Dillon Passage - възраст, съпруг, етническа принадлежност, нетно състояние, височина, кариера

Дилън пасаж е добре известна като съпругата на Джо Екзотик или Джоузеф Алън Малдонадо-Пасаж, бивш американски зоопарк оператор и собственик на Greater Wynnewood Exotic Animal Park.

Бързи факти

Истинско име Дилън пасаж
Псевдоним Дилън
Известен като Съпруга на знаменитост
Възраст на 26 години
рожден ден 22 август 1995 г
Родно място Остин, Тексас, САЩ
Зодия зодия Дева
Етническа принадлежност Смесени
Националност американски
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 8 инча
Тегло прибл. 75 кг
Измервания на тялото N/A
Размер на бицепса N/A
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Номер на обувка N/A
Приятелка/запознанства N/A
Съпруг Джо Екзотик
Нетна стойност 1-5 милиона долара

Възраст и ранен живот на Dillon Passage

Той беше роден на 22 август 1995 г , в Остин, Тексас, САЩ. Бащата на Дилън е предприемач, който притежава много фирми в Тексас, докато майка му работи като помощник-медицинска сестра в частна болница в Остин. Алисън Новак, по-голямата му сестра, е маркетинг мениджър и талантлив графичен дизайнер. Той получава бакалавърска степен от Тексаския университет.

Височина тегло

Dillon Passage е висок 5 фута 8 инча . Той тежи приблизително 75 кг (121 фунта). Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите-талията-ханша, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.Нетна стойност на Dillon Passage

Колко е нетната стойност на Dillon Passage? Нетното състояние на Dillon Passage е между 1 и 5 милиона долара към октомври 2022 г.

 Дилън пасаж

Dillon Passage (Източник: Google)

кариера

Дилън стана връзката между Джо Екзотик от Netflix и Cheer след среща с мажоретките на Navarro, включително треньорката на Cheer Queen Моника, по време на събитието през 2015 г. Той е много талантлив и има широк спектър от интереси. Той придоби огромна популярност в социалните медии и е последван от много фенове. Неговият изключителен талант и отдаденост са основният ключ към неговия успех.

Dillon Passage Съпруг и брак

Кой е съпругът на Дилън Пасаж? Дилън се ожени за съпруга си Джо Екзотик през 2017 г. Джо Екзотик е добре известен бивш пазач на американска зоологическа градина. Той също се появява в сериала на Netflix Tiger King. Имаше слухове, че Дилън се е развела със съпруга си Джо по неуточнени причини. Двойката обаче отново е заедно и е щастлива.

Популярни Публикации