Денис Домиан- Възраст, височина, нетна стойност, приятелка, запознанства, Wiki

Денис Домиан е хърватска звезда в социалните медии, YouTuber, певец и музикален продуцент. Денис Домиан е добре известен със своя едноименен канал в YouTube Dennis Domain, който включва съдържание като Vlogs, Challenges, Elizabeta Domain, Storytime, Scary Bedtime Stories (сезони 1, 2 и 3) и музика. Освен това той е добре известен с песни като Panic, Judgement Day и La Girl. Знайте всичко за Денис Домиан- Възраст, височина, нетна стойност, приятелка, запознанства, Wiki

Бързи факти

Пълно име: Денис Домиан
Дата на раждане: 23 април 1990 г
Възраст: 31 години
Хороскоп: Телец
Късметлийско число: 10
Щастлив камък: Емералд
Щастлив цвят: зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Дева, Рак, Козирог
Пол: Мъжки
Професия: YouTuber, певец, музикален продуцент и личност в социалните медии
Държава: Хърватия
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 1 милион – 5 милиона долара
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Родно място Река
Националност хърватски

Биография на Денис Домиан

Денис Домиан е 30-годишен американски Youtuber, музикален продуцент и певец. Той е роден в Риека, Хърватия, на 23 април 1990 г. Израснал е в малък град в хърватската провинция Брибир. Няма информация за баща му или майка му. Изглежда, че е самотно дете, което никога не е говорило за своите братя и сестри. По същия начин няма информация за нейния етнически произход или религия. Телецът е неговата зодия.

Освен това той получава диплома от Средното училище по икономика в Риека. След това се записва в частно училище за аудиотехника. Освен това няма информация за неговото образование или университет.Височина и тегло

Тайлър има тъмни очи и тъмна коса. Освен това няма информация за измерванията на неговия ръст, тегло, талия, гърди или бедра и той е описан като човек с мускулесто тяло.

кариера

В момента той е YouTuber. От 20 септември 2013 г. той изпраща забавни видеоклипове в своя YouTube акаунт Dennis Domian. На 12 март 2016 г. той качи първия си видеоклип, озаглавен The 1975 – Somebody Else (Cover) Dennis Domian. В момента каналът му в YouTube има над 83 милиона абонати. Освен това той има комедиен скеч, комедиен видеоклип, скечове, влогове, предизвикателства, Elizabeta Domain, Storytime, Scary Bedtime Stories (сезони 1, 2 и 3) и кавър на вокална песен в YouTube.

Освен това, сред най-популярните му видеоклипове в YouTube са YOUTUBE KRALJICA, BOKIC KOKIC (Официално музикално видео), ZVONCICA (Официално музикално видео), DRAW MY LIFE – ELIZABETA (SPECIAJAL) и TKO ME BOLJE POZNAJE?! с Глория Бергер и SaamoPetraa. Освен това той е Денис, знаменитост в Instagram с хиляди последователи.

Освен това той е певец и автор на песни, който е издал множество песни. През 2013 г. той публикува единственото си EP, озаглавено New Age EP. В резултат на това няколко от неговите песни включват Panic, Kill for Fashion, Judgment Day, Bell, The Hidden World, YouTube Queen, Galaxy, La Gurl, Leader of the Pack и I When Seduced. Освен това той осигурява вокален, китарен и пиано съпровод.

Нетната стойност на Денис Домиан през 2022 г

По същия начин, Предвижда се Денис Домиан да има нетна стойност между милион и милиона към октомври 2022 г. Освен това няма данни за неговата заплата, автомобили или местожителство. Нетната му стойност произтича от популярните му канали в YouTube, присъствие в социалните медии и друг маркетинг.

Денис Домиан Гадже и запознанства

Той е необвързан и все още не се е женил. Няма налична информация за неговия личен живот или статус на запознанства. Освен това няма информация за предишните му афери или връзки.

Популярни Публикации