Дерик Крисли- Възраст, Нетно състояние, Височина, Приятелка, Кариера

Дерик Крисли е добре известен като най-малкия син на семейство Крисли. Тод и Ранди Крисли са добре известни с хитовото си телевизионно шоу, Chrisley Knows Best.

Бързи факти

Пълно име: Дерик Крисли
Дата на раждане: 29 юни 1971 г
Възраст: 50 години
Хороскоп: Рак
Късметлийско число: 8
Щастлив камък: Лунен камък
Щастлив цвят: Сребро
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Риби, Скорпион
Дата на смъртта: 23 октомври 1971 г
Пол: Мъжки
Държава: Съединените американски щати
Родно място Грузия
Националност американски
Етническа принадлежност Бял кавказец
баща Джийн Реймънд Крисли
Майка Фей Крисли
Братя и сестри Две (Майкъл Тод Крисли и Ранди Крисли))

Възраст и ранен живот на Дерик Крисли

Дерик Крисли е роден на 29 юни 1971 г. Дерик Крисли е роден. На 23 октомври 1971 г. той умира по мистериозен начин. Той щеше да е на 49 години, ако беше още жив. Джорджия е мястото, където е роден. Той е най-малкият син на Джийн Реймънд Крисли и Фей Крисли. Той е роден в Съединените американски щати. Майка му Фей Крисли е риалити актриса, известна като Крисли знае най-добре, а баща му Джийн е ветеран от Корейската война.

Дерик е американски гражданин от бял кавказки произход. Той е роден под зодия Рак. Тод Крисли и Ранди Крисли са двамата братя и сестри на Крисли.Името на Дерик е добре известно благодарение на неговите братя и сестри. Рожденото име на Тод Крисли е Майкъл Тод Крисли. Той е роден на 6 април 1969 г. в Джорджия, САЩ. Той е американски гражданин с немско потекло.

По отношение на професионалния си живот той стана известен, след като се появи в телевизионното шоу „Chrisley Knows Best“. Той също така избра жена си и петте си деца. Тод също е милионер, изградил сам себе си бизнесмен. Смятан е и за истински държавен автократ. Майкъл се е появявал в други телевизионни предавания като Стив Харви и Шоуто на Доменик Нати

Височина и тегло на Дерик Крисли

Колко висок беше Дерик Крисли? Дерик щеше да има страхотна фигура и привлекателна личност, ако все още беше жив. Няма снимки на Дерик като дете, така че не знаем какви са очите и цвета на косата му.

 Дерик Крисли

Родителите на Дерик Крисли (Източник: Pinterest)

Статус на връзка с Тод

С кого се среща Тод? Тод е щастливо женен мъж. Тереза ​​Тери го придружи по пътеката. Кайл и Линдзи Крисли са двете деца на двойката. Бракът им обаче не издържа и завърши с развод. През 1996 г. те се развеждат.

На 25 май 1996 г. Тод се жени за риалити звездата Джули Крисли. Грейсън, Чейс и Савана Крисли са трите деца на двойката.

Нетната стойност на семейство Крисли 2022 г

Колко богато е семейство Крисли? Дерик е починал и няма начин да е имал притежания или нетна стойност. Тод и семейството му имаха къща за 1,6 милиона долара в Нешвил на името на актива. През юни 2019 г. той похарчи 3,4 милиона долара за дом извън Нешвил. След това, по време на дебата за парите, те обявиха къщата за продажба за 4,7 милиона долара.

Според други онлайн източници, Нетното състояние на Дерик Крисли в момента е 5 милиона долара към октомври 2022 г. Нищо не се казва открито за другите му богатства и притежания.

Социална медия

Той също така няма акаунти в социалните медии.

Популярни Публикации