Деви Нагавали- Възраст, Нетна стойност, Височина, Гадже, Националност

Деви Нагавали е известен индийски телевизионен водещ, четец на новини и журналист. Деви Нагавали е добре известна в телевизионния бизнес на телугу. Тя също е добре известна като участничка в Big Moss Telugu 4. Научете повече за Деви Нагавали Нетна стойност, възраст, биография, националност, етническа принадлежност, височина, гадже, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име Деви Нагавали
Дата на раждане 12 юли 1991 г
Възраст на 31 години
Хороскоп Рак
Късметлийско число 3
Щастлив камък Лунен камък
Щастлив цвят Сребро
Най-доброто съвпадение за брак Телец, Риби, Скорпион
Пол Женски пол
Професия ТВ водещ
Държава Индия
Височина 5 фута 4 инча (1,63 м)
Семейно положение развод
Заплата 35 000 INR
Цвят на очите тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Размер на тяло 34-28-35 инча
Родно място Раджахмъндри, Андхра Прадеш
Националност индийски
Нетна стойност 1 милион долара
Етническа принадлежност брамин
Религия индуски
образование Телугу университет Potti Sreeramulu
баща Рамакришна
Майка Сатявати
Братя и сестри (Две) Шрикант и Нареш
деца (Едно) Karthikeya
Facebook Деви Нагавали във Facebook
Twitter Деви Нагавали Twitter
Instagram Инстаграм на Деви Нагавали
Марки N/A
Хоби N/A

Деви Нагавали Биография, възраст и националност

Коя е Деви Нагавали? Деви Нагавали, която е родена на 12 юли , 1991 , е сега 31 години стар. Тя е родена в Rajahmundry, Andhra Pradesh, Индия, и следователно има индийско гражданство. По същия начин Деви произхожда от индуистко домакинство и принадлежи към кастата на брамините. Нейната зодия е рак. Деви е родена от баща му Рамакришна и нейната майка Сатяватхи. По същия начин тя има по-голям брат на име Шрикант и по-малък брат на име Нареш. Деви е израснала в Андхра Прадеш със семейството си.

Деви посещава правителствена гимназия за момичета в Раджамандри, Андхра Прадеш, където завършва обучението си. По-късно се записва в СОУ „Смт. Kandukuri Rajyalakshmi College за жени, където получава бакалавърската си степен по търговия. По същия начин тя завършва университета Potti Sreeramulu Telugu със степен по масова комуникация и журналистика. Деви също взе тримесечен курс по графичен дизайн през последната си година. Деви Нагавали се възхищава на южния актьор Арджун Алу и актрисата Анушка Шети. По същия начин любимите й кухни са южноиндийската и хайдерабадската биряни. Деви прекарва свободното си време в снимки, пътувания, четене на книги и гледане на филми. По същия начин любимите й цветове са синьо и черно, а идеалното й място за почивка е Индонезия. Любимата програма на Деви е Приятели, а любимите й марки са Gucci и Chanel.Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Деви Нагавали? Деви е висока 5 фута 4 инча (1,62 м) и тежи приблизително 55 кг, което добавя към нейния физически ръст (121 фунта). Размерът на сутиена й е 32B и носи 5-инчови обувки (UK). Нейните реални физически измервания (гърди-талия-ханш) са 34-28-35 инча. Тя има черна коса и прекрасни тъмнокафяви очи.

  Деви Нагавали

Деви Нагавали позира за снимка Източник: Instagram

Нетна стойност на Деви Нагавали 2022 г

Каква е нетната стойност на Деви Нагавали? Приблизителната нетна стойност на Деви Нагавали е 1 милион долара към 2022 г . Месечният доход на Деви през 2020 г. е 35 000 INR, според източници в интернет. По същия начин тя изкарва прехраната си чрез работата си като водещ и репортер. Въпреки това може да се предположи, че тя е изкарала приличен живот по време на кариерата си.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Деви Нагавали започва професията си като учител, като печели 1500 INR на месец. След това тя продължи да работи като графичен дизайнер в инженерен колеж. Деви решава да се пробва в журналистиката и се присъединява към новините на TV9 като водеща и журналистка. Скоро след това тя стана известна с оспорваните си интервюта. Деви е известна и с програмата си Weekend Live Discussions. В тази програма тя провежда интервюта с известни хора. Тъй като нейната програма е толкова известна, повечето знаменитости идват в нея, за да популяризират своите филми. Тя също има богат опит в докладването на място. Деви беше наземен репортер по време на индонезийското цунами и нападението на Пулуама.

Състояние на гадже, брак и връзка

Кой е гаджето на Деви Нагавали? Що се отнася до семейното й положение, Деви е била омъжена преди това и е имала дете на име Картикея от този брак. Деви твърди, че бившият й съпруг живее в САЩ и че тя не може да напусне работата си и да се премести там. В резултат на това те се разведоха. Деви заяви, че е готова за втория си брак и търси идеалния партньор по свой избор, когато я разпитаха за това. В момента обаче е необвързана.

Факти

  • Деви Нагавали е популярен индийски телевизионен водещ, четец на новини и журналист.
  • Деви Нагавали е известна в телевизионната индустрия на Телугу.
  • Тя също е най-известна като участник в Big Moss Telugu 4.
  • През 2009 г. Деви стана първият водещ на новини на телугу, спечелил Националната телевизионна награда Делхи.

Също така, знайте за Нетна стойност, възраст, биография, етническа принадлежност и националност на Памела Карлан .

Популярни Публикации