Димитри Сноудън- Нетна стойност, Wiki, Възраст, Етническа принадлежност, Съпруга, Брак, Височина

Димитри Сноудън е добре позната американска телевизионна личност, подкастър, влиятелен човек в социалните медии, онтологичен архитект, графичен дизайнер и предприемач от Куба, Карибите. Той е известен в цялата страна с невероятната си дизайнерска работа.

Dimtri, като индивид с много таланти, също е участвал в различни предизвикателни спортове. Да ви кажа, че работи като онтологичен архитект. Димитри Сноудън стана известен, след като се появи в шоуто на TLC Network Seeking Sister Wife.

Освен това, той е проектирал много лога на звукозаписни компании за известни певци. Димитри Сноудън нашумя през май 2021 г. заради третата си съпруга Кристелин Петерсен.Според най-новите доклади Сноудън е подал молба за развод от Кристелин Питърсън на 11 май 2021 г. (вторник) в Лос Анджелис. Разводът им е резултат от обвиненията на Кристин за домашно насилие срещу Димитри. Прочетете тази статия, за да научите повече за живота на Димитри Сноудън и скорошните противоречия.

Бързи факти

Пълно истинско име Димитри Сенека Сноудън.
Познат като Димитри Сноудън.
Дима.
Възраст (към 2021 г.) 40 годишен.
Професия Онтологичен архитект, телевизионна личност, влиятелен човек в социалните медии и предприемач.
Дата на раждане 25 януари 1981 г. (неделя).
Място на раждане Кубински, Карибски.
Роден град Бъфало, Ню Йорк, Съединени американски щати.
Сегашен адрес Лос Анджелис, Калифорния, Съединени щати.
образование Завършвам.
Алма матер Местно частно училище.
Нетна стойност -4 милиона USD (приблизително).
Височина (прибл.) Във футове инчове: 6′ 0″
Тегло (прибл.) В килограми: 90 кг
Цвят на очите черен.
Цвят на косата черен.
Националност Американски.
Етническа принадлежност Смесен (африкански произход).
Религия Кристиян.
Зодия Водолей.

Биография на Димитри Сноудън

Димитри Сноудън, известният американски предприемач е роден на 25 януари 1981 г. в Куба, Карибите, на родители от Африка. Той и семейството му в момента живеят в Лос Анджелис, Калифорния, в Съединените щати. Димитри Сноудън е на 40 години от рождената си дата (2021 г.).

Нека ви кажа, че той и семейството му са прекарали детството си в Бъфало, Ню Йорк. От детството си има остър и иновативен ум. Според IMDB той е получил бакалавърска степен по ноетични науки и квантова механика. Нека ви кажа, че той също се е учил на компютърно програмиране.

Освен това той изучава американски бокс, тае куон до, муай тай, бразилско джу джицу и капоейра. Започва да се занимава с хобитата си след завършване на висшето си образование. Димитри сега е успешен предприемач.

Според докладите Димитри Сноудън е от афро-американски произход. Баща му (името не се споменава) е имигрант и ветеран от Виетнам, според източници. Той не разкрива думите на родителите си пред медиите.

От друга страна, ако вземем предвид майка му, тя е работила като американски хуманитар. Според профила му в Instagram брат му Блейк е починал през 2014 г.

В профилите си в социалните мрежи той направи и емоционален пост за брат си. Освен това той предпочита да прекарва по-голямата част от времето си със семейството си.

  Димитри Сноудън

Димитри Сноудън (Източник: Pinterest)

Съпруга на Димитри Сноудън, брак

Според съобщения в медиите Димитри Сноудън е в дългосрочна връзка с Ашли Сноудън. На 9 октомври 2009 г. двойката се жени. Пълното име на Ашли е Ашли Капри Сноудън.

Ашли е добре позната таитянска танцьорка, влиятелна личност в социалните медии и телевизионна личност. Димитри и Ашли също се появиха заедно в TLC's Seeking Sister Wife.

Димитри Сноудън е баща на три деца на име Канария Сноудън, Ненфар Сноудън и Армоно Сноудън в резултат на връзката му с Ашли. В профилите си в социалните мрежи той публикува и множество снимки на децата и съпругата си.

Според източници, Димитри се е запознал с Ванеса Кобс по време на сезон 2 на „Търся сестра съпруга“. Димитри предложи брак на Ванеса, след като се влюби в нея. TLC излъчи сватбата на Димитри и Ванеса на 7 април 2019 г.

Според съобщенията Ванеса е напуснала семейство Сноудън на 14 април 2019 г., само няколко дни след сватбата. В момента Ванеса живее в Австралия със сестра си, според най-новите доклади.

Според съобщения в медиите, Димитри се е срещал с Кристелин Петерсен (южноафриканец) от една година. Кристелин Петерсен заведе дело срещу Димитри в съда през януари 2021 г., обвинявайки го в домашно насилие. Твърди се, че Димитри е ударил главата й в таблата и я е малтретирал по време на с*кс.

Кристелин разкри пред Sun, че тя и Дмитрий са семейна двойка, която е живяла заедно преди инцидента. След това Димитри Сноудън подаде молба за развод от Кристелин Питърсън през май 2021 г.

кариера

Що се отнася до професионалния му живот, Димитри Сноудън е успешен предприемач. Той е много талантлива личност, която е завършила множество иновативни и предизвикателни проекти през целия си живот. Освен това той е професионален графичен дизайнер и онтологичен архитект.

Като професионален дизайнер, той създава и логото за звукозаписната компания на Майк Епс през 2005 г. Освен това, той е добре позната телевизионна личност, която се появява в различни предавания като Daily Pop и други.

Въпреки това, той стана известен, след като се появи в популярното шоу на TLC Seeking Sister Wife. Освен това той се радва на различни хобита като бойни изкуства, състезателни коли и конструиране на модели на Лего, наред с други.

Димитри Сноудън Нетна стойност

Димитри Сноудън и съпругата му също се появиха в няколко подкаста. Според източници, Димитри поддържа и собствен уебсайт за дизайнерската си кариера. Към октомври 2022 г. нетното състояние на Димитри Сноудън се оценява на между 3 и 5 милиона долара (приблизително).

Любопитни факти

  • Според профилите му в социалните мрежи Димитри Сноудън е и изобретател, който обича да създава нови неща.
  • Той също е участвал в някои трудни игри.
  • Димитри Сноудън е фитнес фанатик, който редовно се занимава с изтощителни тренировки, за да поддържа тялото си във форма и активно.

Популярни Публикации