Дилън Минет - възраст, нетно състояние, височина, приятелка, кариера, етническа принадлежност

Дилън Минет е известен американски актьор, музикант и певец, който започва кариерата си в шоубизнеса през 2005 г. През 2005 г. той прави дебюта си на малкия екран в комедийния сериал „Дрейк и Джош“ и дебюта си на големия екран през 2007 г. филм „Игра на живота'. Освен това той е най-известен с ролята си на Клей Дженсън в драматичния сериал на Netflix „13 причини защо'.

В допълнение към актьорството, той е член на американската алтернативна рок група „Wallows“, където свири на китара и пее. Тази група издаде и своя дебютен албум; Нищо не се случва“, през март 2019 г. с като цяло положителни отзиви. Другите забележителни филми на Дилън включват „Настръхване“ през 2015 г., „Не дишай“ през 2016 г. и „Дъщата на отворените врати“ през 2018 г., както и телевизионния му сериал „Изгубени“ през 2012 г., „Събуден“, „Скандал“ през 2012 г. , и много други. Разгледайте повече за биографията, уикито, възрастта, националността, височината, теглото, нетната стойност, връзката, кариерата и факти на Дилън Минет

Бързи факти

Пълно име Дилън Кристофър Минет
Рождена дата 29 декември 1996 г
Родно място Евансвил, Индиана, САЩ
баща Крейг Минет
Майка Робин 2Минет
Възраст 25 годишен
Хороскоп Козирог
Националност американски
Височина 5 фута и 8 инча (173 см/1,73 м)
Тегло 66 кг (146 фунта)
очи Сив
коса Тъмно кафяво
Нетна стойност 3 милиона долара

Възрастта и биографията на Дилън Минет

Дилън Кристофър Минет е роден на 29 декември 1996 г. в Евансвил, Индиана, САЩ. Той е единственото дете на Робин и Крейг Минет. В момента е на 25 години и е роден под знака на Козирог.Дилън Минет Височина, Тегло

Дилън Минет е американски гражданин. Той има предци от Англия, Германия, Шотландия, Ирландия и Уелс. Освен това той е висок 5 фута 8 инча (173 см/1,73 м) и тежи приблизително 66 кг (146 фунта). Той има среден тип тяло, сиви очи и тъмнокафява коса.

Дилън Минет (Източник: Instagram)

Детство на Дилън Минет

Що се отнася до детството му, Дилън Минет започва да работи като комерсиален модел, след като агент го наема, а по-късно започва да играе на седемгодишна възраст. Израства в Шампейн, Илинойс, а по-късно се премества в Лос Анджелис, за да преследва кариера като актьор.

С кого се среща Дилън Минет? Връзка и дела

Дилън Минет преди това имаше връзка с Лидия Найт, американска музикантка. От 2014 г. до 2018 г. той излизаше с американската актриса и певица Керис Дорси, след като се разделиха. В момента не е женен и неженен.

Социална медия

Дилън Минет поддържа присъствие в социалните медии. Неговите акаунти в Instagram (@dylanminnette) и Twitter (@dylanminnette) имат съответно 7,4 милиона и 691,4 хиляди последователи. Той все още няма фейсбук страница, която да е проверена. Освен това той има канал в YouTube под свое име с 4,52 хиляди абонати.

Как Дилън Минет преследва кариерата си? Професионален живот

Дилън Минет прави първата си телевизионна изява през 2005 г. в популярния ситком на Nickelodeon Drake & Josh. Горе-долу по същото време той се появява като младия Чарли Харпър в популярния комедиен сериал „Двама мъже и половина'. По подобен начин през 2005 г. той представя младия Майкъл Скофийлд в телевизионната драма „Бягство от затвора'. Той играе повтарящ се герой в сериала, появяващ се в 5 епизода. След това играе Били в сезон 11 на сериала „Mad TV“ и в телевизионния филм от 2006 г. „Iggy Thistlewhite.“ На следващата година той играе ролята на Клей Норман в криминалния драматичен телевизионен сериал „Saving Grace.“ Този сериал продължава до 2010 г. .

Той получи голям пробив през 2017 г., когато беше избран за участие в уеб сериала на Netflix „13 причини защо“, където играе един от главните герои, Клей Дженсън. Тази поредица се върти около гимназистите и последиците от самоубийството на Хана Бейкър, в която тя оставя кутия с касети, описващи подробно защо е избрала да сложи край на живота си. На 31 март 2017 г. Netflix пусна първия сезон.

По подобен начин той се появява във филмите от 2014 г. Александър и Ужасният, Ужасен, Недобър, Много лош ден, 'Настръхвам' и 'Не дишай', както и 'Не дишай' през 2016 г. В допълнение, той се появи в друг филм на ужасите, „The Open House“, който беше пуснат като директно видео издание през 2018 г.

Нетната стойност на Дилън Минет 2022 г

Дилън Минет изкарва прехраната си като актьор. Участвал е в редица филми и телевизионни предавания. Нетното състояние на Дилън Минет се оценява на 3 милиона долара към 2022 г.

Факти

  1. Имал е множество връзки.
  2. Той е активен в социалните мрежи.
  3. Той обича портокалов сок.

Популярни Публикации