Дейвид Коулман - Wiki, възраст, съпруга, нетна стойност, височина, тегло, етническа принадлежност

Дейвид Коулман е британски спортен анализатор, който от няколко години е репортаж за BBC. Дейвид Коулман също представи спортни чат предавания, наречени футболни тренировки и отчетени олимпийски дейности. Той също беше добре известен със своите Colemanisms или пропуски на езика. По същия начин някои от тях, както и тези на други коментатори, бяха направени в компилация от сатирични книги, наречени „Colemanballs“. Разгледайте повече за биографията, уикито, възрастта, съпругата, теглото, височината, нетната стойност, кариерата и фактите на Дейвид Коулман

Бързи факти

Истинско име Дейвид Коулман
Псевдоним Дейвид
Известен като Водещ на телевизионно шоу
Възраст 94 години
рожден ден 26 април 1926 г
Родно място Олдърли Едж, Чешир, Англия
Знак за раждане Телец
Националност британски
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
Височина N/A
Тегло N/A
Измервания на тялото N/A
Размер на бицепса N/A
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Светлокафяво
Номер на обувка N/A
приятелка Барбара Манинг
Съпруга/съпруга Барбара Манинг
Нетна стойност милион – милиона
Марки N/A
Хоби Четене, пътуване

Биография на Дейвид Коулман, възраст, семейство

Дейвид Коулман е роден на 266 април 1926 г. в Олдърли Едж, Чешир, Англия . Той е роден на ирландски родители. Той е 94 години . Най-близкото му семейство произхожда от графство Корк. Той е британски гражданин. Роден е под знака на Телец.

В момента името му и подробности за родителите му не са налични. По същия начин на този етап не е достъпна информация относно други членове на семейството, като братя и сестри или други. Дейвид пази тайните на личния и семейния си живот и никога не ги е разкривал публично.По отношение на неговия образователен опит и квалификация имената на училищата, средните училища и университетите, които е посещавал, все още не са достъпни. Като се има предвид работата и образованието му, щеше да е завършил и гимназия, и университет.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Дейвид Коулман? Размерите на тялото на Дейвид Коулман, включително височина, тегло, гръдна обиколка, размер на корема, размер на бедрата и всички други пропорции, в момента не са достъпни. Много от тези размери на тялото бяха включени в прегледа, но никога не бяха публикувани. Той обаче имаше средно кафява коса и кафяви очи.

  Дейвид Коулман

Дейвид Коулман позира за снимка Източник: Instagram

Нетна стойност на Дейвид Коулман и социални медии

Колко богат е Дейвид Коулман? Дейвид Коулман нямаше акаунти в социалните мрежи. Той често е избягвал сферата на социалните мрежи. Въпреки това, когато става въпрос за неговите приходи и активи, trendcelebsnow съобщава това той има нетна стойност от милион – милиона от 2022 г.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Дейвид Коулман записва завръщането на Бийтълс от САЩ и общите избори през 1959 г. от Press Association. Коулман беше и спортен анализатор. Той обяви 11 олимпийски игри и 8 игри на Британската общност от 1960 до 2000 г. Дейвид коментира и беше домакин на седем световни първенства.

Дейвид Коулман беше футболен анализатор на BBC през 1971 г. През 1974 г. и 1978 г. той свика финалите на Световната купа, Финалите на Европейската купа и Финалите на ФА Къп. Съдебната битка на Коулман с BBC го принуди да играе на финала за ФА Къп през 1977 г., което позволи на Джон Мотсън да дебютира. Той се завръща за финала през 1978 г., преди Мотсън да го смени.

През 1979 г. последното футболно предаване на Дейвид на живо беше победата на Англия с 3-1 над Шотландия на стадион Уембли в домашното първенство на Великобритания през 1978-79 г. Той остава второстепенен анализатор до октомври 1981 г. Последният му мач е Тотнъм срещу Манчестър Юнайтед за Купата на лигата. През 1968 г. на Олимпийските игри в Мексико Дейвид Коулман говори с 200 wpm, докато коментира победата на Дейвид Хемъри на 400 метра с препятствия. Той не можа да назове третото лице и каза: На кого му пука? Бронз спечели британецът Джон Шерууд. Няколко по-късни състезания извикаха линията на Шерууд.

