Дензъл Харис- Нетна стойност, биография, възраст, приятелка, височина, националност, кариера

Дензъл Харис е американска танцьорка с онлайн име SheLovesMeechie. Танцовите видеоклипове на Дензъл Харис могат да се видят в известния му канал в YouTube, както и в профила му в Instagram. Неговите видеоклипове също помогнаха за увеличаване на успеха на няколко песни от предстоящи нови изпълнители, както и за насърчаване на стотици хиляди млади хора да започнат да танцуват. Научете повече за нетната стойност на Дензъл Харис, биография, възраст, приятелка, височина, националност, етническа принадлежност, кариера

Бързи факти

Пълно име Дензъл Харис
Дата на раждане 20 юли 1995 г
Възраст 27 години
Хороскоп Рак
Късметлийско число 6
Щастлив камък Лунен камък
Щастлив цвят Сребро
Най-доброто съвпадение за брак Телец, Риби, Скорпион
Пол Мъжки
Професия Youtuber, танцьор
Държава елен
Семейно положение единичен
Нетна стойност K
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Височина 5 фута 10 инча
Тегло 60 кг
Националност американски
Twitter Дензъл Харис в Twitter
Youtube Дензъл Харис Youtube
Instagram Дензъл Харис Instagram
Марки N/A
Хоби N/A

Възраст и ранен живот на Дензъл Харис

Дензъл Харис беше роден на 20 юли 1995 г. в Бронкс, Ню Йорк, САЩ. Той е 27 години, и неговата зодия е рак. Той е от американска националност. В момента нито едно от имената на родителите му не се вижда. Майка му е учителка, а баща му работи в строителния сектор, според информацията. Освен това, няма достъп до повече подробности относно другите членове на семейството му. Освен това, когато е на 13 години, той се премества в Атланта от Ню Йорк.

Височина и тегло на Дензъл Харис

Колко висок е Дензъл Харис? Той е висок и привлекателен мъж. Височината на Дензъл Харис в момента се измерва на 5 фута 10 инча. Той все още има мускулесто телосложение, с общо телесно тегло от 60 кг. Очите му са черни, а косата му черна.  Дензъл Харис

Дензъл Харис позира за снимка Източник: Instagram

Denzel Harris Net Worth

Колко е нетната стойност на Дензъл Харис? Към 2021 г. нетното състояние на Дензъл Харис е 100 хиляди долара . По същия начин неговият канал в YouTube пусна 114 епизода, общо над 113 милиона гледания.

Професионален живот и кариера

Дензъл Харис танцува от дете, но никога не е имал официално обучение. Той прекара много време на машината си в Атланта, гледайки видеоклипове с танци. Тогава той научи, че може да се занимава повече с танци и компютри. Дензъл също беше фен на танцовите стилове на Dragon House, Les Twins, Chris Brown и South Dallas Swag. Дензъл винаги е искал да бъде танцьор и артист.

Когато бил в десети клас, той започнал да споделя видеоклиповете си с танци във Facebook. И въпреки че получи положителна обратна връзка, той не получи достатъчно харесвания и кликвания. В резултат на това Харис започна да качва видеоклиповете в YouTube. Въпреки че в YouTube, той не получи положителен отговор. След това Дензъл сподели първите си кадри във Vine, които той засне на бензиностанция, докато танцуваше на мелодия от Тексас. И в рамките на 20 минути видеото получи голям брой повторни лози. На следващия ден вече беше станал вирусен. Така започва неговата танцова кариера във Vine. Той обаче не е публикувал видеоклипове във Vine от 2016 г.

Дензъл стартира нов YouTube канал, наречен SheLovesMeechie, след като получи положителни отзиви за Vine. Той стартира канала на 1 октомври 2015 г. и в момента има 116 508 748 гледания. Първото видео, което публикува в YouTube, беше танцово видео към сингъла на Young Thug Best Friend. По същия начин, видео на негово изпълнение на сингъла Wicked на Future стана вирусно. Освен това няколко от най-известните видеоклипове в канала му в YouTube са Dae Dae – Wake Up #ThaKrew #AyoTeo, Xo Tour Life – Lil Uzi #MeechnToosi #AyoTeo, ZaeHD & CEO – ALL IN (официално музикално видео), Skateboard P – MadeinTyo @SheLovesMeechie, Lil Uzi Vert – Subzero @ Към днешна дата и двата видеоклипа са получили милиони гледания.

Повече за кариерата

Дензъл сподели танцовите си видеоклипове не само на страницата си в YouTube, но и в други сайтове за социални мрежи като Twitter и Instagram. Той все още е добре познат в някои сайтове за социални мрежи, където има хиляди фенове. Освен това той често си сътрудничи с Toosi, друга талантлива танцьорка и друга интернет знаменитост. Те са добре известни с приноса си към танцовия стил Hit Dem Folks. Започна в Кълъмбъс, Джорджия. Харис споделя сцената с известния музикант Йо Готи и хип-хоп дуото Рей Среммурд. Освен това, приятелят и поддръжникът на Дензъл е професионалният футболист Одел Бекъм младши. И като известен танцьор днес, той често включва компоненти от танцовите стилове на своите идоли, за да създаде свои собствени различни танци.

Дензъл Харис Гадже и запознанства

Коя е приятелката на Дензъл Харис? Дензъл определено е необвързан в момента. Той е по-загрижен за работата си като YouTuber и изпълнител, отколкото за това, че е в интимна връзка. Или може би трябва да поддържа личния си и служебния живот разделени. И не иска да ги комбинира, защото причинява проблеми. Дори когато става въпрос за предишните му афери, засега не се знаят много подробности. Той или никога не е имал връзка, или е свършил отлична работа, за да пази връзката си в тайна.

Също така, знайте за Нетна стойност на Пол Клайн Макдерман, биография, възраст, приятелка

Популярни Публикации