Дейвид Муир- Wiki, възраст, височина, етническа принадлежност, нетна стойност, връзка, кариера

Дейвид Дейвидсън Джейсън Муър е добре позната знаменитост, която е активна в развлекателната индустрия от 1995 г. насам. Той си е направил име като журналист и е водещ и управляващ директор на ABC World News Tonight. Дейвид също е съ-водещ на списание ABC News 20/20. Освен това той се утвърди като виден журналист, като спечели награда Еми. Дейвид е журналист повече от десетилетие и е отразявал почти всяка голяма история в света. В момента той е водещ на ABC World News Tonight. Освен това, според Nielsen Media Research, той е най-гледаният водещ на новини.

Бързи факти

Истинско име Дейвид Мюър
Псевдоним Дейвид
Известен като журналист
Възраст 47-годишен
рожден ден 8 ноември 1973 г
Родно място Сиракюз, Ню Йорк, САЩ
Зодия Скорпион
Етническа принадлежност Бяло
Националност американски
Религия християнството
Височина 5 фута 10 инча
Тегло 74 кг
Измервания на тялото N/A
Размер на бицепса N/A
Цвят на очите черен
Цвят на косата Сиво-Черно
Номер на обувка N/A
Приятелка/запознанства N/A
Съпруг N/A
Нетна стойност 20 милиона долара
Марки N/A
Хоби Писане, посещение на места

Колко висок е Дейвид Мюър?

Дейвид Мюър е от американски произход и етническата му принадлежност е бяла. Освен това той е вярващ християнин. Роден е под знака на Скорпион. Той поддържа тялото си във форма и здраво, въпреки височината си от 5 фута 10 инча (1,8 м/180 см) и тегло от 74 кг (163 фунта). Неговата сиво-черна коса и черни очи го правят още по-привлекателен.

Височината на Дейвид Мюър (Източник: Instagram)Дейвид Муир Образование

Central Junior-Senior High School Onondaga беше алма матер на Дейвид. През ученическите си години се стреми да бъде телевизионен журналист. Освен това той четеше училищните съобщения всяка сутрин, сякаш бяха новинарска емисия. Той също така събираше хранителни стоки в Wegmans Fairmountas. Работил е и като стажант за Канал 5.

По-късно Дейвид посещава училището по комуникации в парка на Ithaca College. Той получава бакалавърска степен по журналистика през май 1995 г. Мюър също се записва в Института по политическа журналистика към университета в Джорджтаун. Той също така учи един семестър в университета в Саламанка в Испания.

кариера

Започва работа като водещ и репортер за WTVH-TV през 1995 г. В крайна сметка той е обявен за един от най-добрите местни водещи на Сиракуза от Асоциацията на директорите на радио-телевизионни новини и Асошиейтед прес. Междувременно през 2000 г. той работи за телевизия WCVB в Бостън. Той също така получи регионалната награда National Headliner и наградата Edward R. Murrow. Дейвид беше водещ на ABC News, който сега е известен като America This Morning.

Дейвид Мюър е съ-водещ на новинарското списание Primetime от 2006 г. насам. На следващата година той започва да води предаването World News Saturday. Освен това Дейвид отразява войната на Израел през октомври 2016 г. По същия начин той отразява най-тежкото земетресение в страната през октомври 2017 г. и доклада за Украйна през септември 2008 г.

Връзки и дела на Дейвид Мюър

Дейвид не е женен в личния си живот. Освен това се говори, че Дейвид е гей, защото често посещава гей клуб с приятеля си Джио Бенитес. Гео е и журналист. Гео, от друга страна, по-късно се жени за приятеля си Томи Дадарио. Дейвид не е направил публична сексуалната си ориентация. Освен това не е известно дали е женен или има връзка с жени.

Дейвид Мюър Нет Уърт

Професионалната кариера на David Muir му спечели много внимание. По същия начин той е успял да спечели прилична сума пари в допълнение към създаването на име и слава. Той печели средно 5 милиона долара годишна заплата. Освен това Дейвид плати 7 милиона долара за дом в езерото Сканителес. Къщата е 4300 квадратни фута и се намира на приблизително 6 акра. И накрая, нетната му стойност се очаква да бъде 20 милиона долара към октомври 2022 г.

Популярни Публикации