Дерик Хенри- Биография, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, етническа принадлежност

Дерик Хенри е играч на американски футбол, бягащ бек за Tennessee Titans от Националната футболна лига. Дерик Хенри играе футбол за Alabama Crimson Tide в колежа. Титаните го избраха във втория кръг на драфта на НФЛ за 2016 г. Знайте всичко за Дерик Хенри- Биография, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, етническа принадлежност

Бързи факти

Пълно име: Дерик Хенри
Дата на раждане: 04 януари 1994 г
Възраст: 27 години
Хороскоп: Козирог
Късметлийско число: 10
Щастлив камък: Топаз
Щастлив цвят: кафяво
Най-доброто съвпадение за брак: Скорпион, Дева, Телец
Пол: Мъжки
Професия: Американски футболист
Държава: Америка
Височина: 6 фута 3 инча (1,91 м)
Запознанства адриана ривас
Заплата 1 474 890 долара
Цвят на очите черни очи
Цвят на косата кафява коса
Родно място Юли, Флорида
Националност американски
Етническа принадлежност черен
Религия Кристиян
образование Университет на Алабама
баща Дерик Хенри старши
Майка Стейси Телешко

Биография на Дерик Хенри

Дерик Ламар Хенри младши е роден в Юли, Флорида, на 4 януари 1994 г. Баща му е Дерик Хенри старши, а майка му е Стейси Вейл. Неговите братя и сестри остават неизвестни. Освен това, малко се знае за братята и сестрите на Дерик или ранното детство. Имайки предвид постиженията на Дерик, можем да заключим, че той е бил добре отгледан в родния си град от родителите си.

Във Флоридския град Юли Хенри завършва средното си образование в гимназията Юли. Освен това Дерик получава бакалавърска степен по комуникации от Университета на Алабама.Височина и тегло на Дерик Хенри

Бек със среден ръст в американския футбол има тъмна коса и черно око. Освен това Дерик е висок 6 фута 3 инча и тежи 112 кг.

  Инфографика за биографията на Дерик Хенри

Биография на Дерик Хенри

кариера

Дерик започва професионалната си футболна кариера с Юли Хорнетс като бягащ бек. Той се втурна за 2465 ярда и 26 тъчдауна като първокурсник през 2009 г. Той бе обявен за първи отбор на All-Coast тичане през 2010 г., след като се втурна за 2788 ярда и 38 тъчдауна при средно 8,9 ярда на опит. Освен това той имаше 111 ярда при бързане и първия си тъчдаун при бързане в колежа при победа с 52–0 над Арканзас на 19 октомври. Той също така имаше шест пренасяния за 66 ярда и най-високия си втори тъчдаун за сезона срещу Чатануга на 23 ноември. Хенри раздели времето в заден план с T. J. Yeldon през сезон 2014.

Хенри пое ролята на водещ рънингбек, след като Йелдън отиде за НФЛ като младши през 2015 г. Освен това, на 9 май 2016 г. Тенеси Титаните подписаха четиригодишен договор с Хенри за 5,40 милиона долара с гарантирани 3,30 милиона долара и 2,13 долара милион бонус за подписване. Той започна дебютния си сезон като резервно копие на ДеМарко Мъри. Той носеше фланелки с номер 2 през целия тренировъчен лагер. На 27 октомври 2016 г. Хенри отбеляза първия си професионален тъчдаун на 6-ярдово бягане срещу Джаксънвил Джагуарс.

Хенри се втурна за 92 ярда и тъчдаун при 14 ръна при победа с 37–16 над Джаксънвил Джагуарс на 17 септември 2017 г. Той се втурна за 109 ярда на 11 занасяния и постави рекорд за сезона с резултат от 75 ярда при бързане в края на четвъртата четвърт от победа с 24-13 на 3 декември 2017 г. Хенри хвърли първото си хвърляне от осем ярда в кариерата на Тайван Тейлър през седмица 2 от сезон 2018, когато Титаните победиха Хюстън Тексас с 20-17.

Нетна стойност на Дерик Хенри през 2022 г

И накрая, той беше удостоен с Heisman Trophy, наградата Doak Walker, наградата Maxwell и наградата Walter Camp през 2015 г.

Очаква се годишната заплата на Хенри да бъде 1 474 890 долара към 2022 г. Той обаче има значителна нетна стойност, която крие от медиите и обществеността.

Приятелка на Дерик Хенри и срещи

Хенри вече е необвързан и излиза с Адриана Ривас. Освен това и двамата имат фантастична връзка и се наслаждават на живота си. Той избягва критиките и слуховете, тъй като се опитва да пази личния си живот в тайна.

Популярни Публикации