Дейзи Делакроа - Wiki, възраст, гадже, нетна стойност, височина, кариера

Дейзи Делакроа е известен американски модел за възрастни. Тя е добре позната сред хилядите си последователи в социалните мрежи. Тя редовно споделя свои снимки в зашеметяващи бикини. От няколко години тя работи като модел за възрастни.

Бързи факти

Пълно истинско име Дейзи Делакроа
Псевдоним Дейзи
Популярни за Съдържание за възрастни за Onlyfans
Възраст (към 2022 г.) 20-25 години.
Професия Модел за възрастни
Дата на раждане В ч/б 1997-2001г
Място на раждане Америка
Сегашен адрес 2797 El Camino Real, Redwood City CA.
образование Завършвам
Име на училище Местна гимназия
университет Държавен университет
Нетна стойност 0k USD
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Религия християнството
Зодия Не се знае
език Английски
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 6″
Тегло (прибл.) В килограми: 55 кг

Възраст и ранен живот на Дейзи Делакроа

Нейните родители са я родили. Единствената информация, която имаме за нея е, че тя в момента живее на 2797 El Camino Real, Redwood City, CA. Изглежда, че е на възраст между 20 и 25 години. Посетете ни по-късно, за да научите повече за нейното образование, тъй като може да актуализираме образователната й структура по-късно, ако тя го разкрие в медиите.

Височина и тегло на Дейзи Делакроа

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Дейзи Делакроа е висока 5 фута 6 инча и тежи около 55 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е руса и има сиви очи.  Дейзи Делакроа

Нетната стойност на Дейзи Делакроа

Колко е нетната стойност на Дейзи Делакроа? Дейзи Делакроа работи като бикини бариста в Pink Pantherz Espresso в Redwood City. Тя изкарва добре от всички свои професии, независимо дали са модел или бикини бариста. Тя харчи парите си за провокативни бикини, татуировки, козметика и различни други луксозни артикули. Дейзи не е разкрила дали има луксозен автомобил или не, но се смята, че има нетна стойност от 0 000 USD.

кариера

Дебютният TikTok видеоклип на Daisy Delacroix беше качен на 10 август 2021 г. Дебютният й TikTok видеоклип имаше над 3K гледания. След това тя стана активна в привличането на възрастна публика със своето видео в TikTok, на което носи бикини и други неща. След това тя мигрира към Onlyfans, където започва да предлага своите мръсни неща срещу заплащане. Сега тя таксува 20 долара всеки месец за своите материали на Onlyfans. В момента тя има 691 абонати в акаунта си Onlyfans. Освен че е сензация в социалните медии, Дейзи работи и като бикини бариста. Всеки знае, че бикини бариста е барман, който сервира напитки, докато носи бикини.

Дейзи Делакроа Гадже и срещи

С кого се среща Дейзи Делакроа? Дейзи Делакроа, възрастен модел, е заета да забавлява своите почитатели от мъжки пол на страницата си Onlyfans. Тя не е започнала романтична връзка с някой от нейните колеги-модели. Тя избягва да обсъжда чувствата си с който и да е от абонатите мъже на Onlyfans. Тя просто обича да забавлява мъжете с нахалното си тяло и зрелите способности на модел. Тя представи своите пикантни неща, които обикновено привличат много внимание. Дейзи най-вероятно е получила няколко любовни предложения от мъже около нея от началото на кариерата си на модел.

Популярни Публикации