Девън Дейвис - Възраст, височина, нетно състояние, съпруг, брак

В САЩ, Девън Дейвис е добре позната фигура. Девън Дейвис беше възрастна актриса и модел в миналото. Започва кариерата си като модел в агенцията за модели Ford и по-късно преминава към филмовата индустрия за възрастни.

Бързи факти

Пълно име: Девън Дейвис
Дата на раждане: 6 април 1979 г
Възраст: 42 години
Хороскоп:
Късметлийско число: 9
Щастлив камък: Диамант
Щастлив цвят: червен
Най-доброто съвпадение за брак: Лео
Дата на смъртта: 17 август 2021 г
Пол: Женски пол
Професия: Модел
Държава: елен
Височина: 5 фута 10 инча (1,78 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 5 октомври 2021 г
Съпруг Джонатан Дейвис
Нетна стойност 2 милиона щатски долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Размер на тяло 34-26-35
Родно място Финдли, Охайо
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
Религия християнството
деца Zepplein Howsman Davis и Pirate Howsman Davis

Биография на Девън Дейвис

Девън Дейвис е родена във Финдли, Охайо, на 6 април 1979 г. Освен това, Девън Августина Шют е нейното пълно име. Има малко информация за имената и професиите на нейните родители и братя и сестри. В същото време тя е американска гражданка и вярваща християнка. Освен това тя беше от кавказки етнически произход. Според астрологията тя е родена под знака на Овен.

По отношение на формалното образование, тя посещава местно училище в родния си град. Тя обаче не се е записала в колеж, за да продължи образованието си.Смъртта на Девън Дейвис

Девън Дейвис не присъства физически с нас днес. На 17 август 2018 г. известният модел и бивша възрастна актриса бяха открити мъртви на 39-годишна възраст. Тя беше наркоманка, която използваше различни незаконни вещества. Интересното е, че съпругът й Джонатан подаде жалба за домашно насилие срещу нея в същия ден, когато тя почина.

Височина и тегло на Девън Дейвис

Девън Дейвис беше зашеметяваща жена с невероятни фигури на тялото. Бившата възрастна актриса стоеше на височина от приблизително 5 фута и 9 инча. Докато тя беше 55 килограма. Освен това, когато става въпрос за цялостни измервания на тялото, диапазонът е както следва: 34 инча гърди, 26 инча талия и 35 инча бедра. Освен това косата й беше кафява и имаше кафяви очи.

кариера

Тя също беше бивша възрастна актриса и популярен модел. Тя започва кариерата си малко след завършване на обучението си. През цялата си кариера на модел тя е работила с няколко агенции, включително Ford Modeling Agency. Освен това тя участва в няколко седмици на модата. В същото време тя рекламира и няколко марки от висок клас.

Освен това тя имаше значителна база от фенове като възрастна актриса. През цялата си кариера тя работи за различни филмови компании за възрастни и заедно с различни известни колеги. След като постигна слава чрез кариерата си на модел, тя се впусна в индустрията за възрастни. Освен това тя беше предприемач със собствена линия дрехи, Somber One.

Девън Дейвис Нетна стойност

Девън Дейвис и семейството й водеха луксозен живот. Благодарение на славата и богатството, които е натрупала в резултат на работата си. В същото време общата й нетна стойност към момента на смъртта й беше приблизително 2 милиона щатски долара.

Съпруг Девън Дейвис, брак

Преминавайки към романтичния и личен живот на Девън Дейвис, тя беше омъжена. На 5 октомври 2014 г. тя се омъжи за Джонатан Дейвис. С две деца двойката водеше комфортен живот. Zeppelin Howsman Davis и Pirate Howsman Davis са двамата. Джонатан е водещ певец на Korn и също има няколко песни, оглавили класациите. Освен това не е имала други връзки. В същото време тя беше откровена за половите си предпочитания.

Популярни Публикации