Дилън Конрике - Биография, възраст, гадже, нетна стойност, височина, тегло, кариера

Дилън Конрике е актьор, музикант и танцьор от Съединените щати. Тя е най-известна с ролята си на Кайла в емблематичния уеб сериал Chicken Girls. Тя дори се снима във филми, включително House of Darkness и Weird Wild Wonderful Days of School. Освен това тя има милиони фенове на своя сайт в Instagram. Нейният акаунт в Instagram има над 1,4 милиона абонати. Нейната мека и общителна личност привлече много хора към нея в социалните медии. Тя има широка медийна мрежа и фен база онлайн. Разгледайте Wiki на Dylan Conrique, биографията, възрастта, височината, теглото, срещите, аферата, гаджето, измерванията на тялото, нетната стойност, семейството, кариерата и още няколко факта.

Бързи факти

Истинско име Дилън Конрике
Псевдоним Дилън
Известен като телевизионна актриса,
Звезда на социалните медии
Възраст 17 годишен
рожден ден 13 април 2004 г
Родно място Гилрой, Калифорния
Зодия Овен
Етническа принадлежност Смесени
Националност американски
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 5 инча (1,65 м)
Тегло прибл. 55 кг (121 фунта)
Измервания на тялото прибл. 34-28-40 инча
Размер на чашката на сутиена 34 С
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Рус
Номер на обувка 6,5 (САЩ)
Гадже/Среща Неженен
Съпруг Неомъжена
Нетна стойност 1 милион долара
Марки N/A
Хоби Пеене, пътуване

Дилън Конрик Био, възраст, семейство

Дилън Конрике е роден на 13 април 2004 г . В момента тя е на седемнадесет години . Тя е от смесен произход и има американско гражданство. Нейната зодия е Овен. Тя е родена в Гилрой, Калифорния.

Dylan Conrique натрупа значителна база от фенове, която се разрасна експоненциално, откакто за първи път стана популярна в социалните медии. Нейната страст към музиката и осведомеността за съвременните тенденции са очевидни в нейните видеоклипове и материалите, които прави за YouTube. Тя имаше силен интерес към актьорството от тийнейджърска възраст. Самоличността на баща й и майка й е неизвестна. Тя все още има братя. Caden Conrique, нейният по-голям брат, също е член на екипа на Chicken Girls и тя има брат или сестра на име Тейлър. По отношение на квалификацията има добро образование.Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Дилън Конрик? Тя е висока 5 фута 5 инча или 1,65 метра или 165 сантиметра. Тя тежи приблизително 55 кг (121 фунта). Освен това, тя има прекрасни топли кафяви очи и руси кичури. Какви са телесните мерки на Дилън Конрик? Тя често зарадва феновете си, като публикува свои снимки на модел в Instagram и те изглеждаха щастливи да споделят благодарността си за актуализацията на нейните снимки. Размерите на тялото й са 34-28-40 сантиметра. Тя има размер на чашката на сутиена 34 C.

  Дилън Конрике

Дилън Конрике яде пица Източник: Instagram

Dylan Conrique Нетна стойност и социални медии

Каква е нетната стойност на Дилън Конрик? Тя е публикувала оригинални песни като All Us, а през април 2018 г. се появи на фестивала Rock Your Hair в Анахайм. Нейният основен източник на приходи е актьорството. нея нетната стойност се очаква да бъде 1 милион долара към 2022 г .

Професионален живот, кариера и стил на живот

Дилън Конрике се появи по телевизията в The World’s Astonishing News! през 2008 г. Тя също си сътрудничи с известни танцьори като Джони Орландо и Макензи Зиглър.

Гадже и срещи

Кой е гаджето на Дилън Конрик? Що се отнася до личния живот на Дилън Конрике, тя все още е необвързана и не е публикувала подробности за връзката си в социалните медии. Въпреки това няма истории относно предишния й ангажимент и тя може да е по-загрижена за работата си, отколкото за тези въпроси. Тя може да обича самотния си живот и да печели пари или може да търси правилния мъж за себе си.

Факти

  • Признателността на Дилън Конрике към изкуството и езика блести от материалите, които тя прави за социалните медии чрез много канали, като музикален фен и модел.
  • Тя обсъжда своите ежедневни рутини и взаимодействия с феновете си, позволявайки им да видят бегла представа за нейния живот.
  • Тя има силно чувство за стил и дизайн, както и естествен талант за фотография.
  • Дилън има разнообразна група от фенове и поддръжници поради топлата си и мистериозна личност.
  • Изпълнението й демонстрира способността й да признава други артисти.
  • Тя все още е елегантна и оптимистична, а нейните наблюдения и жестове могат да бъдат много странни и единствени по рода си.

Популярни Публикации