Дени Сирегар - Wiki, възраст, приятелка, нетна стойност, височина, кариера

Дени Сирегар е известен индонезийски писател, активист в социалните медии, медийно лице, онлайн личност, продуцент, писател и предприемач от Медан. Този невероятен човек е добре известен в нацията с невероятните си материали в социалните медии. Освен това той е писател и продуцент. Дени е продуцирал и други филми, включително Sayap-Sayap Patah, според IMDb (2022).

Бързи факти

Истинско име Дени Зулфикар Сирегар.
Също известен като Дени Сирегар.
Професия Автор, политически активист, медийно лице, продуцент, писател, влиятелен човек в социалните медии и предприемач.
Възраст (към 2021 г.) 48 години.
Рождена дата 3 октомври 1973 г. (сряда).
Родно място Медан, Индонезия.
Сегашен адрес Медан, Индонезия.
Зодия Паунд.
Нетна стойност 1,5 милиона щатски долара (приблизително)
Квалификация Завършвам.
Алма матер Реномиран университет.
Етническа принадлежност Смесени.
Националност индонезийски.
Религия Кристиян.
Тегло В килограми: 65 кг
В лири: 143 паунда
Височина Във футове инчове: 5′ 7″

Дени Сирегар Възраст и ранен живот

Дени Сирегар е роден на 3 октомври 1973 г. от родителите си в Медан, Индонезия. Произхожда от добре установено семейство. Дени се придържа към християнската вяра. Дени е на 48 години по дата на раждане (към 2021 г.). На всеки 3 октомври той реже тортата за рождения си ден. Що се отнася до образованието му, той е завършил реномирана институция. След това започва работа като активист в социалните медии.

Височина и тегло на Дени Сирегар

Дени Сирегар е висок 5 фута 7 инча . Тежи приблизително 65 кг. Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Дени Сирегар

Нетната стойност на Дени Сирегар

Колко е нетната стойност на Дени Сирегар? Дени изкарва добре от професионалната си работа в социалните медии. Не само това, но той също генерира пари от продуцентската си работа. Той също така участва в списания и вестници. Той има типичен живот. Смята се, че нетната стойност на Дени е 1,5 милиона долара (приблизително).

кариера

Сирегар е известен активист и автор в социалните медии. Той също така е участвал в редица аудио програми. Той винаги е ангажиран в социалните медии като активист в социалните медии. Официалните му акаунти в социалните медии имат хиляди последователи. Работил е с редица известни подкастъри и активисти в социалните медии. Дени е не само продуцент, но и писател. Той също така продуцира редица филми, включително Marley (2022), Sayap-Sayap Patah (2022) и други. Нека да спомена също, че той е автор на сюжета за филма на Марли. Той е сътрудничил с много известни музиканти през цялата си развлекателна кариера.

Освен това той е загрижен най-вече за своята интернет кариера. Denny Siregar Production също се контролира от него. Според CNN Дени Сирегар, „потенциален студент терорист“, е бил прегледан от Полда Метро Джая през януари 2022 г. Той също така участва в разговори на религиозни и мазхабски теми.

Дени Сирегар Приятелка и запознанства

С кого се среща Дени Сирегар? Има няколко опасения относно съпругата и семейното му положение в интернет. Дени, според медиите, е женен. Той обаче не дава никаква информация за съпругата или приятелката си. Дени сподели и няколко снимки с приятелите си в социалните мрежи. Освен това отказва да споделя каквато и да е информация за децата си. Нашите експерти ще проучат личния му живот и ще се свържат с вас възможно най-скоро.

Популярни Публикации