Дерик Гор - възраст, Wiki, приятелка, височина, кариера, нетна стойност

Дерик Гор (роден на 13 декември 1994 г.; на 26 години) е играч на американски футбол от Сиракуза, Ню Йорк, базиран в САЩ, и личност в социалните медии. Той е най-известен с времето си като член на Kansas City Chiefs.
Дерик стана вирусен в интернет на 1 ноември 2021 г., след като отбеляза тъчдаун за своя отбор срещу Джайънтс.

Бързи факти

Пълно истинско име Дерик Гор младши
Възраст (към 2021 г.) на 26 години.
Професия Футболист.
рожден ден 13 декември 1994 г.
Слънчев знак Стрелец.
Място на раждане Сиракюз, Ню Йорк, Съединени щати.
Сегашен адрес Канзас Сити, САЩ.
образование Завършвам.
Училище Нотингамска гимназия.
Академия Милфорд.
Алма матер Coffeyville Community College.
Университетът на Алабама.
Нетна стойност (към 2021 г.) 500 000 щатски долара.
Височина (прибл.) Във футове инчове – 5′ 9″
Тегло (прибл.) В килограми – 94 кг
Цвят на очите Тъмно кафяво.
Цвят на косата черен.
Националност Американски.
Етническа принадлежност афроамерикански.
Религия Кристиян.
Семейно положение Неомъжена.
приятелка неизвестен
родители майка – Мисти Ричардсън.
баща – Дерик Гор старши
Братя и сестри Брат - Джаред Гор.
сестра – Джейла Гор.

Биография и ранен живот

Дерик Гор младши . е пълното му рождено име. Този футболист е роден в Сиракуза, Ню Йорк, Съединените американски щати, през 1994 г. На 13 декември той празнува рожден ден. Неговият астрологичен знак е Стрелец. Дерик ще бъде на 27 години, когато завърша тази статия. Той посещава гимназията в Нотингам, където е член на футболния отбор. През това време той практикува и в Милфорд Академия.

Височина и тегло на Дерик Гор

Гор е висок 5 фута 10 инча, според официалния му профил в NFL (1,78 м). Той има телесно тегло от 96 кг (212 фунта). За да поддържа физиката си, той следва здравословна диета и се занимава с редовни упражнения.Професионален живот

През годините в колежа той започва своята професионална кариера. Syracuse University, Nottingham High School, Milford Academy и Coffeyville Community College бяха представени от него. По време на своя първи сезон през 2014 г. той пропусна време поради контузия.

Освен това Гор се записва като последовател в университета на Алабама. Гор продължи да играе за Crimson Tide, преди да се прехвърли в Университета на Луизиана. По време на последните си два сезона на участие в NCAA той игра за тях. Кариерата на Гор в NFL започва през 2019 г., когато той е подписан от Los Angeles Chargers. Въпреки това, той беше подписан с тренировъчния отбор на Вашингтонския футболен отбор по-късно същата година.

Канзас Сити Чийфс го подписаха като резерва през февруари 2021 г. Гор стана известен, след като се появи в мач срещу Ню Йорк Джайънтс на 1 ноември 2021 г.

Нетна стойност

Съобщава се, че Дерик е имал нетна стойност от приблизително 0 000 USD към октомври 2022 г. според докладите.

Приятелка и запознанства

Що се отнася до личния му живот, изглежда, че този играч е изключително чувствителен. Той никога не е разкривал информация за предишните си афери или приятелки. Името на партньора му все още не е разкрито в интернет. Той обаче не е женен и се опитва да се концентрира върху професионалния си живот.

Популярни Публикации