Дейвийон Никсън - Wiki, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, срещи

Дейвид Никсън е защитна игра за Каролина Пантърс от Националната футболна лига. Дейвийон Никсън преди това е посещавал Айова Уестърн и е избран от Пантерите в петия кръг (общо 158-и) на Драфта на НФЛ за 2021 г.

Бързи факти

Пълно име: Дейвид Никсън
Дата на раждане: 13 декември 1998 г
Възраст: 23 години
Хороскоп: Стрелец
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Тюркоаз
Щастлив цвят: портокал
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей
Пол: Мъжки
Професия: NFL играч
Държава: Америка
Височина: 6 фута 3 инча (1,91 м)
Семейно положение: по отношение
Запознанства Lyric Ver
Заплата 11 000 долара
Родно място Кеноша, Уисконсин
образование Indian Trail High School

Дейвийон Никсън Биография

Дейвид Никсън е роден в Кеноша, Уисконсин, на 13 декември 1998 г. и е израснал там. Той е 23-годишен мъж. Посещава гимназия и академия Indian Trail и е баскетболист и футболист.

 Възрастта на Дейвийон Никсън

Дейвид НиксънВисочина и тегло на Дейвийон Никсън

Той е висок 6 фута 3 инча и тежи приблизително 313 паунда. Има тъмнокафяви очи и черна коса.

Професионален живот на Дейвийон Никсън

Никсън беше обявен за 2020 Big Ten Defansive Lineman на годината, Defensive Player of the Year и First Team All-Big Ten (2020).
През своя първокурснически сезон в Айова Уестърн той записа пет чувала и девет борби за загуба. По същия начин, след като се квалифицира да играе футбол в Дивизия I, той носи червена фланелка за първия си сезон в Айова.

През този сезон той се появи във всичките 13 мача на Hawkeye, като записа 29 битки, 5,5 борби за загуба и три сака. Той е добре известен с разрушителната си игра и изключителни технически способности и е отличен както в играта с бягане, така и с пас.

Daviyon Nixon Net Worth

Очаква се Никсън да спечели поне 0 000 като новобранец, ако влезе в списъка. Това се равнява на приблизително 000 на седмица. Освен това, ако договорът му не е гарантиран (в резултат на избора му в петия кръг), той има гарантиран бонус за подписване от поне 0 000.

Освен това новодошлите, избрани в кръга от четвърти до седми, са добре компенсирани. Очаква се техният четиригодишен договор да бъде на стойност малко над 3 милиона долара. Скалата на заплащане за петия кръг е между 0 000 и 0 000.

Дейвийон Никсън Гадже, запознанства

На 3 май 2021 г. Лирик Вер, жител на Кеноша, написа във Facebook, Всъщност тази сутрин се събудих до Каролина Пантера, Дейвийон Никсън. Заради емоджито на сърцето в квадрат, последователите на Никсън предположиха, че отбранителната техника е във връзка.

Това далеч не е първият път, когато приятелството им е признато. Вер е до новобранеца от НФЛ от дните му преди драфта. Тя също го сподели във Facebook, за да изрази поздравленията си за дебюта на гаджето си в NFL. Никсън не се появи на страницата на Ver до 22 ноември 2020 г., така че статусът на запознанства на двойката не е известен.

На този ден тя публично декларира любовта си към футболиста, като публикува видео в Instagram с надпис „В случай, че сте го пропуснали, Дейвийон Никсън, за момента на тъчдаун, горда приятелка.

На Националния ден на приятелката през 2020 г. поддръжниците на Никсън го чуха за първи път да използва термина приятелка. Бях до ада и обратно с това момиченце, честит национален ден на приятелката, пише DT от името на Вера.

Популярни Публикации