Delli Boe- Биография, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, срещи

Дели Бое е певец, рапър и композитор със силни последователи в социалните медии. Delli Boe е най-известен с официалния музикален видеоклип към песента му Bisexual Problems. Знайте всичко за Delli Boe- Биография, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, срещи

Бързи факти

Пълно име: Дели Бое
Дата на раждане: 29 ноември 2000 г
Възраст: 21 години
Хороскоп: Стрелец
Късметлийско число: 6
Щастлив камък: Тюркоаз
Щастлив цвят: портокал
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей
Пол: Мъжки
Професия: певец, текстописец, рапър, TikTok Star, YouTuber
Държава: елен
Семейно положение: единичен
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Белиз
Националност американски

Дели Бое Биография

Дели Бое е роден на 29 ноември 2000 г. на тази планета. Той е роден в Белиз и е израснал в калифорнийската столица Сакраменто. В момента е на двадесет години и е зодия Стрелец. Няма информация за неговия ранен живот, семеен произход, младост или настойници. Освен това той не е разкрил информация за образователната си кариера. Въпреки това, предвид възрастта му, той може да е наскоро завършил гимназия.

Височина и тегло на Дели Бо

Той стои на респектираща височина и е с обикновено телосложение. Въпреки това, той не е разкрил нито ръста, нито теглото си. Освен това допълнителните му физически измервания не са налични в момента. Той поддържа здрава и здрава фигура през целия си живот. Освен това той има тъмнокафяви очи и естествена черна коса. Въпреки това, той често боядисва косата си в различни нюанси.кариера

Дели е YouTuber, композитор, рапър, певец и артист на професионално ниво. Неговият официален музикален видеоклип към Bisexual Problems е най-известната му работа. Освен това той дебютира с песента си в YouTube през август 2018 г. „Killumantii“ отговори с ДА!! към снимка в Instagram, на която седи във фоайето на Warner Music Group.

Освен това той се присъедини към своя акаунт в Twitter „@Delliboe_“ през април 2017 г. Неговият акаунт в Instagram, „@delliboe“, натрупа над 153 хиляди последователи. По същия начин в своя акаунт в TikTok той е натрупал над 1,5 милиона последователи и над 28,8 милиона харесвания.

Сред най-новите му видеоклипове в TikTok е „#дует с Авани, харесва ми, но кога хората ще започнат да ме тагват? Минаха десет месеца! „Сладък ли съм?“, „Какво е това?!?“, „Хей, екип Дели, „Как е денят ви??“, „Рапиращи задници Tik Tokers“, „ДНЕШНОТО НАСТРОЕНИЕ!!“, „ЦЯЛА ПАРТИЯ ЧОПИ!?? ', '#fyp???', 'ЦЯЛА ПАРТИЯ ЧОПИ!?? #fyp #duo #viral @kiddokenn’ и множество други хаштагове.

Нетната стойност на Дели Бо през 2022 г

Нетното състояние на Дели Бо е около 2 милиона долара към октомври 2022 г. тя е спечелила значителна сума пари през кариерата си. Нейният основен източник на приходи може да са нейните изпълнения в социалните медии. Тя обаче не е разкрила публично нетната си стойност или печалби.

Дели Бое Гадже, Запознанства

По отношение на сексуалната ориентация, неговият музикален видеоклип „Bisexual Problems“ демонстрира, че той е бисексуален. По отношение на романтичния му живот, той е потенциално необвързан в момента. Той все още не е излизал публично с никого. Предишната му история на запознанства е неизвестна, тъй като той никога не я е обсъждал. В момента обаче той съсредоточава усилията си върху развитието на професията си в социалните медии.

Популярни Публикации