Дилън Бъс- Нетна стойност, биография, възраст, етническа принадлежност, височина, кариера

Дилън автобус е известен американски режисьор, режисьор, визуален артист, графичен дизайнер и предприемач от Барнстейбъл, Масачузетс. Дилън е добре известен във филмовата индустрия с изключителната си работа. Като талантлив режисьор, той е режисьор и автор на сценарии за множество сценични продукции, минисериали и игрални филми.

През цялата си кариера той работи с множество продуцентски компании и театри. Сред забележителните му проекти са The Box (2011), Motion for Action (2012), A Week Off An Even Better Movie (2013) и други, според IMDB. Освен това той е професионален скейтбордист.

Дилън Бъс нашумя на 4 май 2021 г., след като предложи брак на приятелката си Талула Уилис. Талула Уилис е приела предложението на Дилън и е казала „да“, според източници. Дилън Бъс, годеникът на Талула Уилис, е профилиран по-надолу на страницата.Бързи факти

Пълно име Дилън автобус
Възраст (към 2020 г.) 32 години.
Професия Филмов режисьор, визуален артист, графичен дизайнер и предприемач.
Дата на раждане 3 октомври 1988 г. (понеделник).
Място на раждане Барнстабъл, Масачузетс, Съединени американски щати.
Сегашен адрес Лос Анджелис, Калифорния, Съединени щати.
образование Завършвам.
Алма матер Масачузетски колеж по изкуство и дизайн.
Нетна стойност -7 милиона USD (приблизително).
Височина 5 фута 8 инча
Тегло (прибл.) В килограми: 65 кг
Цвят на очите Син.
Цвят на косата Рус.
Националност Американски.
Етническа принадлежност Бяло.
Религия Кристиян.
Зодия Паунд.

Биография на Дилън Бъс

Дилън автобус , професионален режисьор, е роден в понеделник, 3 октомври 1988 г., в Барнстабъл, Масачузетс, САЩ. Той е роден в благочестиво християнско семейство.

Дилън Бъс е на 32 години според рождената му дата (към 2020 г.). Бъс има интерес през целия живот към правенето на филми и визуалните изкуства.

Дилън Бъс посещава Масачузетския колеж по изкуство и дизайн след завършване на основното си образование. Той получава диплома по филми/видео от този колеж. След това Дилън започва да работи върху своята филмова кариера.

Дилън Бъс, годеникът на Талула Уилис, е от чисто бял кавказки произход. Разбрахме, че той е член на общо семейство, след като превъртяхме профила му във Фейсбук.

Стив Бъс, баща му, е бизнесмен. Майка му, Пати Линч Бъс, от друга страна, е майка, която си стои вкъщи. Дилън има сестра на име Кейси Бъс в семейството си. В профилите си в социалните мрежи той публикува множество снимки на себе си и на семейството и приятелите си.

  Дилън автобус

Дилън Бъс (Източник: Instagram)

Професионална кариера

Дилън Бъс започва като режисьор. Режисирал е редица сценични пиеси и късометражни филми. Работил е с J Dream, Team Dream Team, Coolidge Film Collective, Thesis Exhibition, Boston Film Makers Screening и Art N’ Fashion върху своите театрални продукции.

Освен това той режисира редица късометражни и игрални филми, включително A Week Off An Even Better, Motion for Action, The Box и много други. Освен това работи като професионален визуален артист и графичен дизайнер.

Дилън Бъс Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Дилън Бъс? В своите филми той винаги осигурява уникална комбинация от автентичност, хумор и ексцентричност. Нетното състояние на Дилън Бъс се оценява на 6-7 милиона щатски долара към октомври 2022 г. (приблизително).

Приятелка на Дилън Бъс и срещи

С кого се среща Дилън Бъс? Според съобщения в медиите Дилън Бъс и Талула Уилис се познават от доста време. Според съобщенията Дилън Бъс е предложил брак на приятелката си Талула Уилис на 4 май 2021 г.

Той предложи брак със зашеметяващ диамантен пръстен. Талула беше повлияна от предложението му и каза „да“. Тъй като са известни личности, новината за годежа им се разпространи мълниеносно.

Дилън и Талула в момента живеят в Лос Анджелис. Бъс, от друга страна, не разкрива никаква информация за предишния си любовен живот или връзки.

Факти

  • В свободното си време Дилън обича да създава илюзорни картини.
  • Той обича да кара скейтборд и се е състезавал в няколко състезания по кънки.
  • Дилън Бъс обича да свири на музикални инструменти в свободното си време.
  • Той е професионалист по пинг-понг.
  • Обича да пътува с влак, рикша и скейтборд, защото е любител на пътешествията.
  • Работил е с множество известни продуцентски компании.
  • Талула Уилис е дъщеря на Деми Мур и Брус Уилис и е негова годеница.
  • Като професионален режисьор той предпочита аксесоарите за фотоапарати Sony и Fujifilm.
  • Дилън Бъс също е представен в редица новинарски статии, включително една в The Boston Globe.

Популярни Публикации