През 80-те и 90-те години на миналия век сатириците често описват Дейвид Коулман като изумен от светските спортни събития. Коментаторите казват неща, които искате да запомните, докато коментаторите казват неща, които искате да забравите, според Клайв Джеймс.

Коментарът на Дейвид привлече много внимание. През 1972 г. той предава в продължение на часове след обсадата на Олимпийските игри в Мюнхен и последвалата мемориална служба. Коулман започва да коментира през 1984 г.

Пенсиониране и след това.

От 1979 г. до 1997 г. Дейвид Коулман води спортната викторина A Question Of Sport, която споделя с капитани като Емлин Хюз, Иън Ботъм, Уили Карсън и Бил Бомонт. И въпреки че той беше водещ на огромното мнозинство от предаванията, той рядко беше недостъпен, което налагаше използването на заместващи домакини. Когато Дейвид Коулман се разболя, бившият водещ Дейвид Вайн се върна в програмата през 1989 г.

По подобен начин през 1996 г. Бил Бомонт беше домакин на две издания, докато Уил Карлинг за кратко наследи Бомонт като капитан на отбора, а Сю Баркър беше домакин на две издания по-късно същата година. Освен това неговите гафове в ефир, използване на клишета и небрежно погрешно произношение подтикнаха хумористичното списание Private Eye да нарече рубриката си за спортни гафове Colemanballs – термин, измислен от самия Коулман – в негова чест.

След летните олимпийски игри през 2000 г. Дейвид Коулман обяви, че се оттегля от излъчването. През декември 2000 г. той получи олимпийския орден от тогавашния президент на МОК Хуан Антонио Самаранч в знак на признателност за неговите жертви за олимпийските ценности. След това той подаде оставка, изисквайки малко фанфари или признание от BBC, въпреки че е работил с организацията повече от 40 години.

Освен това, за да отбележи наследството на Коулман, Би Би Си по-късно излъчи шоу, наречено Много забележителният Дейвид Коулман. Премиерата на това шоу беше през май 2011 г., малко след 85-ия му рожден ден.

Съпруга, брак и статус на връзка

Коя е съпругата на Дейвид Коулман? Дейвид Коулман и съпругата му Барбара имаха шест деца. През 1952 г. той се жени за Барбара Манинг в североизточен Чешир. Дъщеря му Ан беше британска шампионка по прескачане на препятствия за жени, когато се роди през 1954 г. Синът му Майкъл, роден през 1962 г., беше навигатор на Panavia Tornado, който лети във войната в Персийския залив през 1991 г. Той също се изкачи до ниво командир на ескадрила. Освен това те имаха синове близнаци през 1955 г., както и две други дъщери през 1961 г. и 1969 г.

  Инфографика за биография на Дейвид Коулман

Биография на Дейвид Коулман

Факти

  • Дейвид Коулман е британски спортен анализатор, който от няколко години прави репортажи за BBC.
  • Дейвид Коулман също представи спортни чат предавания, наречени футболни тренировки, и съобщи за олимпийски дейности.
  • Той също беше добре известен със своите Colemanisms или пропуски на езика.
  • Дейвид Колман беше старши футболен анализатор на BBC в продължение на няколко години, започвайки през 1971 г.
  • Той също така предостави коментар за финалите на Световната купа през 1974 и 1978 г., както и финалите на Европейската купа през 1973 и 1975 г. и финалите на ФА Къп от 1972 до 1976 г.
  • Коулман беше принуден да участва във финала за ФА Къп през 1977 г. поради правна битка с BBC, което накара Джон Мотсън да направи своя дебют.

Популярни Публикации