Дейвид Стакстън- Нетна стойност, биография, възраст, срещи, височина, кариера

Дейвид Стакстън е известен норвежки актьор, модел, личност от телевизионни предавания, медийно лице и интернет сензация от Осло. Той стана известен в страната с ролята си на Magne Seier във филма на Netflix „Ragnarok“.

Той участва и в двата сезона на „Ragnarok“. Освен това той се появява в норвежкия драматичен уеб сериал „Skam“. Невероятната му игра привлича вниманието на публиката. В тази статия ще обсъдим уикито на Дейвид, възрастта, биографията, кариерата, фактите и много повече.

Бързи факти

Пълно истинско име Дейвид Александър Сьохолт.
Познат като Дейвид Стакстън.
Възраст (към 2020 г.) 21 годишен.
Професия Модел, актьор и медийно лице.
рожден ден 22 ноември 1999 г.
Място на раждане Роли, Северна Каролина, САЩ.
Зодия Стрелец.
Сегашен адрес Осло, Норвегия.
образование Завършил гимназия.
Алма матер Местно частно училище.
Националност норвежки.
Етническа принадлежност Бяло.
Нетна стойност 1 милион долара
Височина (прибл.) Във футове инчове: 6’ 1’’
Тегло (прибл.) В килограми: 79-83 кг
Отличителни черти Светла кожа, трапчинки по бузите и копринена коса.
Цвят на очите Син.
Цвят на косата Светлокафяво.
Дължина на косата индийски.
Религия Кристиян.

Биография на Дейвид Стакстън

Дейвид Стакстън е роден на 22 ноември 1999 г. в Роли, Северна Каролина, САЩ. Израства в Осло, Норвегия. David Alexander Sjholt е пълното му име.Записва се в местно училище, за да завърши основното си образование. Има завършено средно образование. Давид щеше да е студент в престижен университет, ако беше учил. За висшето му образование обаче нямаме информация.

Hanne Sjholt (майка) и Jan-Ove Sjholt (баща) раждат Stakston (баща). Родителите му винаги са го насърчавали да преследва кариера в развлекателната индустрия и никога не са му поставяли никакви ограничения.

  Дейвид Стакстън

Дейвид Стакстън с кучето си (Източник: Instagram)

кариера

Дейвид прави своя дебют във филмовата индустрия през 2015 г. Той играе Магнус Фосбакен в норвежкия драматичен уеб сериал Skam. Джули Андем излезе с идеята. Той се появи на екрана заедно с Улрике Фалх, Жозефин Фрида Петерсен и Иман Мескини. По-късно същата година той се появява в телевизионното шоу „Gullruten“.

През 2020 г. той се появи във фентъзи драматичния сериал на Netflix „Ragnarok“, създаден от Адам Прайс и Емили Лебех Каае. Заедно с Herman Tmmeraas и Jonas Strand Gravil, той играе главната роля на Magne Seier.

Henriette Steenstrup, Jeppe Beck Laursen, Emma Bones, Theresa Frostad Eggesb, Tani Dibasey, Gslirn Gararsson, Synnve Macody Lund и други също се появяват във филма „Ragnarok“. През 2020 г. той се появява в късометражния филм Vil Ni ka Mera.

Дейвид Стакстън Нетна стойност 2022 г

Колко струва нетната стойност на Дейвид Стакстън? Дейвид изкарва добре от актьорската си кариера. Той би спечелил приблизително 60-70 000 USD (приблизително) от филмите си. Освен това той е добре компенсиран чрез спонсорство. Нетното състояние на Дейвид Стакстън се оценява на 1 милион долара към 2022 г.

Дейвид Стакстън Гадже и запознанства

С кого се среща Дейвид Стакстън? Дейвид Стакстън е талантлив млад актьор. Неговите фенки са във възторг да научат за новата му приятелка. Има връзка с известната актриса Вилде Хелеруд. В социалните мрежи двамата могат да бъдат видени заедно. Двамата живеят щастливо заедно от около 3-4 години.

Факти

  • В свободното си време той обича да играе и да се разхожда с домашното си куче.
  • Дейвид често пътува до различни места със своите колеги във филма.
  • На снимките си той обича да прави муцунки.
  • Стакстън беше привлечен от актьорството още от началното училище.
  • Дейвид е изнасял речи на премиерите на своите филми.
  • Според докладите, той полага много работа за ролята на Magne Seier във филма Ragnarok.

Популярни Публикации