Девън Аоки - биография, възраст, нетна стойност, съпруг, височина, етническа принадлежност

Девън Аоки ; пълното име Девън Едуена Аоки е американска актриса и моден модел. Девън Аоки също е добре известна с появата си в Sin city и 2 fast 2 furious. Знайте всичко за Девън Аоки - биография, възраст, нетна стойност, съпруг, височина, етническа принадлежност

Бързи факти

Пълно име: Девън Аоки
Дата на раждане: 10 август 1982 г
Възраст: 39 години
Хороскоп: Лео
Късметлийско число: единадесет
Щастлив камък: Рубин
Щастлив цвят: злато
Най-доброто съвпадение за брак: Стрелец, Близнаци, Овен
Пол: Женски пол
Професия: Актриса и моден модел
Държава: Америка
Височина: 5 фута 6 инча (1,68 м)
Семейно положение: женен
Съпруг Джеймс Бейли
Нетна стойност 30 милиона долара
Цвят на очите леска
Цвят на косата светлокафяво
Размер на тяло 33-23-34.
Родно място Ню Йорк
Националност американски
баща Хироаки Аоки
Майка Памела Хилбургер
Братя и сестри Кайл Аоки, Кевин Аоки, известният DJ Стив Аоки, Дженифър Аоки, Кана Аоки и Ехо Аоки
деца Джеймс Хънтър, Алесандра Линвил и Елинор Талита.
Седмица Wiki на Девън Аоки

Биография на Девън Аоки

Девън Аоки е роден на 10 август 1982 г. в Ню Йорк, САЩ. По-късно прекарва детството си в Калифорния. В момента тя е на 38 години. Тя притежава американска националност с роден знак Лъв. Името на баща й е Хироаки Аоки, а името на майка й е Памела Хилбургер. По същия начин нейният Митер има немски и английски произход, докато баща й Хироаки е японец.

По същия начин тя има трима братя, Кайл Аоки, Кевин Аоки и известният DJ Стив Аоки.И тя има три сестри; Дженифър Аоки, Кана Аоки и Ехо Аоки. Говорейки за образованието си, тя е получила гимназиалното си образование от американското училище в Лондон.

Височина и тегло на Девън Аоки

Талантливият артист стои на височина от 5 фута и 5 инча. Теглото й е 50 кг. Освен това тя има тънък тип тяло. Размерът на тялото й е 33-23-34. Освен това тя има дълга светлокафява коса и лешников цвят на очите. Друга информация относно измерванията на тялото й като размер на сутиен, размер на бедрата и талия не е налична в момента.

кариера

На 13-годишна възраст Девън започва кариерата си в областта на моделирането. Девън научи това за моделирането от своя ментор и популярен супермодел Кейт Мос. По-късно Кейт разпознава упоритата работа и потенциала на Девън и й помага в пътуването. тя за първи път се появява в модел на писта през 1997 г. Тя ходи за много известни марки като Balenciaga, Comme Des Garcons и Vhann; ле. тя също участва в множество рекламни кампании като Channel, L'oreal, Lancome и Tiffany & AND международни модни списания US' Ocean Drive, Vegas, Interview и Uk's wonderland COsmogril, Australia Rush и 10 списания и др. тя също участва в пистата за Versace.

По същия начин тя беше събудена за известни модни дизайнери като Versace, Channel, Jean-Paul Gaultier и Marc Jacob. И също така изобразена на корицата на Vogue Германия, Русия, Япония, Корея) и Numero Tokyo, както видях, че ходеше за групата на Джеръми Скот, се появи в списание Harpers Bazar, което беше снимано от известния фотограф Марио Соренти.

Постепенно Девън попада във филмите. тя се появи в 2 fast 2 furious, SIn city Dead or Alive, Mutant Chronicles D.E.B.S, Aoki беше модна икона в Холивуд с появата си в комедийния филм „Смъртта на една династия“. По същия начин тя подписа с Levi и представи колекцията за азиатския пазар на Levis, наречена Levi’s +D. Освен това тя се появи и с Moschino. марка“, „Джеръми Скот“, „Вог в САЩ“.

Нетната стойност на Девън Аоки през 2022 г

Говорейки за приходите, Девън Аоки е талантлив художник. Може да е спечелила добра сума пари от кариерата си. По същия начин нейният основен източник на доходи е от кариерата й на модел. Тя има нетна стойност от милиона заедно със заплатата си от k-0K на месец към октомври 2022 г.

Девън Аоки Съпруг и брак

Отразявайки състоянието на връзката на Мишел, тя се радва на романтична връзка с Джеймс Бейли. Двойката започна да се среща през 2010 г. и дори се ожениха през същата година. Заедно те са благословени с три деца на име Джеймс Хънтър, Алесандра Линвил и Елинор Талита. В момента те живеят щастлив и блажен живот.

Популярни Публикации