Десетте най-добри аниме Big Brothers, изброени

Големите братя в анимето са известни с това, че защитават по-малките си братя и сестри и могат да преминат през всичко, просто за да предизвикат усмивка на лицата им. Тъй като са отлични по-големи братя, те имат по-голям ефект върху по-малките си братя и сестри. Връзката между двамата братя, въпреки разликата във възрастта им, е по-силна и неразрушима.

Big Brothers не изостават, изразявайки огромната си преданост към по-малките си братя. Те дори могат да се жертват, за да спасят своя малък брат/сестра или дори да унищожат всичко по пътя си, ако някой се опита да ги нарани.

Ето някои от героите на по-големите братя, за които се смята, че са най-великите.Най-великите братя в анимето на всички времена

  Десет аниме големи братя

Асо и Луфи

10) Джак Хама – Баки

Тъй като Джак и Баки споделят една и съща амбиция да надвият баща си, приятелството им става по-силно. След като беше бит от по-малкия си брат, Джак стана по-скромен към него. Джак помогна на Баки да стане и да вдигне пояса на победителя.

Джак Ханма беше по-нисък от по-малкия си полубрат Баки, както разбра, след като беше бит от последния в мач. Въпреки че го възприема като противник, Джак наистина държи на Баки и също го харесва.

9) Byakuya Kuchiki – Bleach

По молба за смърт на съпругата му Хисан, Бякуя приема Рукия като своя осиновена сестра. Жена му също го призова никога да не казва на Рукия, че е нейна сестра. Зад суровата си външност Бякуя искрено обичаше осиновената си сестра, но никога не се опитваше да го предаде.

След инцидента с Айзен Бякуя стана толерантен към Рукия и дори започна да я нарича като голям брат. Той дори спаси Рукия няколко пъти, като изложи живота си на опасност. Бякуя може да е свързан с уважението и ценностите, но когато става дума за младата му сестра, той ще ги наруши всички.

8) Рин Окумура – ​​Синият екзорсист

Рин и Юкио са потомци на Сатана. Рин е роден, за да наследи демонската мощ от баща си, но по-малкият му брат Юкио е роден като чист човек. Нещо повече, Рин обича по-малкия си брат и го защитава от всяко зло. Юкио е по-мъдър от Рин, но въпреки това не спира да гледа на по-големия си брат.

В детството си, когато Рин чул за екзорсист, който заявил, че ще убият наскоро родения му брат близнак, той се разгневил и отприщил пламъците си, за да спаси брат си.

7) Килуа Золдик – Ловец × Ловец

Всеки член на семейство Золдик има специфична личност, която варира от притежателска до откровено психотична. Въпреки това, когато става дума за Килуа и сестра му Алука, и двамата не са толкова диви като техните роднини. Тези братя и сестри са известни с най-привързаното си приятелство един с друг.

Killua беше готов да се противопостави на семейството си, което гледаше на Alluka като на инструмент. Той обича младата си сестра повече от всичко на света. Killua дори заплаши по-големия си брат Illumi, че ако смята Alluka за нещо, първият няма да прояви състрадание.

6) Гохан – Драконовата топка

В отсъствието на баща си Гохан помага на майка си да отгледа Готен. Gohan е ментор и бащинска фигура на Goten, тъй като го е научил на много неща освен основните битки. По време на обучението на Готен той изуми по-големия си брат, като се превърна в Супер Саян на много незряла възраст.

Гохан забеляза силата, която малкият му брат притежава и го похвали за усилията му. Гохан много обича брат си и обича да прекарва времето си с него. Готен се възхищава на големия си брат и го смята за най-силния мъж, когото е познавал.

5) Камуи – Джинтама

Когато Кагура се роди, тя стана светлината на живота му. Той е положил най-големи грижи за малката си сестра, както и за болната си майка. Въпреки това, със загубата на майка си, Камуи придоби негодувание срещу баща си, че не беше до нея.

Страданието и нещастието на Камуи от загубата на майка му го заслепиха от гняв, когато той се опита да убие сестра си няколко пъти и й каза, че е слаба.

Зад своята фасада на враждебност той се интересуваше от Кагура и дори нареди на Гинтоки да се грижи за нея. След като Гинтоки вдъхна разум на Камуи и го принуди да признае истинското си аз, грижата му за Кагура стана още по-очевидна. Камуи харесва по-малката си сестра и също така твърди, че външният й вид му напомня на майка им.

4) Portgas D. Ace – One Piece

Въпреки че Ейс и Луфи не бяха свързани по кръвна линия, те бяха здраво свързани от братска връзка. В ранния етап на връзката им, Ейс не харесваше особено Луфи. Въпреки това, той постепенно разви грижа към Сламената шапка. Когато Черната брада се опита да убие Луфи, Ейс го предупреди и се закле, че ако го докосне с един пръст, ще стане свидетел на неговото отмъщение.

Ейс защитаваше Луфи и дори имаше склонност да моли екипа на Сламената шапка да наблюдава малкия му брат. Когато Луфи получи първата си награда, Ейс беше развълнуван от успехите му и не прекара време да изпрати търсения плакат на Бялата брада.

3) Едуард Елрик – Fullmetal Alchemist: Brotherhood

Едуард и Алфонс Елрик имат най-очарователното братство в аниме вселената. Животът и на двете момчета се промени радикално от момента, в който се опитаха да съживят мъртвата си майка чрез церемония по трансмутация. Церемонията завърши с фиаско, което жестоко обви тялото на Алфонс в стоманена броня, а Едуард загуби ръката и крака си.

Едуард се мрази за всичко, което се случи и иска да върне Алфонс към нормалното. Той съчувства дълбоко на по-малкия си брат и може да се откаже от всичко заради него. Той дори ще заложи живота си на карта, ако обстоятелствата го налагат.

2) Tanjiro Kamado – Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba

Незуко е единственото семейство, с което Танджиро остава, след като цялото им семейство е убито. Чудовището не само унищожи семейството на Танджиро, но и превърна Незуко в демон. Въпреки че се превърна в свиреп звяр, Танджиро никога не губи надежда. Той тръгна на пътуване, за да намери лечение за по-малката й сестра, което да я върне обратно към човека.

Танджиро се дразни, когато другите говорят лошо за сестра му. След като научава, че Незуко ще умре, ако бъде изложена на слънчева светлина, той води сестра си в дървена кутия навсякъде, където отиде. Танджиро може да бъде мил човек, но ако някой малтретира малката му сестра, той може да стане по-страшен от чудовище.

1) Итачи Учиха – Наруто

Итачи е един от най-често неразбраните герои в Наруто. Той започна като противник, който унищожи целия клан Учиха и уби собственото си семейство, оставяйки по-малкия си брат Сасуке жив. Въпреки това, всичко, което той направи, беше да предотврати друг конфликт да започне по заповед на Данзо.

Итачи обичаше по-малкия си брат повече от семейството си и искаше той да живее и да става по-силен. Итачи възнамеряваше Саске да го презира, така че последният да се стреми усилено да стане силен шиноби. Освен това Итачи възнамеряваше да умре от ръката на Сасуке като отмъщение. Той жертва всичко, за да защити селото си и най-вече малкия си брат.

Популярни Публикации