Дейвид Влас- Биография, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, срещи

Давид Влас е предприемач и медийна личност, базирана в Съединените щати. Дейвид Влас е добре известен в YouTube със съдържанието си за всички неща в Pokemon Go. Знайте всичко за Дейвид Влас- Биография, възраст, височина, нетна стойност, гадже, запознанства

Бързи факти

Пълно име: Давид Влас
Пол: Мъжки
Професия: Личност в социалните медии и предприемач
Държава: Америка
Височина: 6 фута 2 инча (1,88 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 1,6 милиона долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Америка
Националност американски

Дейвид Влас Биография

Давид Влас е роден в Съединените американски щати на 20 август 1999 г. В момента е на 21 години. Той е от американска националност и е роден под зодия Лъв. Етническият му произход е неизвестен. Тя не е разкрила своето образование или учебни дейности във връзка с ранния си живот. Тя цени поверителността в личния и семейния си живот.

Дейвид израства, гледайки много видеоклипове в YouTube и се вдъхновява от няколко успешни потребители на YouTube. Той обаче напусна гимназията и започна да преследва мечтата и страстта си.Височина и тегло на Давид Влас

Тайлър Шраге е висок 5 фута 11 инча. По същия начин другите му измервания на тялото, като тегло, размер на гърдите, размер на талията и размер на бедрата, в момента не са налични. Освен това той притежава отлично телосложение и изключително привлекателно и красиво лице. Тайлър е чернокож мъж с кафяви очи и черна коса.

кариера

На 27 октомври 2015 г. Дейвид стартира канала в YouTube. Той започна да качва видеоклипове за игри като „Clash Royale“ и „Pokémon GO“. По същия начин той започна да качва видеоклипа във „Fortnite: Battle Royale“, което увеличи популярността на Дейвид в социалните медийни платформи. „Guess The Gun Sound Money Challenge In Fortnite Battle Royale“ е един от най-популярните видеоклипове в канала му с над 14 милиона гледания. По същия начин, Destroying My Little Brother’s iPhone & Purchasing 100 Replacements събра над 9 милиона гледания. Освен това, „Изхвърлени от аркада за спечелване на мега джакпоти“ и „Отключете всеки iPhone с нов таен бутон“ са натрупали съответно над 7 милиона, 6,5 милиона и 6 милиона гледания.

Освен тях, Дейвид е ментор на много YouTubers. Дейвид стартира и втори канал в YouTube, наречен „DavidVlasBusiness“. Той учи как да печелите пари в YouTube чрез този канал, който в момента има над 33,9 хиляди абонати. Неговият уебсайт, „YouTube Compilation Machine“, включва различни курсове за това как да създавате компилационни видеоклипове.

Той е активен и в други социални медийни платформи. Неговите мениджъри в Instagram @david vlas са натрупали над 88 хиляди последователи. Тя е добре известна в Instagram с публикуването на автопортрети, снимки от пътувания и други изображения, свързани с живота.

Нетната стойност на Дейвид Влас през 2022 г

Дейвид Влас несъмнено печели добре от кариерата си в социалните мрежи. Нейният основен източник на приходи е YouTube. Дейвид Влас струва 1,6 милиона долара към 2022 г . Той е натрупал значителна сума пари чрез приходите си, което му позволява да посреща основните си нужди.

Давид Влас Гадже и запознанства

Що се отнася до личния му живот, той в момента има връзка. Той сподели снимка с любовта си по случай Коледа през декември 2020 г. Той обаче не е светнал името на приятелката й. Освен това той не е разкрил нито една от предишните си връзки. Той успя да запази нисък профил в личния си живот. В резултат на това той е потаен човек, когато става въпрос за личния му живот.

Популярни Публикации