Дейвид Хъл - Биография, Wiki, възраст, височина, тегло, нетна стойност, кариера

Ако сте гледали шоуто Crazy Ex-Girlfriend, вече сте запознати с него Дейвид Хъл способностите на. Той играе Джош Уилсън, спокоен фитнес инструктор, който носи псевдонима Белият Джош. Първоначално той за първи път се появява като повтарящ се герой в сезон 1 и 2, преди да бъде повишен в главния актьорски състав в сезон 3. Сега той е гост звезда и се появява само от време на време. Научете повече за Дейвид Хъл Биография, Уики, възраст, височина, тегло, нетно състояние, връзка, кариера и факти

Бързи факти

Празнувано име Дейвид Хъл
Професия актьор
Рождена дата 9 ноември 1985 г
Родно място Синсинати, Охайо, САЩ
Пълно име Дейвид Хъл
Зодия N/A
Майка N/A
Семейно положение Неомъжена
Нетна стойност 1,5 милиона долара
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Височина 5 фута 7 инча
Тегло N/A
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата черен

Възрастта и биографията на Дейвид Хъл

Дейвид Хъл е роден на 9 ноември , 1985 г , в Синсинати, Охайо, САЩ, където прекарва детството си с родителите и сестра си. Той не е разкрил много за детството си, включително къде е ходил в гимназията, въпреки факта, че е завършил университета в Мичиган.

Височината на Дейвид Хъл (Източник: Instagram)Професионален живот на Дейвид Хъл

В професионален план Дейвид проявява интерес към актьорството в ранна възраст и сценичният му дебют идва, когато е само на 18 години, когато се появява в пиесата извън Бродуей Wicked и тръгва на национално турне с останалата част от актьорския състав от 2003 до 2005 г. Това го прави популярен сред широката публика и той решава, че е време да опита силите си като актьор на големия екран.

През 2008 г. прави своя филмов дебют като г-н Голдщайн в късометражния филм Unto the Least of These. Има второстепенни роли в телевизионни предавания като The Big C и Pzazz 101. През 2014 г. той дебютира като двойник в комедийния филм Are You Joking?

Постепенно Дейвид напредва и през 2015 г. получава ролята на Логан в телевизионния сериал The Middle, което го изтласква още повече в света на развлеченията. На следващата година става известен като Уайт Джош в телевизионния комедиен сериал Crazy Ex-Girlfriend, появявайки се в 30 епизода от сериала, спечелил наградата 'Златен глобус', което увеличава популярността му. Година по-късно той получава една от най-забележителните си роли до момента като Травис в телевизионния сериал Insecure (2016-2017).
Въпреки че се появи само в четири епизода на шоуто, тази роля оказа толкова голямо влияние върху кариерата му, колкото ролята му в Crazy Ex-Girlfriend. Наскоро той беше видян в романтичния комедиен филм The Browsing Effect (2018) и комедийно-драматичния филм Benjamin, който трябва да излезе в края на 2019 г.

Дейвид Хъл Нетна стойност 2022 г

Дейвид се е доказал както на сцената, така и на екрана от началото на кариерата си с над 20 филмови и телевизионни изяви. Всичките му начинания несъмнено са допринесли за неговото богатство. И така, чудили ли сте се някога колко е богат Дейвид Хъл в момента, в началото на 2019 г.? Според надеждни източници, Нетното състояние на Хъл може да достигне 1,5 милиона долара към октомври 2022 г. и е много вероятно да нарасне още повече, ако той продължи да успява в кариерата си.

Дейвид Хъл Запознанства, връзки и афери

Вече обсъдихме любовния му живот и вече знаете, че той има връзка с Джена Бънел, така че нека да преминем към неговите интереси и хобита. Дейвид е опитен в математиката и физиката в допълнение към актьорството и това щеше да е кариерата му, ако не беше започнал толкова добре като актьор. Той също така проявява интерес към политиката и музиката.

Социална медия

Популярността на Дейвид нарасна в социалните медийни платформи, особено в Instagram. Официалната му страница в Instagram има над 30 000 последователи, с които той споделя свои снимки с приятели, семейство и приятелката си. Освен това той сподели най-новите си професионални начинания, като например новия сезон на телевизионното шоу Crazy Ex-Girlfriend.

Факти

  1. Той обича да тренира.
  2. Той е известен с ролята си в Crazy Ex-Girlfriend.
  3. Говореше се, че е гей.

Популярни Публикации