Dil Raju- Wiki, възраст, съпруга, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Дил Раджу е известен южноиндийски продуцент и актьор. Той е добре известен с работата си във филми като Parugu, Kotha Bangaru Lokam, Brindavanam, Mr. Perfect, Seethamma Vakitlo Sirimalle Chettu, Yevadu и др. Той притежава продуцентските компании Sri Venkateswara Creations и Dil Raju Productions.

Бързи факти

Рождено име Веламакуча Венката Рамана Реди
Име Дил Раджу
Псевдоним Език
Дата на раждане 17 декември 1970 г
Възраст (към 2022 г.) 51 години
Популярни за Продуцира много южноиндийски филми
език телугу
Училище Местно училище в родния му град
образование Завършвам
университет Държавен университет
Професия Бизнесмен, продуцент
Зодия Не се знае
Националност индийски
каста Южна Индия
Място на раждане Област Низамабад, Андхра Прадеш
Сегашен адрес Телангана
Нетна стойност 65 Crore (приблизително)
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 10″
Тегло (прибл.) В килограми: 84 кг

Дил Раджу Възраст и ранен живот

Дил Раджу е роден в област Низамабад, Андхра Прадеш (сега Телангана), Индия. Той е роден на 17 декември 1970 г. Този 51-годишен човек сега е известен продуцент със звезден опит в правенето на филми. Прекарва детството си в Мудакпали и Низамабад. Той проявява интерес към киното, докато завършва следването си.

Височина и тегло на Дил Раджу

Дил Раджу е висок 5 фута 10 инча . Тежи приблизително 84 кг. Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Дил Раджу

Нетната стойност на Дил Раджу

Колко е нетната стойност на Дил Раджу? Дил Раджу, продуцентът, е богат и води охолен начин на живот. Velamakucha Reddy има нетна стойност от около 65 крори INR. Той притежава скъпи жилища и скъпи автомобили. Той не само прави пари от продуцентската си компания, но също така има акаунт в YouTube, където публикува видеоклипове от ежедневните си дейности и получава пари от него.

кариера

Дил Раджу беше успешен филмов продуцент. Започва да работи в продуцентството, след като създава продуцентската си компания Sri Venkateswara Creations през 1999 г. Той е копродуцент на филма Dil с Mr. Giri през 2003 г. Bommarillu, филм, който той продуцира, получава наградата Nandi за най-добър игрален филм и Filmfare Награда за най-добър филм на телугу. В дългата си кариера той е продуцирал над 53 филма. Освен това той се появява като актьор във филма от 2017 г. Shatamanam Bhavati. Той се появи и в специалния епизод Sarileru Neekevvaru. Някои от най-известните му филмови творения са изброени тук.

Дил Раджу Съпруга и брак

Коя е съпругата на Дил Раджу? Дил Раджу е женен два пъти. Преди това той се жени за жена на име Анита. Съпругата му Анита почина през 2017 г. след инфаркт. От първия си брак той има дъщеря на име Ханшита Реди. Дъщеря му е също толкова известна със 174 хиляди последователи в Instagram. Ханшита е омъжена за Арчит Реди и имат две деца.

Дил се жени за Теясвини, след като първата му съпруга почина (Вига Реди). Теясвини е работила като стюардеса на летище Шмашабад, но не е установено, че е била стюардеса. Сватбата ще се състои на 10 май 2020 г. Г-н Дил и г-жа Теясвини вече са баща и майка на новороденото им дете.

Популярни Публикации