Деметрия Обилор- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, гадже, срещи

Деметрия Обилор е най-известна с ролята си на водеща на Traffic Ensemble в Channel 8 на ABC. Деметрия Обилор нашумя през 2017 г. с овластяващия си отговор на ударите по тялото на зрителя.

Бързи факти

Пълно име: Деметрия Обилор
Дата на раждане: 29 март 1991 г
Възраст: 30 години
Хороскоп: Овен
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Диамант
Щастлив цвят: червен
Най-доброто съвпадение за брак: Лео
Пол: Женски пол
Професия: котва,
Държава: Америка
Височина: 5 фута 3 инча (1,60 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 1 милион долара - 5 милиона долара
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Родно място Канзас Сити,
Националност американски
Етническа принадлежност смесен
Религия Кристиян
образование Университет на Канзас
Братя и сестри Узома, Икена и Келечи Обилор

Биография на Деметрия Обилор

Деметрия Обилор е родена в Канзас Сити, Мисури на 29 март 1991 г. В момента е на 30 години и е гражданин на Съединените американски щати. Тя е от смесен етнически произход и е родена под знака на Овен. Освен това тя е нигерийска дъщеря на немско-литовско-руска майка. Тя има трима братя: Узома, Икена и Келечи Обилор.

Тя и семейството й се преместват в Лас Вегас през 2005 г., по време на последната й година в гимназията. Освен това в интернет или медиите няма информация за имената на родителите й или ранните детски години. Обилор се записва в обществения колеж на окръг Джонсън в Канзас през 2009 г. Тя се прехвърля в университета в Канзас година по-късно и завършва през 2012 г. с бакалавърска степен по телевизионна журналистика.  Деметрия Обилор възраст

Деметрия Обилор

Височина и тегло

Тя е висока 5 фута 3 инча и тежи приблизително 62 килограма. Има тъмна черна коса и черни очи. Освен това няма допълнителна информация за измерванията на тялото на Деметрия.

кариера

По отношение на професионалната си кариера тя започва, като работи за KUJH, студентската телевизионна станция на Университета в Канзас. Освен това тя ще управлява аудио таблото и телесуфлера за новинарски предавания, както и ще предоставя специални актуализации на новини, които включват вестника на кампуса, The Daily Kansan. Освен това тя работи близо година и половина. По-късно в кариерата си тя работи за KSHB-TV. Тя работеше като репортер на трафика там. Освен това тя се премести в Лас Вегас и започна работа за KLAS-TV. Тя работи в мрежата до октомври 2017 г. След три години в Лас Вегас тя се премества в Далас, за да работи в WFAA.

Тъй като тя подписа двугодишен договор с новинарската станция WFAA като водеща на ансамбъла и домакин. Освен това е работила за новинарската станция като репортер по трафика за сутрешното шоу на WFAA, „Daybreak“. Животът й в Далас обаче не е толкова лесен, колкото се е надявала. Освен това, тя се сблъска с расов и срамуващ тормоз. След като приключи двугодишния си договор с WFAA, тя избра да не го подновява и обяви напускането си на 18 септември 2019 г. В момента работи като журналист на свободна практика, след като напусна новия канал на WFAA.

Деметрия Обилор Нетна стойност

Тя печели уважаван живот от професионалната си работа. Няма налична информация за нетната стойност на Деметрия Обилор. Съобщава се, че нетната й стойност е между 1 и 5 милиона долара, според онлайн източници.

  Деметрия Обилор нетна стойност

Деметрия Обилор

Деметрия Обилор Гадже, Запознанства

Тя е необвързана и неомъжена. Освен това няма информация за предишните й връзки в медиите или в интернет.

Веднъж водещата на новините беше въвлечена в спор, в който зрител, Ян Шед, я засрами с тялото си през 2017 г. Много хора я защитиха в социалните медии. Телевизионният водещ изрази благодарност на обществеността за подкрепата.

Популярни Публикации