Diane Addonizio- Биография, Wiki, Възраст, Височина, Тегло, Нетна стойност, Връзка

Даян Адонизио е роден през 1960 г. в Ред Банк, Ню Джърси, САЩ, и е адвокат. Тя може би е най-известна като съпругата на пенсионирания играч от НФЛ Хауи Лонг, който прекара по-голямата част от кариерата си във франчайза Оукланд/Лос Анджелис Рейдърс. След кариерата си на играч той продължи да работи като спортен анализатор. Разгледайте повече за биографията, уикито, възрастта, височината, теглото, нетната стойност, връзката, кариерата и фактите на Даян Адонизио

Бързи факти

Празнувано име Даян Адонизио
Професия Адвокат
Рождена дата 1960 г
Родно място Ред Банк, Ню Джърси, САЩ
Пълно име Даян Адонизио
Зодия N/A
Майка N/A
Семейно положение Женен
Нетна стойност 1 милион долара
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Височина N/A
Тегло N/A
Цвят на очите черен
Цвят на косата Рус

Даян Адонизио Нетна стойност 2022 г

На Даян Адонизио нетната стойност е неизвестна. Според източници, Diane Addonizio има нетна стойност от повече от милион към 2022 г., спечелена предимно чрез успешна юридическа кариера, но вероятно подсилена от успеха на съпруга й, чиято нетна стойност е 16 милиона долара. Те живеят в къща за 6 милиона долара във Вирджиния. Очаква се богатството й да се увеличи, докато тя продължава своите начинания.

Диана Адонизио със съпруга си (Източник: Pinterest)Даян Адонизио Детство

Ранният живот на Даян е почти напълно неизвестен, защото тя е избрала да запази тайна за него. Няма публични подробности за нейното семейство, детство или мотивация да преследва кариера като адвокат. След като завършва гимназия, тя следва бакалавърска степен, преди да се запише в USC School of Law и да получи докторска степен по право.

Даян Адонизио Професия

Тя е следвала професията си, но няма конкретика за адвокатската й кариера. Тя стана неактивна, след като се омъжи за Лонг, предпочитайки да остане вкъщи, да отглежда семейството и да подкрепя начинанията на съпруга си.

Семейство Даян Адонизио

Въпреки че има връзка с известен футболист, Адонизио пази личния си живот. С изключение на факта, че са се оженили през 1982 г., не са разкрити подробности за връзката или брака им. Те имат три деца заедно, всички от които биха искали да следват стъпките на баща си и да преследват кариера в професионалния футбол.

Крис Лонг е защитник на Филаделфия Ийгълс в НФЛ; той беше вторият общ избор в проекта за NFL през 2008 г. и също така е играл за New England Patriots, като им помогна да спечелят Super Bowl LII през 2017 г. На следващата година той се присъедини към Eagles, които спечелиха още една Super Bowl срещу бившия си отбор в Супербоул LII.

Кайл Лонг, техният втори син, също играе в НФЛ за Чикагските мечки като гард. Той посещава университета в Орегон, преди да бъде избран в първия кръг на проекта за NFL през 2013 г.

Хауи-младши, тяхното най-малко дете, избра да не играе футбол и вместо това се присъедини към организацията Raiders като член на екипа за персонал на играчите. Хауи е римокатолик, но не е известно дали останалата част от семейството споделя религиозните му убеждения. Според източници, вероятно е защото децата имат голямо уважение към баща си.

Социална медия

Една от причините за недостига на информация за миналото и настоящите начинания на Даян е липсата й на силно онлайн присъствие; тя няма акаунти в нито един от основните уебсайтове на социални медии. Тя е голям фен на футбола и е подкрепяла семейството си на заден план, което е една от причините да се разбира добре с Хауи и една от причините децата също да бъдат насърчавани да преследват подобна кариера.

Нейният съпруг също не е активен в нито един основен уебсайт на социални медии, но има широко онлайн покритие поради работата си с Fox News – неговите статии и видеоклипове често се появяват на уебсайта на компанията. Има множество видеоклипове с него в уебсайта за видео споделяне YouTube, а неговите мисли и анализи са представени в други публикации. Двойките обикновено избягват социално присъствие по различни причини, една от които е, че нямат интерес към това, а друга е, че са решили да разделят професионалния и личния си живот.

Факти

  1. Тя няма акаунти в социалните медии.
  2. Тя има три деца.
  3. В момента е домакиня.

Популярни Публикации