Дейвид Кларк - Биография, Wiki, Възраст, Височина, Тегло, Нетна стойност, Връзка

Роден като Дейвид Александър Кларк младши, бившият шериф на окръг Милуоки в Уисконсин, където е служил като правоприлагащ служител в продължение на 15 години, започвайки през 2002 г., след като е назначен на поста от губернатора Скот Маккалъм. Въпреки че Дейвид беше избран от листата на демократите, той винаги е подкрепял републиканските политически възгледи, които често изразяваше по Fox News Channel. Той също така говори на Републиканската национална конвенция през 2016 г. След три успешни преизбирания той подаде оставка от поста си на шериф през 2017 г. Разгледайте повече за биографията на Дейвид Кларк, Wiki, възраст, височина, тегло, нетно състояние, връзка, кариера и факти

Бързи факти

Празнувано име Дейвид Кларк
Професия Бивш шериф
Рождена дата 21 август 1956 г
Родно място Милуоки
Пълно име Дейвид Александър Кларк младши
Зодия N/A
Майка N/A
Семейно положение Женен
Нетна стойност 3 милиона долара
Националност американски
Етническа принадлежност черен
Височина 6 фута 4 инча
Тегло 77 кг
Цвят на очите зелено
Цвят на косата червен

Възрастта и биографията на Дейвид Кларк

Дейвид е роден на 21 август 1956 г. в Милуоки, 66 години стар, и зодията му е лъв. Джери и Дейвид младши Кларк са родителите на Дейвид и той има четирима братя и сестри. Докато професията на майка му е неизвестна, баща му е служил в американската армия като парашутист през 50-те години на миналия век, включително Корейската война.

Височина, тегло и измерване на тялото на Дейвид Кларк

Дейвид е висок 6 фута 4 инча (1,95 м), тежи 170 фунта (77 кг), и има кафяви очи и черна коса. Той носи обувка номер 4 US.Височината на Дейвид Кларк (Източник: Pinterest)

Кариера на Дейвид Кларк, професионален живот

Преди да стане служител на реда през 1978 г., Дейвид работи като шофьор на камион за бира, преди да смени кариерата си и да започне професионалната си кариера в полицейското управление в Милуоки. Тук е и мястото, където вече бившата му съпруга е работила като брокер на щаба на охраната. Дейвид беше повишен от лейтенант през 1993 г. в капитан на отряд през 1999 г. и трябваше да стане шериф през 2002 г.

През 2015 г. Дейвид Кларк беше домакин на подкаста David Clarke: The People’s Sheriff по радио The Blaze Network. Той беше въвлечен в полемика относно магистърската си теза, тъй като се твърдеше, че правоприлагащият служител я е плагиатствал. Това обаче не попречи на смелия му дух да продължи да брани престижа си. На 1 септември 2017 г. шерифът направи прочувствено изявление, в което заявява, че след 40 години служба най-накрая е готов да се пенсионира.

Връзки и отношения с Дейвид Кларк

Джули Кларк беше съпругата на Дейвид; те се ожениха през 1996 г. и тя много подкрепяше съпруга си, като винаги го придружаваше на публични събития. Тя също е израснала в Уисконсин и е посещавала гимназия Ашваубенон, преди да се запише в Университета на Уисконсин, за да получи диплома. Джули, както беше посочено по-рано, работи като брокер в Милуоки, работа, която е заемала от много години – двойката се запознава в съда, където Джули работи като чиновник, докато Дейвид е там за дело като водещ детектив. Двойката няма деца и Дейвид подаде молба за развод от съпругата си в началото на 2018 г., като на практика сложи край на брака им.

Нетната стойност на Дейвид Кларк 2022 г

Бившият служител на реда в крайна сметка спечели 2 000 на година като шериф плюс допълнителни 0 000 от ангажименти за изказване. Бившето ченге също е получило 1600 долара от група за огнестрелни оръжия в Монтана. Към октомври 2022 г. авторитетни източници оценяват нетната му стойност на повече от 3 милиона долара.

Факти

  1. Той има акаунт в Twitter.
  2. Баща му участва в Корейската война.
  3. Той е в Демократическата партия.

Популярни Публикации