Девика Булчандани - Wiki, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак, кариера

Девика Булчандани е роден в Индия индийско-американски главен изпълнителен директор в Амритсар, Пенджаб, световен изпълнителен директор, медийна личност, управляващ директор и предприемач. Като главен изпълнителен директор на Ogilvy, тази ярка жена е добре известна в цялата страна. Според Wikipedia Ogilvy е британска фирма за реклама, маркетинг и връзки с обществеността, разположена в Ню Йорк. Според слуховете Девика ще се присъедини към Ogilvy през март 2021 г.

Бързи факти

Истинско име Девика Булчандани (Девика Булчандани).
Също известен като Девика Сет.
Професия Глобален изпълнителен директор, медийно лице и предприемач.
Възраст (към 2022 г.) 53 години.
Рождена дата 1969 г.
Родно място Амритсар, Пенджаб, Индия.
Сегашен адрес Ню Йорк, САЩ.
Зодия Ще се актуализира.
Нетна стойност USD 2-3 милиона (приблизително)
Квалификация Завършвам.
Алма матер Училище за момичета Welham.
Колежът на Св. Ксавие.
Университетът на Южна Калифорния.
каста Ще се актуализира.
Гражданство Съединените щати.
Националност индийско-американски.
Тегло В килограми: 60 кг
В лири: 132 паунда
Височина Във футове инчове: 5′ 6″

Възраст и ранен живот на Девика Булчандани

Девика Булчандани е родена през 1969 г. в Амритсар, Пенджаб, Индия от родителите си. Точната дата на раждане на Девика не е известна. Булчандани е роден в пенджабско семейство. Девика е на 53 години, когато става дума за нейната възраст (към 2022 г.). Тя е родена и израснала в град Амритсар в Пенджаб. Според разказите тя е прекарала първите десет години от живота си в Амритсар. След това се премества в Дехрадун и посещава училище за момичета Welham. Тя се премества в Мумбай, след като завършва обучението си и посещава колежа St. Xavier за дипломата си.

След това Девика се записва в Университета на Южна Калифорния в Съединените щати. Тя получава магистърска степен от тази институция. По-късно Девика започва работа в САЩ. Сега тя живее в Ню Йорк и работи като главен изпълнителен директор на Ogilvy.Височина и тегло на Девика Булчандани

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Девика Булчандани е висока 5 фута 6 инча и тежи около 60 кг. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има черни очи.

  Девика Булчандани

Девика Булчандани Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Девика Булчандани? Възнаграждението на Булчандани като глобален главен изпълнителен директор на Ogilvy е конкурентно. Освен това тя имаше добра заплата от предишната си работа в McCann. Сега Девика се наслаждава на светския живот в Ню Йорк. Счита се, че нетното състояние на Булчандани е между 2 и 3 милиона долара (приблизително).

кариера

Девика е образована жена. Тя има дълга история на работа в рекламна фирма. Девика започва кариерата си като EVP, управляващ директор на глобалната стратегия в McCann Worldgroup през март 2012 г., според нейната страница в LinkedIn. Тя работи там в продължение на 2,5 години, докато напусне през юли 2014 г. През юли 2014 г. тя е назначена за президент на McCannXBC. В продължение на 6 години и 9 месеца тя беше президент. Булчандани е президент на McCann NY от септември 2017 г. до март 2021 г. Тя се присъединява към Ogilvy, фирма за реклама, маркетинг и връзки с обществеността, през март 2021 г. Булчандани е назначена за глобален главен изпълнителен директор от Ogilvy на 7 септември 2022 г.

Девика Булчандани Съпруг и брак

Кой е съпругът на Девика Булчандани? Открихме, че Девика е омъжена дама след задълбочено проучване. Ашвин Булчандани, нейният съпруг, й предложи брак. Нека ви кажа, че Ашвин е богат бизнесмен, който живее в Ню Йорк, САЩ. Ashwin е президент на ASBEQ Advisors, според неговата страница в LinkedIn. Освен това работи в ICAM Capital Management. Що се отнася до децата й, Девика има две: Архан Булчандани (момче) и Аня Булчандани (дъщеря) (дъщеря). Тя също публикува снимки на децата си в социалните мрежи.

Популярни Публикации