни работи през 2014 г. Тя също получава уроци по танци от Шармила Камте. Sharmilla Kamte работи като инструктор по танци в Dubai Community Theatre and Arts Centre Chaloub Studio. Тя непрекъснато се интересува от научаване на нови неща и получаване на информация от различни хора.

  Във височина Shihabiaa

В Шихабия

Височина и тегло на Дина Шихаби

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Дина Шихаби е висока 5 фута 7 инча и тежи около 53 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има кафяви очи.

  Дина Шихаби

Дина Шихаби

кариера

Шихаби обича да играе в пиеси още от началното училище. Преди да влезе в развлекателния сектор, тя играе в различни театри. Инструкторът по танци на Дина я посъветва да преследва кариера във филмовия бизнес, според нейния профил. По-късно тя се премества в Ню Йорк, за да продължи кариерата си на актриса. Позволете ми да ви информирам, че тя направи своя актьорски дебют през 2010 г. с късометражния филм „Rx“. Зашеметяващата красота и способности на Дина й осигуриха роли в различни филми и телевизионни предавания. Нека ви кажа, че тя за първи път получи признание в нацията през 2016 г. с телевизионния сериал „Мадам секретар“.

След това тя започна да получава повече предложения за филми. Тя се появява в Cherry Pop, BKPI, Jack Ryan на Tom Clancy, Ramy, Cinephile, Chicken и други филми. Тя също работи като продуцент през 2021 г., като продуцира кратък филм, наречен „Пиле“. Дина Шихаби стана известна през януари 2022 г., след като се появи в телевизионния сериал „Архив 81“. Сериалът събра изключително добри отзиви както от рецензенти, така и от фенове. Заедно с колегите си, тя изигра Мелъди Пендрас. Мамуду Ати, Мат Макгори, Ариана Нийл, Даниел Джонсън, Кейт Ийстман, Сол Миранда, Джаксън Роуз Мур, Еван Джонигкайт и много други са сред останалите й членове.

  Дина Шихаби нетна стойност

Дина Шихаби нетна стойност

Дина Шихаби Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Дина Шихаби? Към октомври 2022 г. се смята, че нейното нетно състояние е между 2-3 милиона USD, въз основа на обосновани изчисления (приблизително).

Дина Шихаби Гадже и запознанства

С кого се среща Дина Шихаби? Дина Шихаби е красива и талантлива личност. Тя обича да публикува снимки със своите колеги и приятели на официалните си страници в социалните медии. Е, нейните последователи са много нетърпеливи да научат за нейния партньор. Дори след сканиране на всички нейни акаунти в социалните медии в мрежата, не успяхме да съберем никакви данни за нейния любовник.

Според това изчисляваме, че статусът на връзката й в момента е необвързана. Освен това може да се предположи, че тя е отдадена, но иска да запази връзката си сдържана поради някакви неизвестни причини. Както и да е, ние също правим всичко възможно да ви предоставим информация относно нейния личен живот. Освен това тя няма деца.

Популярни Публикации