Дениз Никълъс - възраст, биография, Wiki, височина, нетна стойност, кариера

Денис Никълъс е социален активист и актьор от Съединените щати. Денис Никълъс е участник в Движението за граждански права. В драматичния сериал на ABC Стая 22 тя е известна с появата си като съветник по ориентиране в гимназията Лиз Макинтайър. Научете повече за Denise Nicholas Възраст, биография, Wiki, тегло, височина, връзка, гадже, социални медии, нетна стойност, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име Денис Никълъс
Дата на раждане 12 юли l, 1944 г
Възраст 77 години
Хороскоп Рак
Късметлийско число 10
Щастлив камък Лунен камък
Щастлив цвят Сребро
Най-доброто съвпадение за брак Телец, Риби, Скорпион
Пол Женски пол
Професия актриса
Държава Америка
Височина 5 фута 6 инча (1,68 м)
Тегло N/A
Семейно положение развод
Съпруг Гилбърт Моузес, Бил Уидърс, Джим Хил
Нетна стойност 3 милиона долара
Цвят на очите тъмно кафяво
Цвят на косата тъмно кафяво
Родно място Детройт, Мичиган.
Националност американски
Етническа принадлежност африканско-американски
образование Университет на Южна Калифорния
баща Ото Никола
Майка Луиз Каролин Бърген
Братя и сестри Ото и Микеле
IMDB Денис Никълъс IMDB
Седмица Денис Никълъс Wiki
Марки N/A
Хоби N/A

Биография на Денис Никълъс, възраст, семейство, братя и сестри и детство

Коя е Денис Никълъс? Никълъс е роден на 122 юли 1944 г. и е израснал в Детройт, Мичиган . В момента той е на 76 години. Тя е американска гражданка с рак по рождение и афро-американско етническо наследство. Ото Никола е името на баща й, а Луиз Каролин Бърген е на майка й.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висока е Дениз Никълъс? Известната актриса е висока 5 фута и 6 инча. Освен това няма подробности за теглото или телесните му размери. По същия начин тя имаше тъмносини очи и тъмнокафява коса.  Денис Никълъс

Денис Никълъс позира за снимка Източник: Instagram

Denise Nicholas Нетна стойност 2022 г

Каква е нетната стойност на Денис Никълъс? Тя е разведена актриса, която изкарва достойно прехраната си от работата си и живота си в пенсия. Очаква се нетното състояние на Денис Никълъс да бъде около 3 милиона долара през 2022 г . В момента тя е доволна от приходите му.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Дениз дебютира в игра на испански клас. И напусна колежа, за да се присъедини към FST. Никълъс се премества в Ню Йорк и се присъединява към Negro Ensemble Company. Тя играе съветник по ориентиране в стая 22. Тя се появява в It Takes a Criminal през 1968 г. Дениз е Хариет Делонг в Heat of the Night. Тя започва втора кариера като романист, като пише шест епизода. Дениз посещава програмата за професионално писане на USC и работи за Fitch в продължение на пет години. Тя играе Оливия Елис в „Baby… I’m Back“ през 1977 г. През 1980 г. Дениз участва в Benson, The Love Boat и Diff’rent Strokes. Тя се е появявала в Mr. President, Marvin & Tige, Over Here и Mother’s Day. В „Ghost Dad“ (1990) тя играе Джоан. Следващата й снимка е с участието на Бил Козби.

Тя се присъедини към писателския клуб Square Valley. Денис се появява в Proud My Mom и Living Single Ghost. Издателство Agate издаде първата книга на Дениз, Freshwater, през 2005 г. Този роман разпали отново чувството й за постижение и благодарност като холивудска звезда. Тя печели награди. 2006 Награда Zora BNeal Hurston/Richard Wright за дебютно писане. Стая 222 й спечели номинации за Златен глобус през 1970, 1971 и 1972 г. Награда за изображение от 1976 г. за Let’s Do It Again.

Състояние на гадже, брак и връзка

Кой е гаджето на Денис Никълъс? Дениз Никълъс в момента е необвързана. Тя обаче се е омъжвала три пъти. Тя се омъжва за Гилбърт Моузес, продуцента на „Свободния южен театър“ през 1964 г. Съюзът им е кратък и се разделят през 1965 г. Двойката няма деца.

Тя се омъжи за певеца и текстописец Бил Уидърс през 1973 г. Партньорството на двойката беше обтегнато от самото начало и те се разделиха след една година. През 1981 г. тя се омъжи за Джим Хил, пенсиониран футболист и репортер на CBS Sports, на 144 февруари. Те обаче се разделиха през 1984 г.

Факти

  • Денис Никълъс е социален активист и актьор от Съединените щати.
  • Денис Никълъс е участник в Движението за граждански права.
  • В драматичния сериал на ABC Стая 22 тя е известна с появата си като съветник по ориентиране в гимназията Лиз Макинтайър.
  • Тя също стана член на групата Square Valley на писателската работилница.
  • Денис е участвал в няколко телевизионни предавания, включително Proud My Mom и Living Single Ghost, наред с други.
  • Освен това, първата книга на Дениз, Freshwater, беше издадена от издателство Agate през август 2005 г.

Популярни Публикации