Диего Гарси- Нетна стойност, биография, възраст, срещи, височина, кариера

Диего Гарси е известен мексикански модел, инфлуенсър, звезда в социалните медии, предприемач, медийна личност и интернет сензация. През 2016 г. той беше коронован за „Мистър Мексико“ и „Мистър Супранашънъл“ в моделирането.

Освен това той има собствена модна марка за спортни облекла, наречена „Diego Garcy Sports Wear“. Той е едно от най-популярните търсения в интернет, защото много хора вярват, че е гадже на носителката на титлата „Мис Вселена 2020“ Андреа Меза.

Кратки факти за Диего Гарси

Пълно истинско име Диего Гарси.
Зодия Зодия Близнаци.
Възраст (към 2020 г.) 29 години.
Професия Модел, предприемач и Instagram личност.
Дата на раждане 1991 г.
Място на раждане Запопан, Халиско, Мексико.
Етническа принадлежност Смесени.
образование Завършил бизнес администрация.
Алма матер Местно частно училище.
Нетна стойност USD 5-6 милиона (приблизително).
Височина (прибл.) Във футове и инчове: 6′ 2
Националност мексикански.
Тегло (прибл.) В килограми: 78-82 кг
Цвят на очите Тъмно кафяво.
Цвят на косата черен.

Биография на Диего Гарси

Диего Гарси е родена в Запопан, Халиско, Мексико през 1991 г. 29-годишният модел е роден под знака на Близнаци. Завършва основното си образование в местно училище в Халиско. Той получава бакалавърска степен по бизнес администрация от реномиран колеж. От детството си има силен интерес към моделирането и модата.Гарси обожава и се възхищава на родителите си. Той е малко резервиран около баща си и майка си, поради което не е споделял много информация за тях. Той също така не е споделял нито една тяхна снимка в Instagram.

Диего играеше със своите братя и сестри като дете, но не е разкрил нищо за тях. Смесеният етнически модел следва християнската религия.

 Диего Гарси

Диего Гарси (Източник: Instagram)

кариера

Диего Гарси участвала е в множество състезания за модели и модни ревюта. Той беше коронован за „Мистър Мексико“ през 2016 г. През 2016 г. той беше избран да представлява Мексико в състезанието Mister Supranational.

Szymon Losiewicz режисира събитието Mister Supranational в Полша. Неговото поведение и увереност го издигат до титлата „Мистър Супранейшънъл 2016“. Той беше първият мексикански модел, спечелил глобалното състезание.

Първи подгласник е европеецът Сергей Биндалов, а вторият е азиатецът Джитеш Тхакур. Диего спечели и първото издание. Освен това той получи наградата Мистър Америка на международното събитие. Той беше назначен за съдия на „Miss Supranational 2017“ през 2017 г.

Диего Гарси е основател и собственик на „Diego Garcy Sports Wear“, онлайн модна марка. Продава спортни дрехи на изключително ниски цени. Дрехите му струват между 450 и 500 USD. Спортните му дрехи са много привлекателни и удобни.

Диего Гарси Нетна стойност 2022 г

Колко е нетната стойност на Диего Гарси? Гарси е добре компенсиран за кариерата си на модел. Той би спечелил между 30-45 000 USD и 50-60 000 USD (приблизително) от фотосесии за модели и модната си марка. Нетното състояние на Диего се оценява на между 5 и 6 милиона долара към октомври 2022 г.

Диего Гарси Гадже и запознанства

Коя е приятелката на Диего Гарси? Диего е умен и привлекателен модел. Неговите фенки са нетърпеливи да научат за семейното му положение. Говори се, че се среща с модела Андреа Меза. Андреа е коронясана за Мис Мексика 2017, Мис Мексикана Универсал 2020 и Мис Вселена 2020.

Меза грациозно и уверено отговори на въпросите, зададени от журито на конкурса „Мис Вселена 2020“. Тя е третата мексиканка, която печели титлата 'Мис Вселена'. Диего и Андреа, от друга страна, не са поели официални ангажименти относно връзката си.

Факти

 • Диего обича да празнува празници като Коледа и Нова година с приятелите си.
 • От социалните му мрежи научихме, че от време на време пие алкохол.
 • Гарси винаги прекарва време с кучето си, което е нарекъл Роко Гарси.
 • Той се появява в реклама на марката „In Driver“ в Съединените американски щати.
 • Той обича да ходи на различни ресторанти с приятелите и семейството си, защото е кулинар.
 • Моделът често посещава Beachside за разходка с лодка.
 • Статията му е публикувана в модния блог на списание Island.
 • Гарси се грижи добре за тялото и диетата си. Консумира храни с високо съдържание на калории.
 • Списание Gentleman го представи на корицата.
 • Диего Гарси пътува до различни красиви места за фотосесиите си на модел.

Популярни Публикации