Desiree Guerzon- Биография, Wiki, възраст, височина, нетна стойност, връзка, кариера

Дезире Жаклин Герзон е бизнесдама от филипински произход. Съпругата на Кевин Планк, Дезире Жаклин Герзон, е главен изпълнителен директор на Under Armour. Разгледайте повече за Desiree Guerzon Bio, Wiki, възраст, височина, тегло, нетна стойност, връзка, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име: Дезире Герзон
Дата на раждане: 04 декември 1973 г
Възраст: 49 години
Хороскоп: Стрелец
Късметлийско число: 9
Щастлив камък: Тюркоаз
Щастлив цвят: портокал
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей
Пол: Женски пол
Професия: Предприемач
Държава: Филипините
Височина: 5 фута 5 инча (1,65 м)
Семейно положение: женен
Съпруг Кевин Планк
Нетна стойност 100 000 долара
Заплата 621 на година
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Размер на тяло 34-25-35
Националност американски
Етническа принадлежност Филипино-американец
образование Университет Джорджтаун
деца Две (Катрин-дъщеря и Кевин Джеймс-син)

Възраст и биография на Desiree Guerzon

Дезире Жаклин Герзон е на 49 години в момента. На 4 декември 1973 г. тя е родена. Няма много налична информация за нейните родители и семейна история. Тя е родена във Филипините, но е израснала в Съединените щати. В резултат на това тя има националност на американка и етническа принадлежност на филипинец.

Desiree Guerzon Височина, Тегло

Г-жа Планк изглежда зашеметяваща. Като цяло тя е висока 5 фута 5 инча и тежи 60 кг. Красотата й се допълва от черната й коса и чифт черни очи.По същия начин тя носи сутиен с размер 33b. Измерванията на тялото й са 34-25-35 инча, които включват размера на гърдите, размера на талията и размера на бедрата. Размерът на обувките й е шест.

Дезире Жаклин със съпруга си (Източник: Getty Images)

Desiree Guerzon Education

По отношение на образованието, тя посещава Holton Arms School в Bethesda. По-късно тя се записва в университета Джорджтаун, за да получи диплома за медицинска сестра.

Desiree Guerzon Кариера, професионален живот

Според източници тя е изпълнителен директор. Нейната империя, от друга страна, е неизвестна. Г-жа Планк стана известна, след като се омъжи за бизнесмена милиардер Кевин Планк. Кевин Планк е основател и главен изпълнителен директор на марката Under Armour. Първоначално той започва бизнеса си в мазето на баба си. Приходите от нейната марка надхвърлиха 1 милиард долара.

По отношение на професионалния опит на съпруга й, той е мултимилиардер бизнесмен и филантроп от Съединените щати. Освен това той е основател и изпълнителен председател на Under Armour. Това е производител на спортно облекло, обувки и аксесоари, базиран в Балтимор, Мериленд.

Като неин съпруг, той не успя да го предпази от изпотяване, докато носеше памучна тениска един ден. След това започна да търси материал, който да отвежда потта от кожата му. След дипломирането си започва малък бизнес в мазето на баба си във Вашингтон. Постепенно той успява след много упорита работа и приходите на Under Armour достигат 1 милиард долара през 2010 г.

Той бе класиран на 24-то място в списъка на Sports Illustrated за най-влиятелните хора в спорта през 2013 г. След следващата година той ще бъде класиран на четвърто място в списъка на 20-те най-влиятелни изпълнителни директори на Америка 40 и под. Другите му големи постижения включват обявяването му за един от най-креативните хора в бизнеса на Fast Company, приемането му в Залата на славата на индустрията за спортни стоки и обявяването му за Постижение на годината от списание Success.

Нетната стойност на Дезире Герзон 2022 г

Печалбите на Дезире Герзон от нейната професия се оценяват на около 100 000 долара към 2022 г. според източници. Според източници средната годишна заплата на американски изпълнителен директор е 621. Тя може да печели същата сума на година.

Въпреки това, когато става въпрос за приходите на съпруга й, той има голямо състояние. Нетното състояние на Планкс е 1,7 милиарда долара към 2019 г. Тя има право на доходите му като съпруга на най-богатия предприемач. През 2018 г. той получи заплата от 000 от Armor Inc. По същия начин той получи 9 400 заплата от Armor през следващата година.

През 2007 г. той закупува Sagamore Farm, ферма за развъждане на коне от 630 акра в Мериленд.

Връзки и отношения с Дезире Герзон

Кевин Планк е съпругът на Жаклин Герзон. Те се ожениха през 2003 г. Двамата се срещнаха на абитуриентско парти и след това отново в колежа, където започнаха да се срещат. Те са водили разговори за първи път, преди да се срещнат.

Оттогава те живеят блажено заедно. Те имат две очарователни деца: Катрин Планк, дъщеря, и Кевин Джеймс Планк, син. Жаклин Герзон и семейството й в момента живеят в имението си в Лутървил, Мериленд, Съединените американски щати.

Социална медия

Няма доказателства за нейната активност в платформата на социалните медии и акаунтите й може да са частни.

Факти

  1. Нейното щастливо число е 9.
  2. Тя има 2 деца.
  3. Тя няма акаунт в социалните медии.

Популярни Публикации