Дилейни Рене - Уики, възраст, етническа принадлежност, височина, тегло, нетна стойност, кариера

Дилейни Рене Уилсън (роден на 12 февруари 2003 г., на 19 години) е певица и изгряваща звезда в американската музикална индустрия. Наскоро тя се появи на сцената на прослушването на сезон 20 на American Idol през февруари 2020 г.

Дилейни, 19-годишно момиче, може да привлече всеки с невероятния си глас. Гласът й е толкова красив, че дори съдиите на American Idol 20 не можеха да спрат да слушат Дилейни отново и отново. Наскоро тя беше избрана сред много състезатели за певческото състезание American Idol.

Бързи факти

Пълно истинско име Дилейни Рене Уилсън
Име Дилейни Рене
Псевдоним Рени
Популярни за Нейният избор в American Idol 20
език Английски
Име на училище Гимназия Съмърсет Бъркли
университет Музикален колеж Бъркли
образование Преследване на дипломирането
Професия Пеене
Зодия Водолей
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Нетна стойност 15 хиляди щатски долара
Възраст (към 2022 г.) 19 годишен.
Дата на раждане 12 февруари 2003 г. (сряда)
Място на раждане Бостън, Масачузетс, САЩ.
Сегашен адрес Бостън, Масачузетс, САЩ.

Биография на Дилейни Рене

Дилейни Рене, момичето с разтапящия сърцето глас е от Бостън, Масачузетс, САЩ. Тя е родена и израснала само в този район. Тя не произхожда от богато семейство. Дилейни няма всичко в живота, което много деца правят в юношеството си. Тя започва да работи след като завършва гимназия, за да преследва мечтите си. По-рано тя заяви в профила си в Instagram, че е завършила гимназията Somerset Berkley.В скорошно медийно интервю след избора й за American Idol. Мис Дилейни разкри, че е била отхвърляна от музикално училище седем пъти. Въпреки това наскоро тя беше избрана да обучава и да завърши музикалния колеж Бъркли. Тя също така спомена, че посещаването на този колеж винаги е било нейна мечта.

Дилейни Рене Височина, Тегло

Дилейни Рене има височина 5 фута 3 инча и тегло 55 кг. Измерванията на тялото й са 36-36-36 инча. Размерът на обувките й е 6 (САЩ). Тя има кафяви очи и тъмнокафява коса.

  Дилейни Рене

Дилейни Рене (Източник: Pinterest)

Семейство Дилейни Рене

Малките подробности, които е споделила за семейството си, ще ви накарат да се почувствате по-свързани с нея. Тя разкри, че баща й, г-н Дони Уилсън, е музикант, който е сътрудничил с някои известни музиканти.

Въпреки че баща й е музикант, тя никога не е молила баща си да й помогне да пробие в света на пеенето, освен майка си Джейна Фонтейн Уилсън. Майка й роди още две братя и сестри. Джоселин Уилсън е една от нейните сестри, а Джейкъб Уилсън е един от нейните братя.

кариера

Дилейни помогна на Ники Мари през юни 2021 г. След училище Дилейни гледаше дъщерята на Ники Мари. Тя започна да пее, докато седеше, без да знае, че Дилейни снима.

Nicki сподели хитовото видео на Delaney в TikTok. Част от твоя свят беше песента на Малката русалка на Дилейни. Милиони фенове на TikTok харесаха гласа й и видеоклиповете й станаха вирусни. Видеото на Ники има над 18 милиона гледания и 3,3 милиона харесвания.

Вирусното видео на Дилейни привлече няколко холивудски вокалисти. Това вирусно видео я вкара в American Idol. След като изпя „Opportunity“ на Sia, тя удиви и тримата съдии.

След прослушването съдията Кети Пери се пошегува: Каква е вашата почасова ставка? Рени отговорила с „да“, но дните й за детегледачка били преброени. Госпожице, отговорете.

Съдиите я посъветваха в края на прослушването, че гласът й е добър, но трябва да загрубее злия си глас.

Съдия Ники казва, че ще споделят Дилейни с всички. Пътуването на Дилейни към славата и славата започна.

Тя също е добре позната в социалните медии, където публикува свое пеещо видео от 26 октомври 2017 г. В началото на 2020 г. тя ще бъде в TikTok. Въпреки усилията й в социалните медии, тя не беше широко разпозната, докато видеото на шефа й не стана вирусно. Тя има хиляди последователи в Instagram. След дни тя ще има милиони фенове.

Дилейни Рене Съпруг, брак

Дилейни, изгряваща звезда, не е омъжена, но е обвързана с мъж на име Далтън У. Нийлън. Тя публикува снимки, на които се чувства удобно с Далтонон, в профила си в Instagram. Вглеждайки се по-дълбоко в нейния Instagram, откриваме, че Далтън посещава същото училище, където Дилейни е завършила средното си образование.

Той добавяше повече информация за Далтън, отколкото той е музикант. В American Idol той споделя сцената с нейната приятелка Дилейни. Г-н Далтън свиреше на китара, докато Дилейни пееше и остана подкрепящ, докато приятелката й не беше избрана за следващия кръг.

Нетната стойност на Дилейни Рене

Дилейни Рене предишни работни места за гледане на деца не са били добре платени. Въпреки това тя е спечелила пари чрез своя TikTok акаунт и YouTube канал. Наличието на хиляди абонати в официалните й социални акаунти може да й е помогнало да постигне близо 20 000 USD през последните две години.

До този момент тя не е разкрила много за богатите си притежания. Въпреки това, ако се изчисли нетната й стойност, тя трябва да е близо 15 000 USD към октомври 2022 г.

Любопитни факти

  • Дилейни има 1,14 хиляди абонати на канала си в YouTube.
  • Г-ца Дилейни има 33,1 хиляди последователи в Instagram.
  • Тя има скрит талант да рисува продукти като съдове.
  • Харесва й домашно приготвените сладкиши.
  • Мис Рене обича да носи дизайнерски рокли.
  • Закуската й обикновено се състои от хляб, сладки, плодове и кафе.
  • Дилейни се радва на цветя около нея.
  • Зрението й е малко слабо, така че понякога носи очила.
  • Дилейни е запален по фотографията.

Популярни Публикации