Дейвид Пиърс- Wiki, възраст, приятелка, нетна стойност, етнос, височина, кариера

Дейвид Пиърс е американски продуцент и престъпник. Той е известен със създаването на холивудски филми. Самоличността му на престъпник беше оповестена публично, когато беше арестуван на 17 декември 2021 г. по обвинения в убийството на две жени, Кристи Джайлс и Марсела Кабралес Арзола, през ноември 2021 г.

Бързи факти

Рождено име Дейвид Пиърс
Популярно име Дейвид, Дейв Пиърс
Дата на раждане 17 февруари 1979 г
Възраст (към 2022 г.) 43 години
Популярни за Убийство на Кристи Джайлс и Марсела Кабралес-Арзола чрез свръхдоза наркотици
език Английски
Училище Местна гимназия
образование Завършвам
Професия Продуцент
Националност американски
Етническа принадлежност Колумбийски (не е потвърдено)
Място на раждане Вашингтон, окръг Колумбия, САЩ
Сегашен адрес THE
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5'10
Тегло (прибл.) В килограми: 82 кг

Възраст и ранен живот на Дейвид Пиърс

Дейвид Пиърс беше роден на 17 февруари 1979 г , във Вашингтон, окръг Колумбия, САЩ . Той е на 43 години и цял живот е живял в Холивуд. В Linkedin той не е разкрил образованието си. По-късно ще бъде разкрито повече за неговото детство и училище.

Височина и тегло на Дейвид Пиърс

Дейвид Пиърс е висок 5 фута 10 инча . Тежи приблизително 82 кг. Той има прекрасни топли кафяви очи и кафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Дейвид Пиърс

Нетната стойност на Дейвид Пиърс

Колко е нетната стойност на Дейвид Пиърс? Професията на Дейвид не му осигурява значителна заплата. Текущата му нетна стойност е неизвестна. Когато беше задържан и изправен пред съда, той беше осъден на затвор срещу гаранция от 3,4 милиона долара. Адвокатът на Дейвид, Джейкъб Глукман, разкри, че неговото събитие на свободна практика, организиращо работа, не е било добре платено. По това време Дейвид поиска от съда да намали гаранцията му.

кариера

Работил е като продуцент и дори като актьор в няколко продукции. Въпреки че открихме неговата информация в IMDB, не можем да потвърдим дали това е страницата на Дейвид Пиърс в IMDB. Включихме малко информация за него от неговия IMDb по-долу. Открихме също, че той е работил като организатор на събития на свободна практика и не е изкарвал много пари от работата си като организатор на събития. Определя се като партиен агитатор.

Дейвид Пиърс Гадже и запознанства

С кого се среща Дейвид Пиърс? Преди да влезе в затвора, Дейвид Пиърс е бил обвързан с много жени. Оттогава той е идентифициран като изнасилвач, който е обвинен в две обвинения за насилствено изнасилване, едно престъпление за изнасилване на жертва в безсъзнание или спяща жертва и едно престъпление за сексуално проникване с чужд обект. Две жени, Кристи Джайлс и Хилда Марсела Арзоле, починаха в резултат на лудия манталитет на Дейвид като изнасилвач.

Дейвид беше на парти в склад в Лос Анджелис с Кристи и Марсела. Според източници, Кристи е починала в резултат на множествена интоксикация с наркотици, докато Кабралес е починал в резултат на множествена органна недостатъчност и интоксикация с множество лекарства.

Кристи е починала в резултат на смъртоносна комбинация от кокаин, фентанил и кетамин, според констатациите на съдебния лекар на окръг LA. Всички тези анестетици се използват рутинно от ветеринарите и също така се злоупотребяват като развлекателни вещества. GHB (гама-хидроксибутиратна киселина), често известен като наркотик за изнасилване, е открит в нейната система.

Хилда има положителни тестове за наркотици за кокаин, MDMA и други вещества. Твърди се, че след предателството Дейвид им е дал всички тези лекарства. Маскиран мъж остави безжизнените трупове на двете жени пред болницата в Южна Калифорния в Кълвър Сити и болницата Kaiser Permanente West Los Angeles. И докато момичетата пристигнат в болницата, и двете са мъртви.

Популярни Публикации