Демет Оздемир- Нетна стойност, Wiki, Възраст, Гадже, Запознанства, Етническа принадлежност, Височина

Демет Оздемир е турски модел, актриса и танцьорка. Демет Оздемир е най-известна с ролята си в телевизионния сериал Erkencis kus като Санем.

Бързи факти

Пълно име: Демет Оздемир
Дата на раждане: 26 февруари 1992 г
Възраст: 29 години
Хороскоп: Риби
Късметлийско число: 4
Щастлив камък: Аквамарин
Щастлив цвят: Морско зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Рак, Скорпион
Пол: Женски пол
Професия: актриса
Държава: Турция
Височина: 5 фута 2 инча (1,57 м)
Семейно положение: единичен
Разделям Може ли яман
Нетна стойност милион до милиона
Цвят на очите тъмно кафяво
Цвят на косата тъмно кафяво
Размер на тяло 32-26-33
Родно място Коджаели,
Националност Тюркоаз
Етническа принадлежност бяло
Религия християнството
Майка Айсен Сенер
Братя и сестри 2(брат и сестра) Volkan Özdemir Derya Özdemir

Биография на Демет Оздемир

Демет Оздемир е родена в Коджаели, Турция на 26 февруари 1992 г. Тя ще бъде на 28 години през 2020 г., родена под астрологичния знак Риби. Демет е от турска националност и бял (близкоизточен) етнос. Що се отнася до личния й живот, тя е най-малкото дете в семейството си. По същия начин, когато тя беше на седем години, родителите й се разведоха.

След развода си те се преместиха в Истанбул с майка й и братя и сестри. Демет е дъщерята на майката, Айсен Сенер. По същия начин тя има двама братя и сестри, Волкан Озденмир и Дерия Озденмир. По същия начин, когато става въпрос за нейното образование, няма много налична информация.Демет Оздемир Височина, Тегло

Демет Оздемир е прекрасна и чаровна жена. Тя има стройно и извито тяло. Оздемир е висок 5 фута и 6 инча. Тя тежи около 56 кг. Размерите на тялото й са 32-24-33 инча. Освен това тя все още не е разкрила другите си телесни измервания. Тя обаче има чифт тъмнокафяви очи и тъмнокафява коса. Тя също има очарователна личност.

  Демет Оздемир

Височината на Демет Оздемир (Източник: Pinterest)

кариера

Поглеждайки назад към кариерата си, тя започва като резервна танцьорка за Bengü и по-късно се присъединява към танцовата група Efes Kzlar. След това Оздемир се появява в музикалния видеоклип на Мустафа Сандал Ateş Et ve Unit. Скоро след това тя беше избрана в новия сериал на Fox Sana Bir Sr Vereceim, заедно с първия си партньор Ekin Koc, като Aylin, герой с електрическа енергия. По-късно тя изигра Айла в Kurt Seyit ve ura и играе Демет във филма Tut Sozunu. По подобен начин тя изобразява Асл в сериала на Star TV Cilek Kokusu. По подобен начин Оздемир се появи в музикалното видео на Bengü Hodri Meydan.

По подобен начин от 2018 г. до 2019 г. тя участва в ролята на Санем в турския романтичен комедиен сериал Erkenci Kuş (Early Bird) с Джан Яман. За ролята си в този сериал тя получи наградата за най-добра актриса на Murex d’Or през 2019 г. в Ливан. През ноември 2019 г. тя беше обявена за посланик на марката Pantene Turkey. В момента Здемир играе ролята на Зейнеп в Doduun Ev Kaderindir (Моят дом, моята съдба) заедно с Брахим Челиккол. Шоуто е продуцирано от OG Medya и режисирано от Cagr Bayrak. Премиерата е по TV8 на 25 декември 2019 г. Историята е базирана на романа на д-р Гюлсерен Будайколу Camdaki Kz.

Демет Оздемир Нетна стойност

Демет Оздемир нетната стойност се оценява на между 1 и 5 милиона долара към октомври 2022 г. По същия начин през 2019 г. тя беше номинирана за награда „Златна пеперуда“ за най-добра актриса в романтична комедийна поредица Erkenci Kus. Erkenci Kus също беше номиниран за най-добра телевизионна двойка (2018). Джан Яман (актьор) спечели най-добра актриса в телевизионна комедия през 2018 г. и най-добра актриса в телевизионна комедия през 2016 г.

Демет Оздемир Гадже, Запознанства

Демет Оздемир в момента е необвързана и не е доволна от връзката си. Преди това е имала връзка с Джан Яман. Те имат страхотна връзка помежду си. Те обаче се разведоха след няколко години.

Популярни Публикации