Дешон Уотсън - Кариера, Партньор в живота, Биография, Нетна стойност, Ранен живот

Дешон Уотсън е защитник на американския футбол, който играе за Хюстън Тексанс от Националната футболна лига. Уотсън е избиран за Pro Bowl във всеки от трите си сезона като титулярен куотърбек на Хюстън. Дерик е добре известен със своите колегиални футболни постижения, за които е получил множество похвали, трофеи и отличия. Очаква се той да бъде избор в първия кръг и най-добрата перспектива в резултат на изключителната му кариера.

Бързи факти

Празнувано име: Дешон Уотсън
Истинско име/пълно име: Дерик Дешон Уотсън
Пол: Мъжки
Възраст: на 26 години
Рождена дата: 14 септември th хиляда деветстотин деветдесет и пет
Родно място: Гейнсвил
националност: Америка
Височина: 6 фута 2 инча
Тегло: 98 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Запознанства
Съпруга/съпруга (име): N/A
Деца/деца (син и дъщеря): не
Запознанства/приятелка (име): Джили Анаис
Дешон Уотсън гей ли е?: N/A
Професия: NFL играч
Заплата: 35 милиона долара
Нетно състояние през 2022 г.: 50 милиона долара
Последна актуализация: юни 2022 г

Биография на Дешон Уотсън

Дешон Уотсън е роден на 14 септември 1995 г. в Гейнсвил, Джорджия. Дерик израсна с отсъстващ баща, но майка му беше силен поддръжник, която работеше на много работни места, за да поддържа семейството си. На майка й казали, че има рак на езика. За резиденцията трябваше да се грижат Дерик и по-големият му брат.

Той отиде в гимназията в Гейнсвил и беше член на футболния отбор на Червените слонове. Уотсън постави множество държавни рекорди през учебните си години. Сред тях има общо 218 тъчдауна, 13 077 ярда за пасове за цял живот и 155 тъчдауна в кариерата.Дерик беше забележителен юноша, спечелил държавен шампионат и получи отличия като 2014 Top 100 Recruit, All-American и 2014 Player. Дешон получи оферти от редица институции, преди официално да се обвърже с университета Клемсън, където беше включен в списъка на ESPN 300 като най-добрата перспектива за тримесечие за випуск 2014.

Възраст на Дешон Уотсън

Дешон Уотсън Възраст, височина, тегло

Дешон Уотсън, който е роден на 14 септември 1995 г., е на 26 години към днешна дата, 13 юни 2022 г. Той е висок 6 фута 2 инча и тежи 98 килограма.

Съпруга на Дешон Уотсън, брак

Уотсън се среща с Далас Робинсън и ние им желаем цялото щастие на света. Дерик е новопокръстен южен баптист, който е благочестив християнин. Благотворителната организация Homes for the Holidays на Dun предостави дом на семейството му, когато той беше на 11 години.

Това беше направено в сътрудничество с Habitat for Humanity. Тони Бъзби го съди през 2021 г., твърдейки, че той я е докоснал с върха на пениса си, докато моли за секс, докато е посещавал дома й за лечение.

Твърди се, че НФЛ е извикала терапевта по препоръка на Уотсън, която Уотсън оспорва. По-късно Дерик се извини за поведението си и се свърза с нея. Обещаващите умения на Дерик в кариерата му бяха засенчени от тези обвинения и съдебни спорове. Уотсън счупи кост в дясната си ръка през първата четвърт на мач през октомври 2014 г. и пропусна мачовете срещу Бостън Колидж в резултат на контузията.

кариера

Хюстън Тексас избра този прочут и известен футболен шампион в първия кръг, с 12-ия избор. Повечето скаути и коментатори го очакваха като избор за първи кръг. Sports Illustrated, Pro Football Focus и ESPN го оцениха като най-добрия куотърбек в проекта. Дерик имаше успешен дебютен сезон, но той беше прекъснат поради контузия, което го накара да пропусне два мача.

Между 2018 и 2019 г. Дерик беше отново на крака. Той изведе тексасците до поредни титли в дивизията. Уотсън беше известен като „Топ“ и през 2020 г. той оглави лигата по пасове. Дешон е един от четиримата защитници на НФЛ, които успяват да го направят.

Тъй като за своите подвизи през 2015 г. за Clemson, той завърши трети в гласуването за Heisman Trophy. Дерик, попълнението като свободен агент Тайрод Тейлър и новобранецът Дейвис Милс бяха включени в отбора за сезона.

Постижения и награди

Отдадеността и талантът на Уотсън са признати с награди, отличия и титли. Дерик беше обявен за Спортист на годината на ACC за 2017 г. и за носител на наградата ESPY за 2017 г. за най-добър колежански спортист. През 2014 г. Уотсън беше класиран като перспектива № 42.

В книгата на FBS името му се среща няколко пъти. Уотсън получи наградата Дейви О’БРАЙЪН, която се дава на най-добрия куотърбек на колежа всяка година. Той получи наградата Johnny Unitas Golden Arm Award и беше избран за играч на годината на ACC.

Нетната стойност на Дешон Уотсън през 2022 г

Дешон Уотсън е имал труден живот, но това не му е попречило да работи усилено, за да постигне своите надежди и цели. Ето как той е натрупал толкова голяма нетна стойност.

Смята се, че има нетна стойност от приблизително 50 милиона долара към юни 2022 г. Състоянието на Дерик до голяма степен произтича от бляскавата му кариера в Националната футболна лига. Организацията на Дерик е помогнала на редица футболисти.

Уотсън вярва в връщането към общността, така че той даде първия си чек от играта на NFL на стойност около 000 на трима служители на кафенето на стадион NRG, които бяха засегнати от урагана Харви. Дерик също допринася за благотворителни инициативи в областта на образованието, здравеопазването и жилищата.

Популярни Публикации