Deniece Cornejo- Wiki, възраст, височина, гадже, нетна стойност, етническа принадлежност, кариера

Дениес Корнехо е добре познат филипински модел, публичен говорител, влиятелен човек в социалните медии, моден стилист, медийна личност и бизнесдама от Тагиг, Манила, Филипините. Тази зашеметяваща жена е добре известна с манекенските си начинания. Не само това, но тя е и моден стилист и публичен говорител. Корнехо също е млад посланик на Earth Saver, според докладите.

Бързи факти

Пълно истинско име Дениес Милинет Корнехо.
Известно име Дениес Корнехо.
Дата на раждане 1 юни 1991 г. (събота).
Възраст (към 2022 г.) на 31 години.
Място на раждане Тагиг, Манила, Филипините.
Сегашен адрес Тагиг, Манила, Филипините.
Професия Модел, публичен говорител, влиятелен човек в социалните медии, моден стилист, медийно лице и предприемач.
Нетна стойност 1 милион щатски долара (приблизително).
Националност филипински.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Смесен (азиатски).
Зодия Зодия Близнаци.
образование Завършвам.
Училище/Колеж Ласал колеж.
Тегло В килограми: 55 кг
В лири: 121 паунда
Височина Във футове инчове: 5′ 6″

Възраст и ранен живот на Deniece Cornejo

Денис израства в Тагиг, Манила, Филипините. Нейният рожден ден е 1 юни 1991 г. (събота). Тя е родена в добре установено християнско семейство. Дениес, според източници, също е добре образована жена. Що се отнася до нейната възраст, тя е на 31 години (към 2022 г.). Нейният рожден ден е на 1 юни всяка година. Корнехо проявява интерес към моделирането от малък. Според сведенията тя е продължила образованието си в реномирана институция. Не само това, но за дипломирането си тя се записва в LaSalle College. Deniece започва да моделира, след като завършва училище. Завършила е и курс по фризьорство в престижна институция.

Височина и тегло на Deniece Cornejo

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Deniece Cornejo е висока 5 фута 6 инча и тежи около 55 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има черни очи.  Дениес Корнехо

Deniece Cornejo Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Deniece Cornejo? Тя изнесе и презентации в редица институции. Тя също така е младежки посланик на Earth Savers, според бюлетина на Манила. Дениес печели добре чрез професионалната си работа. Освен това тя печели пари чрез работата си като модел. Нейната прогнозирана нетна стойност към октомври 2022 г. е около милион (приблизително).

кариера

Deniece е известен моден модел. Според сведенията тя започва кариерата си като моден модел. Тя също участва в модни ревюта на часовници esprit и други конкурси за красота. Deniece също направи своя дебют в колекцията MAC glamour daze. Тя спечели награда в състезание за прическа и моделиране, наречено Fili coop hair & makeup trend през 2012 г. Не само това, но Cornejo беше включен в няколко реклами. Тя е не само модел, но и публичен и мотивационен оратор.

Deniece Cornejo Гадже и срещи

С кого се среща Дениес Корнехо? Също така няма точна информация относно статуса на запознанства или партньор на Deniece към септември 2022 г. Deniece не е женен и няма партньор, според оценките. Освен това тя е наистина отворена жена. Междувременно името й се свързва със Седрик Лий. По-късно Лий беше открит като неин близък приятел. Корнехо също си сътрудничи с редица известни модели и актьори. Ще се постараем да научим повече за личния й живот и ще се свържем с вас възможно най-скоро.

Популярни Публикации