Deyjah Harris- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, гадже, срещи

Дея Харис е YouTuber и звезда в социалните медии от Съединените щати. Deyjah Harris е добре известна със своя акаунт в Instagram, princess of da jug, който използва за споделяне на фотосесии на модели, пътувания и влогове. Освен това тя е потребител на YouTube и Twitter. Прочетете пълната биография, за да научите всичко Deyjah Harris- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, гадже, срещи

Бързи факти

Пълно име: Дея Харис
Дата на раждане: 05 юли 2001 г
Възраст: 20 години
Хороскоп: Рак
Късметлийско число: 6
Щастлив камък: Лунен камък
Щастлив цвят: Сребро
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Риби, Скорпион
Пол: Женски пол
Професия: YouTuber и личност в социалните медии
Държава: елен
Височина: 5 фута 6 инча (1,68 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 0 хил. – 0 хил
Цвят на очите черен
Цвят на косата кафяво
Родно място Атланта, Джорджия, Съединени американски щати
Националност американски
баща Клифърд Джоузеф Харис младши
Майка Вайълет Морган
Братя и сестри Домейн, Крал, Майор, Месия, Наследница, Джаела, Соня, Зоникю
Twitter Дея Харис в Twitter
Youtube Дея Харис Youtube
Instagram Инстаграм на Дея Харис

Биография на Дея Харис

Дея Харис е родена в Атланта, Джорджия, на 5 юли 2001 г. Тя е знаменитост в Instagram в Съединените щати. Баща й е рапър, известен като T.I, а майка й е Виолета Морган. Тя има полубратя Домейн, Крал, Майор, Месия и Наследница, както и полусестри Джаела, Соня и Зоник. Нейната религия и етнически произход към момента са неизвестни. Близнаци е нейният зодиакален знак.

Няма налична информация за нейното образование, училище или колеж. В зависимост от възрастта си, тя може все още да е в гимназия или да е завършила гимназия.Височина и тегло

Deyjah е висока 5 фута 5 инча (1,65 метра) и тежи 55 килограма (121 lbs). Освен това тя има черна коса и кафяви очи. По същия начин измерванията на тялото й са 34-24-35 инча, което показва, че тя има фигура на пясъчен часовник.

кариера

По отношение на професията си тя е YouTube сензация. На 5 юли 2017 г. тя стартира своя акаунт в YouTube, Deyjah Harris. Тя пусна един единствен видеоклип, Психичното здраве е въпрос: Част |, на 27 март 2020 г. Въпреки това тя натрупа значителни последователи. Като звезда в Instagram с титлата принцеса на юга, тя натрупа голям брой последователи със своите фотосесии на модели, влогове и публикации за пътувания. Тя е дъщеря на рапъра от Атланта T.I., който участва в телевизионното риалити шоу през 2011 г. T.I. & Tiny: Семейната суматоха.

Освен това тя е активна в Twitter с името Deyjah Harris. Въпреки това тя натрупа хиляди фенове в своите социални медийни платформи. Тя актуализира акаунтите си в Twitter с фотосесии на модели и влогове, които й събраха много последователи. Тя също така притежава марката дрехи, продавани на уебсайта й, и е част от телевизионно риалити шоу от много малка.

Deyjah Harris Net Worth

Към октомври 2022 г. някои публикации оценяват нетното й състояние на между 100 и 500 хиляди долара. Освен това нетната й стойност е повлияна от статуса й на Youtube звезда, посланик на марката и знаменитост в социалните медии. Няма налична информация за нейните автомобили, дом или заплата.

Тя пази личния си живот в тайна и не споделя никакви подробности с другите. В резултат на това в момента около нея няма никакви слухове или противоречия. Тя не позволява на хейтъра да опетни репутацията й; вместо това тя отговаря с ентусиазъм, радост и чар. Тя предпочита да се съсредоточи върху кариерата си, отколкото да се забърква в спорове.

Дейджа Харис Гадже, Запознанства

Няма информация за нейна връзка или извънбрачни срещи. Освен това няма информация относно предишните й връзки. Тя предпочита да пази личния си живот в тайна. В резултат на това около нея няма никакви слухове или противоречия. Вместо това, тя се концентрира върху работата и ученето си. Освен това тя е свързвана с обичащ забавленията и симпатичен човек.

Популярни Публикации