Деметрия Маккини- Wiki, възраст, етнос, съпруг, височина, нетна стойност, кариера

Деметрия Маккини, често известна като Деми или Дий Ди Маккини, е награждавана актриса и прекрасна вокалистка. Тя се появява в различни театрални представления в допълнение към ролята си на Джанин Пейн в House of Payne на Тайлър Пери, популярна комедия на TBS.

Meet the Browns, Why Did I Get Married, The Mountaintop и Dreamgirls са само някои от добре познатите предавания, в които тя участва. В момента тя има повтаряща се роля в Devious Maids на Lifetime и участва в The Rickey Smiley Show по TV One.

Бързи факти

Празнувано име: Деметрия Маккини
Истинско име/пълно име: Деметрия Даян Маккини
Пол: Женски пол
Възраст: 42 години
Рождена дата: 27 август 1979 г
Родно място: Албакърки, Ню Мексико, САЩ
националност: американски
Височина: 5 фута 8 инча
Тегло: 55 кг
Сексуална ориентация: прав
Семейно положение: единичен
Съпруг/съпруг (име): N/A
Деца/деца (син и дъщеря): Да (Кайро)
Запознанства/гадже (име): N/A
Лесбийка ли е Деметрия Маккини?: не
Професия: Актриса, певица, автор на песни
Заплата: N/A
Нетно състояние през 2022 г.: 4 милиона долара

Биография на Деметрия Маккини

Деметрия Маккини е роден на 27 август 1979 г. в Албакърки, Ню Мексико. Деметрия е израснала в домакинство на военни и е трябвало да пътува редовно по целия свят, така че се е научила бързо да се приспособява към новите ситуации. Гимназията Форт Уолтън Бийч беше нейната алма матер.Въпреки това, на 17-годишна възраст, бедствието се случва, когато тя остава без дом, след като бяга от майка си и втория си баща, които редовно я малтретират сексуално. Трагичните събития от късното й юношество не я възпират да преследва ранните си амбиции. Деметрия винаги се е интересувала от драма като дете, така че тя отиде в Okaloosa Walton Community College, за да го преследва. Тя участва в редица театрални постановки, докато е в колежа, както извън, така и вътре в колежанската верига.

Въпреки това, тя не завърши дипломата си, защото беше привлечена от други шансове, един от които беше г-н Тайлър Пери. Г-н Пери я забеляза в турне на продукцията на The Woman I Am Today, което тя смята, че е момент, определящ кариерата й. Деметрия е от афро-американски етнос и от американска националност. Тя е висока 5'8 инча и тежи 55 кг.

Деметрия Маккини Възраст, височина, тегло

Деметрия Маккини е родена на 27 август 1979 г. и е на 42 години към 2022 г. Нейната височина е 5 фута 8 инча и тежи 55 кг.

Кариера на Деметрия Маккини

Деметрия Маккини големият пробив идва от ролята й на Джанин Шелтън в комедията на TBS „Домът на Пейн на Тайлър Пери“, която изпълнява от 2006 до 2012 г. Тя си осигури роли в „Daddy’s Little Girls“ и „Standing Reign“ година по-късно. Drop Dead Diva като Lisa, Devious Maids като Natasha Jones, Let’s Stay Together като Shauna и Saints and Sinners като Tamara Austin Calloway са някои от филмите и програмите, в които тя се появява. През 2017 г. тя издава албума Officially Yours, който е преломен момент в нейната музикална кариера. Оттогава тя е записала редица сингли, включително Is This Love, Trade It All и Take Away This Love, за да назовем само няколко.

  Деметрия Маккини

Нетната стойност на Деметрия Маккини

Деметрия Маккини е натрупала значително състояние в резултат на своята актьорска и музикална кариера. Тя има нетна стойност от 4 милиона долара към октомври 2022 г. В сравнение с певческата си кариера, тя е натрупала по-голямата част от богатството си чрез актьорство. Що се отнася до парите, Деметрия е проницателна. Според източници тя е направила значителни инвестиции в частни имоти, за да защити финансовото си бъдеще и това на единствения си наследник Кайро.

Деметрия е млада, амбициозна и трудолюбива дама, която отказва да приеме „не“ като отговор. Тя отказва да позволи на нещата да я съборят или да я накарат да се откаже от стремежите си. Тя има упорит характер, на който много хора се възхищават. Много от младите почитателки на Деметрия Маккини я виждат като вдъхновение. Тя ги учи как да използват силата си и как просто да се развиват като жени.

Деметрия Маккини Съпруг, брак, деца

Деметрия има 19-годишен син, с когото забременя. Според запознати бременността била неочаквана, но тя я прегърнала и използвала, за да се мотивира да работи повече за бебето си. Кайро е името на атрактивното й дете, което прави музикална кариера.

Деметрия е самотна жена, която никога не се е омъжвала. Тя беше сгодена за Роджър Боб през 2016 г., но тя отмени сватбата им през същата година, когато бяха сгодени. Няма информация защо Роджър и Деметрия са прекратили връзката си. В момента е необвързана и с чиста сексуална ориентация. Деметрия и нейният син Кайро в момента живеят в Атланта, Джорджия.

Популярни Публикации