Девин Рамирез - възраст, биография, гадже, тегло, височина, нетна стойност, кариера

Девин Рамирес е модел, актриса и танцьорка. Девин Рамирез стана известна в TikTok със своите музикални видеоклипове със синхронизиране на устни. Научете повече за Девин Рамирес Възраст, биография, Wiki, гадже, тегло, височина, социални медии, нетна стойност, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име Девин Рамирес
Дата на раждане 26 януари 2003 г
Възраст 19 години
Хороскоп Водолей
Късметлийско число 5
Щастлив камък Аметист
Щастлив цвят Тюркоаз
Най-доброто съвпадение за брак Водолей, Близнаци, Стрелец
Пол Женски пол
Професия Тикток звезда
Държава Съединени щати
Височина 5 фута 3 инча (1,60 м)
Тегло 57 кг
Семейно положение единичен
Нетна стойност 1 милион долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата кафяво
Размер на тяло 34-24-33
Националност американски
Братя и сестри Двама (братя Дейвид и Доминик)
Instagram Инстаграм на Девин Рамирез
Марки N/A
Хоби N/A

Биография на Девин Рамирез, възраст, семейство, братя и сестри

Кой е Девин Рамирез? Девин Рамирес е на 19 години. Тя е родена в САЩ на 26 декември 2003 г. Нейната зодия е Козирог. Тя е средната сестра с двама братя на име Дейвид и Доминик. Освен това, няма подробности за нейните родители или други членове на семейството.

По същия начин тя е от американска националност, но нейната раса е несигурна. Освен това тя може да посещава училище в момента, но името на нейното училище все още не е разкрито.Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Девин Рамирес? Девин Рамирес е красива и млада жена, има приятелски характер. По същия начин тя има руса коса и тъмнокафява кожа. Тя е висока 5'3″ и тежи около 57 килограма. Според указанията на САЩ дължината на гърдите й талия-ханш е 34-24-33 сантиметра, размерът на роклята й е 12, а номерът на обувките й е 10.

  Девин Рамирес

Девин Рамирес позира за снимка Източник: Instagram

Социална медия

Девин Рамирес участва публично в онлайн платформи като Instagram, Tiktok и други, но няма акаунт във Facebook или Twitter. Тя е натрупала значителна база от фенове. По същия начин тя има около 34,6 хиляди абонати в Instagram. Тя също има акаунт в TikTok с потребителско име @devin ramirez, който има над 708,8 хиляди последователи и почти 41,8 милиона харесвания.

Нетната стойност на Девин Рамирез 2022 г

Каква е нетната стойност на Девин Рамирес? Младата и креативна Девин Рамирез си изкарва добре хляба чрез работата си в социалните мрежи. Смята се, че нетната стойност на Девин Рамирес е около 1 милион долара към 2022 г.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Девин Рамирес е млада танцьорка, изпълнителка и модел в личния си живот. Тя обаче навлезе във вселената на Tiktok, където стана популярна със своите музикални видеоклипове със синхронизиране на устни в TikTok. Освен това тя вече е спечелила короната за удостоверяване на приложението и има над 708,8 хиляди абонати с над 41,8 милиона харесвания. Тя е държавна кралица. И тя продължава да поема нови задачи, които са често срещани в TikTok. По същия начин тя продължава да поддържа връзка с феновете си, като споделя зашеметяващи видеоклипове с новаторски материали. Тя дори има една от най-силните сайтове за социални мрежи, Tiktok, за да подчертае танцовите си способности. Нейните танцови движения събраха много последователи на фенове в нейния сайт Tiktok.

По отношение на уроците си по танци тя тренира и се състезава с танцовата компания Temecula. През 2016 г. тя се присъединява към младежката танцова група на Los Angeles Sparks. Тя също е участвала в танцов рецитал със Sierra Haschak. Нейният изящен танц е представен и в официалния канал на The Dancing в YT. Девин има едноименен канал в YouTube, където споделя своите танцови кадри. На 24 април 2016 г. тя откри своя YouTube канал. На 16 май 2016 г. тя сподели своето танцуващо видео на име Devin Ramirez – Smoke, което получи над 4076 гледания. Тя вече е качила няколко видеоклипа в YouTube и има над 2,57 хиляди абонати. Тя обаче не участва в YouTube.

Състояние на гадже, брак и връзка

Кой е гаджето на Девин Рамирез? Според състоянието на връзката на Девин Рамирез, тя може да е сама в момента. Тя е твърде млада, за да се омъжи, а никой от тях няма деца. Сега обаче тя се концентрира върху работата и образованието си. Може също да търси своята идеална половинка. По същия начин тя се пази с нисък профил и не е споменавана в никакви провокативни действия.

Факти

  • Девин Рамирез е модел, актриса и танцьорка.
  • Девин Рамирез стана известна в TikTok със своите музикални видеоклипове със синхронизиране на устни.
  • По отношение на уроците си по танци, тя практикува и се състезава с танцовата компания Temecula.
  • През 2016 г. тя се присъединява към младежката танцова група на Los Angeles Sparks.
  • Тя вече е качила няколко видеоклипа в YouTube и има над 2,57 хиляди абонати.

Популярни Публикации