Деника Кисти- Биография, възраст, височина, съпруг, брак, нетна стойност

Деника Кисти е добре известна в резултат на брака си с Джейсън Уилямс, знаменитост. Освен това Деника Кисти е била силна лекоатлетка. Беше се състезавала по лека атлетика за Florida Gators. Освен това тя беше член на All-American хвърляне на копие. знам всичко за Биография на Деника Кисти, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Бързи факти

Пълно име: Деника Кисти
Пол: Женски пол
Професия: Съпруга на знаменитост
Държава: Съединени щати
Семейно положение: женен
Съпруг Джейсън Уилямс
Цвят на очите Син
Цвят на косата Рус
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
образование Университет на Флорида
деца Три (Джаксън Уилямс, Миа Уилямс и Нина Уилямс)

Биография и ранен живот

Деника Кисти , съпругата на знаменитостта, е родена в Съединените американски щати. Въпреки това, тя все още не е разкрила датата на раждане, ранния си живот или имената на родителите си. Тя е отгледана в семейство от горната средна класа. По националност тя е американка със смесен етнически произход. От малка има интерес към спорта. Освен това тя се записва в Университета на Флорида в Гейнсвил, Флорида, след като завършва гимназия. Освен това тя посещава същия университет като съпруга си Джейсън.

Височина и тегло

Говорейки за измерването на тялото на Деника Кисти, тя също има доста добра височина и телесно тегло. Гледайки нейните снимки, тя има тънко и леко извито тяло. Освен това тя има чифт много красиви сини очи и руса коса. Кисти има светъл тен. Допълнителна информация относно нейния ръст, тегло, измервания на тялото и т.н. не е налична в момента.кариера

Тя бягаше на писта за Florida Gators. Деника беше копиехвъргачка. След като се омъжи за Джейсън, тя стана домакиня. Тя подкрепя съпруга си Джейсън добре. Тя е надеждна съпруга, която подкрепя работата, борбите и постиженията на Джейсън. Тя стана известна като съпругата на Джейсън.

Джейсън Чандлър Уилямс (роден на 18 ноември 1975 г.) беше пойнтгард на НБА в края на 90-те и през 2000-те. Уилямс е известен отрано с неортодоксалния си уличен нюх. Невероятните му хвърляния и асистенции го доведоха до SportsCenter. Той често правеше пасове зад гърба, без поглед и от половината корт. Популярни сайтове за интернет видео имат много домашно направени видеоклипове на Уилямс.

През втората и четвъртата си година той прави средно над 3,5 пропадания на игра поради опасния си стил. Стилът на Уилямс го накара да бъде поставен на пейката в други игри. Уилямс прекара четвъртата четвърт във всичките пет мача от плейофите на НБА през 2000 г. срещу Лейкърс. В по-късните си години с Мемфис и Маями той контролираше своя крещящ стил на игра и имаше страхотно съотношение асистенция към загуба.

Кариерата на Уилямс беше белязана от асистенции и изобретателност. В NBA Rookie Challenge през 2000 г., Уилямс направи пас без поглед, зад гърба на Raef LaFrentz. Уилямс: Направих това, за да не ме питате отново. През 2003 г. Уилямс и д-р Боб Уолъс от UT Medical Group създадоха We Will Foundation, за да помогнат на деца с краниофациални дефекти. Като играч на Мемфис Уилямс често посещаваше детската болница Сейнт Джуд.

Уилямс, който обожава младежите, започна да се насочва скоро след пристигането си. Обичам да виждам усмивките им, когато мога да ги посетя. Уилямс спечели титла в НБА с Маями Хийт през 2006 г. Заради ослепителните си маниери той получи прякора Белия шоколад. Уилямс играе колегиален баскетбол в Маршал и Флорида. Той е избран от Сакраменто Кингс през 1998 г. Играл е за Мемфис, Маями и Орландо. През 2007 г. Хийт класира Уилямс сред техните топ 25 играчи.

Деника Кисти Нетна стойност

В момента тя води богат живот като съпруга на известно име, но е събрала доста активи, когато е била динамична в експертното си призвание. Тя осигурява компенсация между 000 до 7 000 постоянно като експерт състезател в олимпийски стил събития. И все пак общите активи на другия й значим Джейсън Уилямс са 20 милиона долара, придобити от неговата професия на играч.

Джейсън получи годишна компенсация от ,352,181 през 2011 г. към края на експертната си професия. Джейсън очевидно получава обезщетение в милиони, когато е играл ефективно. Двойката има земя за над 2 милиона долара, както се вижда от различни доклади. Освен това те имат друга къща, която струва милиони, разположена в остров Хилтън Хед, Южна Каролина. Деника със семейството си живее в екстравагантна къща, разположена в Маями, Флорида.

Деника Кисти Съпруг и брак

Никой не знаеше, че двамата се срещат, докато не се ожениха през септември 2003 г. Въпреки разликата в професионалния им опит, те се предполага, че се чувстват добре заедно. Тя се грижи добре за съпруга си като домакин. Тя се влюби в Джейсън, когато се срещнаха за първи път в университета. И двамата се записват в университета, т.е. университета на Флорида. Преди сватбата си през 2003 г. те излизаха известно време. Деника размени брачните клетви със съпруга си Джейсън Уилямс през 2003 г. в присъствието на техни близки приятели и членове на семейството.

Тя и Джейсън Уилямс имат три деца. Те са записали имената си в двойките, балансиращи между личен и професионален живот. Джаксън Уилямс, Миа Уилямс и Нина Уилямс са техни деца и са много по-предни от собствените си родители. Джаксън Уилямс следва стъпките на баща си и определено ще се издигне повече от него, докато играе баскетбол от гимназията си. Джейсън със сигурност ще научи на много повече сина си като треньор.

Популярни Публикации