Дилън от D-CRUNCH заяви, че напуска групата поради проблеми с психичното здраве

Dylan, D-hero, CRUNCH's напускат групата поради проблеми с психичното здраве. Напускането на Дилън от момчешката група беше обявено от AI Grand Korea на 21 октомври 2022 г., тъй като музикантът искаше да се съсредоточи върху психичното си здраве. Изявлението обяснява причините за напускането на идола и изразява тъгата на агенцията. Преди това Дилън се беше оттеглил от всички групови дейности поради лошото си здраве и повишеното безпокойство. Дилън е бил хоспитализиран много пъти за значителни периоди от време поради повтарящи се тревожни разстройства, според изявление за пресата, направено през ноември 2021 г.

D-CRUNCH ще остане група от шест души.

Изявлението за пресата на AI Grand Korea от 21 октомври 2022 г. състрадателно описва причината за напускането на Дилън от D-Crunch и също така информира феновете за бъдещите планове на K-Pop групата. Съобщението започна с извинение към привържениците. То каза:

Здравейте. Това е AI GRAND KOREA. На феновете, които обожават D CRUNCH, се извиняваме, че ви съобщихме такава трагична новина за члена Dylan. Дилън

Агенцията каза още, че здравето на артиста е от най-голяма загриженост. Въпреки това не беше открито решение, което да позволи на идола да остане член на групата.

Помогнахме на члена на D CRUNCH Dylan да си почине в стабилна обстановка и се концентрирахме върху възстановяването му, както предложиха медицинските специалисти, но току-що получихме медицинското мнение, че връщането [в групата] би било прекаляване.

Продължава:

След задълбочени преговори с члена Дилън и неговите родители, ние решихме, че за да уважим неговата лична и родителска гледна точка, Дилън ще напусне D CRUNCH от днес. Искрено съжаляваме, че разтревожихме много последователи с тази внезапна новина.

След трагичните новини агенцията продължи да предоставя известно облекчение. Според изявлението:

D CRUNCH имат за цел да продължат промоциите като шест членове в бъдеще и в момента правим всичко възможно, за да може D CRUNCH да посрещне феновете с нови песни и изпълнения в близко бъдеще.

Освен това изявлението обещава свеж и подобрен имидж на момчешката група:

Искаме да продължим да правим всичко възможно, за да помогнем на бъдещето на членовете на D-CRUNCH. Призоваваме ви да очаквате с нетърпение и да следите за D-CRUNCH, който ще се завърне със свеж имидж.

 Дилън

Повече за D-CRUNCH

D-CRUNCH стартира като нонет през 2018 г. с рапърите Hyunho, O.V, Minhyuk, Chanyoung, Jungseung и Dylan, както и певците Hyunwook, Hyunoh и Hyunwoo. С много невероятни мини-албуми и самостоятелни записи, групата постигна пламенен хит през първите две години. Нещата обаче започнаха да се влошават, след като идолът Hyunwoo си взе почивка и най-накрая напусна групата през 2020 г. Той беше наследен от Минхюк, който напусна групата през 2021 г. поради несъответствие между целите и кариерните цели на идола и групата. Addiction, най-новият албум на групата, беше издаден през март тази година.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от D-CRUNCH(디크런치) (@d_crunch_official)

Популярни Публикации