Diana Goetsch- Wiki, възраст, височина, кариера, нетна стойност, гадже

Даяна Гьош е известен писател, романист, поет, учител и медийна личност от Бруклин, Ню Йорк, САЩ. В нацията тя е добре позната с невероятните си романи и мемоари. В Америка, The Job of Being Everybody, Nameless Boy и много други нейни писания бяха сред най-великите й.

Бързи факти

Пълно истинско име Даяна Гьош.
Нетна стойност 2 милиона щатски долара (приблизително).
рожден ден 4 юли 1963 г.
Възраст (към 2021 г.) 58 години.
Професия Учител, писател, поет и медийно лице.
Родно място Бруклин, Ню Йорк, Съединени щати.
Резиденция Гринуич Вилидж, Ню Йорк, Ню Йорк, Съединени щати.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Бяло.
Алма матер Уеслиански университет.
Нюйоркски университет.
Колеж Върмонт.
Квалификация Завършил религия.
Магистър по американска цивилизация.
Магистър по поезия.
Слънчев знак Рак.
Националност Американски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 8″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 59 кг .

Възраст и ранен живот на Диана Гьотш

Диана Гьоч е родена на 4 юли 1963 г при родителите си в Бруклин, Ню Йорк. След това тя се премести в Нортпорт, Лонг Айлънд, със семейството си. Даяна Гьоч ще бъде на 58 години през 2021 г. Освен това тя е завършила гимназия в местна институция в Лонг Айлънд. Тя посещава Уеслианския университет и получава бакалавърска степен по религия. Тя има и магистърска степен по американска цивилизация от Нюйоркския университет. Тя също посещава колежа Върмонт и получава магистърска степен по поезия. Сега Даяна живее в Гринуич Вилидж, Ню Йорк, Ню Йорк, САЩ.

Височина и тегло на Диана Гьоч

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Диана Гьоч е висока 5 фута 8 инча и тежи около 59 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е руса и има кафяви очи.  Даяна Гьош

Нетната стойност на Диана Гьоч

Колко е нетната стойност на Даяна Гьоч? Този прекрасен писател получава компенсация с различни методи, включително есета, книги, поезия, преподаване и много други. Тя и семейството й живеят в прекрасен апартамент в Ню Йорк. Тя не обича да се хвали с начина си на живот пред своите почитатели. Нетната стойност на Даяна Гьоч се оценява на 2 милиона USD (приблизително) към октомври 2022 г.

кариера

Goetsch се издига до известност в нацията в резултат на изключителните си писателски способности и поезия. Издала е няколко романа, мемоари и стихосбирки. Нека ви кажа, че тя има приблизително 8 публикувани романа. Първата й книга „В Америка“ беше номинирана за наградата „Rattle Chapbook“ за 2017 г., както и втората й „Nameless Boy“. Освен това през 2004 г. третата й книга „The Job of Being Everybody“ спечели наградата за поезия на Кливландския държавен университет Център Отворено състезание.

Тя току-що публикува книга, озаглавена „This Body I Wore“ на 24 май 2022 г., в която обсъжда своя преход. Тя също така публикува поезия в списания като The Southern Review, The New Yorker, Best American Poetry, The Iowa Review, Poetry и много други. Тя също така преподава умения за писане на блестящи и предимно имигрантски ученици в гимназията Stuyvesant.

Даяна Гьоч Гадже и срещи

С кого се среща Даяна Гьоч? Даяна Гьоч е красива и интелигентна личност. Тя обича да пази всеки елемент от личния си живот далеч от общественото внимание. Не можем да кажем дали е омъжена за мъж или жена. Предполагаме, че след прехода си тя търси по-добро момче за себе си. Предполагаме, че състоянието на връзката й е необвързана и тя търси любяща половинка за себе си, тъй като не е разкрила нищо за съпруга или приятеля си. Надяваме се скоро тя да разкрие самоличността на половинката си пред своите почитатели.

Популярни Публикации